The Great Reset – suuri nollaus

 

Samalla kun Amerikka yrittää päättää onko heillä uusi presidentti – ja laillinen sellainen - niin isommat ”ympyrät” jatkavat pyörimistään.

 

Klaus Schwab’in otsikon mukaiselle kirjalle on löytynyt ”oikeaksiselittäjä”: samaisen WEF:in Adrian Monck puistaa päätään ja väittää, että taas on salaliittoteoreetikot pilaamassa hyvää asiaa. Onko?

 

Suora lainaus tuosta ”Covid-19: the Great Reset” -kirjasta: ”Monet meistä pohtivat, milloin asiat palaavat (koronasta) normaaliksi”, Schwab kirjoittaa. Lyhyt vastaus on: ei koskaan. Mikään ei palaa koskaan ennen kriisiä vallinneeseen "rikkoutuneeseen" normaalitilaan, koska koronaviruspandemia merkitsee perustavanlaatuista kääntöpistettä globaalilla radallamme.”

 

Kuten Breitbart’in James Delingpole kommentoi kolumnissaan, "Suuri nollaus" edustaa vain vanhan globalistisen agendan uudelleen paketoimista, joka on ollut sönköttävää jauhamista viime vuosikymmenen aikana. Nimittäin pienen eliitin teknokraattinen diktatuurihallinto, "vihreä uusi sopimus", yksityisomaisuuden asteittainen lakkauttaminen, taattu vähimmäispalkka, jossa työpaikat korvataan roboteilla, henkilökohtaisten vapauksien poisto ja liikkumisvapauden rajoittaminen.

 

... liikkumisvapaus ... Tuosta muistuu mieleen eräs vähän vanhempi liikekannan ”harjoitus”, joka osoittaa, ettei mitään uutta auringon alla: kun kirjailija Edwin Black julkaisi teoksensa, ”IBM and the Holocaust”, eräs IBM:n johtotehtävissä ollut juutalainen kirjoitti avoimen kirjeen yrityksen yläjohdolle kysyen, onko heillä mitään anteeksipyydettävää nyt kun kaikki on tullut julkiseksi (IBM:n reikäkorttikoneiden mahdollistamana seurattiin numerotatuoituja juutalaisia, ”jotta keruujunat saatiin pysymään aikatauluissaan”).

 

Ei mitään vastausta koskaan. Mies irtisanoutui, ja lisäsi julkisuutta siitä edes.

 

Juu – ja jotta tänään saat aikaan massiivisen muutoksen, sinun täytyy ensin aikaansaada massiivinen härdelli: jokos kuulitte, että USA:n vaalit oli ”varmuuden varmistettu” niin, että jokaisessa äänestyslipussa on tagi. Tarkoittaa siis kansankielellä sitä, että mikäli tekniikka on huippuluokkaa, lipukkeet voidaan jäljittää jne.

 

Tätä kertoo Trumpin oma ”CIA”. Mikäli asia todella on niin, niin veikkaan (en profetoi) seuraavaa: aletaan tuolla varjolla joka tapauksessa väittää jotain sellaista, että Biden sai sen oman äänensä, ja Trump kaikki muut.

 

Ei olisi parempaa tapaa herättää sitä ”talvisodan henkeä” punaniskajenkeissä. Ja sen jälkeen saadaan käyntiin tuo Simpsonien marraskuun 1.:n ”ennustus”. 

 

Simpsoneillahan on pitkä historia onnistuneista ”ennustuksista” ...

 

No, on tuo sitten missä määrin totta tai ei, niin ”kovilla kohta ammutaan”: 

 

”Minä saatan teidän kimppuunne miekan, joka kostaa rikotun liiton; ja kun te kokoonnutte kaupunkeihinne, niin minä lähetän teidän sekaanne ruttotaudin, ja teidän on antautuminen vihollisen valtaan.” (3. Moos. 26:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu