”Tappajavirus Kiinaan”: suunnitelma vuodelta 2005

 

Tällä kertaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

 

Olet varmaan jo kuullutkin, että koko koronaviruksen globaali kuolleiden määrä on pienempi kuin kolmen päivän aikana sydäntauteihin kuolleiden määrä pelkästään USA:ssa. Joten siinä ensimmäinen osoitus siitä, että paljon melua tyhjästä.

 

Mutta jotta näet, että kaikki on vain edeltäsuunniteltua agendaa, se tulee tässä:

 

Kesäkuussa 2005 noin kolmekymmentä ”veljeä” kokoontui Lontoossa. Nämä vaikutusvaltaiset henkilöt pahoittelivat, että Israelia ei oltukaan vielä saatu hyökkäämään Iraniin. Ja toinen ongelma oli Kiina: se olikin päässyt kasvamaan aivan liian lujaa.

 

Niinpä kokous näki välttämättömäksi kehittää sarjan tapahtumia, joilla saataisiin jompi kumpi noista valloista ”iskemään takaisin”. Se tarkoittaisi ydiniskua Lähi-idässä.

 

Kun maailma katsoo tuota käsikirjoitettua iskua kauhusta jäykkänä, ihmiset tulevat vaatimaan keskitettyä poliisivaltiomallia, matkustuksen rajoittamista, viestinnän blokkausta, tapaamisten rajoittamista, kaiken protestoinnin kieltoa jne kivaa. Eli, marshall law/poikkeustila Länsimaihin.

 

Tämän shakkipelin keskeinen siirto tulisi olemaan se, kun Kiinaan isketään biologisilla aseilla. He tulisivat laskemaan liikkeelle flunssan kaltaisen viruksen, joka on geneettisesti suunnattu kiinalaisiin. Se tulisi leviämään kuin kulovalkea, tiputtaen paljon väkeä. Nuo tyypit nauraen totesivat: ”China will catch a cold”.

 

Eli kun huomenna ostarilla tappelet siitä vessapaperirullasta, tiedä ja ymmärrä, että teidät on molemmat petetty.

 

”Sillä Hän tuntee valheen miehet, vääryyden Hän näkee tarkkaamattakin” (Job 11:11).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu