Trump tuo DNA- rokotteen

 

Nyt on tulossa COVID-19-rokote - ainoa, joka ei vaadi jäähdytystä.

 

Yhdysvaltain biotekniikkayritys Inovio ilmoitti tiistaina rohkaisevia alustavia tuloksia kokeellisen koronavirusrokotteen testeistä.

 

40 vapaaehtoiselle annettuna se laukaisi immuunijärjestelmän vasteen 94 prosentilla niistä, jotka suorittivat ns. ensimmäisen vaiheen kliinisen tutkimuksen, mikä tarkoittaa, että he saivat kaksi injektiota, neljän viikon välein.

 

Inovion rokote, nimeltään INO-4800, on suunniteltu injektoimaan DNA:ta henkilölle erityisen immuunijärjestelmän vasteen aikaansaamiseksi SARS-CoV-2-virusta vastaan.

 

Lääkitys ruiskutetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä.

 

Inovio, jota rahoittavat Yhdysvaltain puolustusministeriö ja kansalaisjärjestö CEPI, kertoi myös, että se on sisällytetty Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin suunnitelmaan tuottaa satoja miljoonia rokoteannoksia tammikuuhun mennessä, osana operaatio Warp Speed’ia.

 

... DNA tunkeutuu kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä ... eli muutuit ihmisestä hybridiksi.

 

”Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä? Jos joku turmelee Jumalan temppelin, on Jumala turmeleva hänet; sillä Jumalan temppeli on pyhä, ja sellaisia te olette” (1 Kor. 3:16-17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu