Tekoauringot ja -kuut – mitä ihmettä ja miksi?

 

Olen saanut ”kohtuullisesti” palautetta näistä artikkeleistani, jotka ovat paljastaneet valtamedian valtaisat julkistukset yksi toisensa jälkeen petokseksi – sanalla sanoen, suoranaisiksi valheiksi. Eli eksytykseksi.

 

No, rakentavaa palautetta on aina hyvä saada – jotta pystyy tarkistamaan omankin ”kurssinsa”. Kristityn ”tiellä” olen nähnyt kaikenlaista – ja ollut jopa henkeni kaupalla siinä työssä. Onneksi kuitenkin, ainakin toistaiseksi, saamme elää sellaisessa maassa, jossa vakaumuksensa takia ei ole koko ajan välittömässä kuolemanvaarassa. En näe siinä mitään muuta kuin siunauksen, sillä Herra Jeesus ennusti näinkin: ”Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden.” (Matteus 24:9).

 

Miten sitten nämä NASA:nkin kaikki tekniset härpäkkeet ym miljoonien satsaukset: ovatko ne tulevaisuuden kehitystä ”kaikkien parhaaksi”, vai mitä ovatkaan nämä taivaan uudet aurinko, kuu ja tähdet? ”Eihän siinä ole mitään järkeä että näillä joku harhaanjohtamistarkoitus olisi. Kyllä niille vielä löytyy se hyvä syykin ja tarve, mihin kaikki ne käsittämättömät rahamäärät on uhrattu. Ei siinä ole mitään väärää”, voidaan ajatella.

 

Mutta Raamattu kylläkin antaa hyvän syyn sille, miksi tulee aika, jolloin nuo tekotaivaankappaleet pitää laittaakin on/off- kytkimestä päälle. Sillä silloin on maailmassa täysi hätä päällä – kun Raamatun ikivanhat kirjoitukset todistavat olevansa totta, alusta lähtien.

 

Profeetta Jesaja kirjoitti noin vuonna 700 eKr, Jes. 13:9-13:

 

”Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset. Sillä taivaan tähdet ja Kalevanmiekat eivät loista valollansa, aurinko on pimeä noustessansa, kuu ei kirkkaana kumota. Minä kostan maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa; minä lopetan julkeitten kopeuden ja painan maahan väkivaltaisten ylpeyden. Minä teen kuolevaiset harvinaisemmiksi kuin puhdas kulta, ihmiset harvinaisemmiksi kuin Oofirin kulta. Sentähden minä järisytän taivaat, ja maa järkkyy paikaltansa Herran Sebaotin kiivaudesta, hänen vihansa hehkun päivänä.”

 

Juuri tuota olen itsekin viime aikoina miettinyt: miten kauan Kaikkivaltias Jumala vielä jaksaa katsoa kaikkea tätä touhua; ihmisen pahuudesta ei puutu enää mitään. Ja juuri siksi Vanha Testamentti – erityisesti kolmas Mooseksen kirja – on täynnä kuvauksia ihmisen järjettömästä pahuudesta. Miksikö? Edeltä osoittamaan, mihin kaikkeen ihminen todellakin pystyy. Ja tänään sen näemme livenä. Mutta Jumala kärsivällisesti odottaa – jotta vielä ihmisiä tulisi pelastukseen.

 

Ja ”sielunvihollinenkin” tietää sen – ja että sen ”aika on käymässä vähiin”: osa sitä pahuutta – jolla pidetään luodut kaukana Luojastaan – on kaikki se eksytys, mitä meille tieteenä ja taiteinakin ym tarjotaan. Sillä jos:

 

Ei maapalloa = ei maapallon pyörimistä = ei kiertorataa = ei aurinkokeskistä maailmaa = Maakeskisyys = ei Big Bang -teoriaa = ei Darwinismia tai evoluutiota = ei ”puuttuvaa rengasta” = kaikki ei olekaan satunnaista = ihmiset ovat ainutlaatuisia = olemme kaiken keskus = älykäs suunnittelija = Jumala-Luoja = ihmiskunnan herääminen valheista = uuden maailmanjärjestyksen armonisku

 

Vielä tänään on tarjolla toinen armo – muttei -isku: on vielä toistaiseksi Kaikkivaltiaan Jumalan armon aika, jolloin Taivaallisen pelastuksen voi saada ”kivutta”. Se vaatii vain sydämen uskon ja suun tunnustuksen Jeesukseen Kristukseen.

 

Mutta (pian) tulee aika, jolloin siitä valinnasta onkin maksettava kaikkein kallein hinta. Ilmestyskirja 20:4 kertoo: ”Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.”

 

Tuon raamatunkohdan sanan ”teloitetut” on kreikan sana pelekizo, mikä tarkoittaa dekapitaatiota. Sellainen ”epäuskovien” mestaustapa onkin hyvin tunnusomaista eräälle aavikkouskonnolle.

 

Siksi profeetta Jesajan toinen kohta on vielä edellistä sanomaansa tärkeämpi – juuri tässä ja nyt: ”Etsikää Herraa silloin, kun Hänet löytää voidaan; huutakaa Häntä avuksi, kun Hän läsnä on.” (Jesaja 55:6)

 

Jumala sinua siunatkoon,

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Aiemmat artikkelini MVlehti.net’issä