THE Suunnitelma

 

Elämme aikoja, jolloin moni janoaa ”ymmärrystä” siihen, mitä nyt oikeasti on meneillään. Olen tällä thepukki.fi- sivustolla näistä paljon kirjoitellutkin. Mutta tämä, josta edellisessä artikkelissa aloittelin, on ”paha”:

 

”Isoveljet korkealta asteelta” tapasivat siis Lontoossa kesäkuussa 2005, jolloin tämän päivän näkyvissä oleva ”ohjelma” piirrettiin: Kiina on nyt siis jo saanut tuon suunnitellun geneettisen viruksensa – ja vaikka eivät saaneetkaan Kiinaa tai Irania (... huomasitko kaiken korona-show’n keskellä, kuinka Trump kaikessa hiljaisuudessa tuhosi juuri toisenkin ison iranilaisen sotapäällikön) iskemään ydinasein, saivat kuitenkin aikaan sen mitä hakivatkin.

 

Eli, suurin osa maailmaa on nyt jo poikkeustilassa, sanalla sanoen kolossaalisessa karanteenissa ja kiinni – eivätkä herrat varmasti jätä ”hyödyntämättä tätä vakavaa kriisiä”, tälläkään kertaa. Mitä kaikkea se meidän niskaan tarkoittaakaan, jää nähtäväksi. Vertaa vaikkapa siihen poliisivaltioon, jonka USA:an synnytti 9/11:n jälkeinen lainsäädäntö ym. kyykytys.

 

Nämä saattavat tuntua uskomattomilta sanoilta... mutta perehdypä aivan itse:

 

- paljastava video alkaa siitä kohtaa, missä mainitaan tuo Kiinaan lähetettävä, geneettinen virus (koko video kannattaa muutenkin katsoa, kun kertoo lisää ”suunnitelmasta”) 

- videon sisällön haastattelu löytyy avattuna tässä 

 

Nyt, Tanska juuri ilmoitti hyväksyneensä uuden, kauaskantoisen pakkorokotuslain – koronaviruksen takia. Tätähän juuri ennustelinkin – koska tuo tuleva tuholainen jo vuonna 2014 juurikin koronaksi nimettiin - ja kukapa meistä tietää, mitä kaikkea se(kin) rokote pitää sitten lopulta sisällään?

 

Mutta ne hyvät uutiset tähän loppuun: nyt myös Kristuksen evankeliumilla on aivan uusi mahdollisuutensa. Tartutaan siihen – olit sitten jo Jeesukseen uskova, tai et.

 

”Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä Hänen tekojansa, joka on Minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä” (Joh. 9:4).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu