Sveitsi pysäyttää 5G:n

 

Sveitsi on määrännyt 5G:n käyttöönoton pysäytettäväksi välittömästi, vakavien terveysepäilyjen takia.

 

Sveitsi oli johtava maailmassa tuomassa 5G:tä mobiiliteknologiaan, mutta nyt on määrätty välitön ja toistaiseksi voimassa oleva seisaus käyttöönottoon.

 

Sveitsiläiset ovat olleet erityisen kovaäänisiä 5G- teknologian vastustamisessaan, varsinkin altistuksen alettua. 

 

Sveitsin ympäristövirasto on nyt siis lykännyt kaikkien uusien 5G- tornien käytön. 

 

Financial Times kertoo:

 

Sveitsi oli ensimmäisten maiden joukossa ottamassa 5G’tä käyttöön, mutta terveyspelot koskien säteilyä mikä tulee tämän seuraavan sukupolven mobiiliteknologian antenneista ovat saaneet aikaan maanlaajuisen kapinan.

 

Tämä päätös tulee samaan aikaan kun muut Euroopan maat kilpailevat 5G- verkkojensa parantamisessa ja USA käy diplomaattista kampanjaa estämään niitä käyttämästä kiinalaisen Huawein teknologioita. Washington kertoo että kyseinen yritys, joka on usean Euroopan maan verkkokehityksen suunnitelmissa perusosana, olisi vakava turvallisuusriski

 

5G- teknologian vastustus jatkaa kasvamistaan ympäri maailman

 

Ensimmäinen Global 5G Opposition Day pidettiin tammikuussa. Kaupungit ja maat ovat toimineet 5G- kehitystä vastaan – monet jopa kokonaan bannaten sen

 

Joulukuussa, sadat tohtorit, tiedemiehet, insinöörit ja virkamiehet pyysivät presidentti Trump’ia lykkäämään 5G- käyttöönottoa, biologisista, ympäristöllisistä ja turvallisuussyistä. USA:ssa on myös asetettu lukuisia 5G- oikeushaasteita.

 

Haloo Helsinki, haloo Turku, haloo Tampere, haloo Jyväskylä .... 

 

”Maa on saastunut asukkaittensa alla, sillä he ovat rikkoneet lait, muuttaneet käskyt, hyljänneet iankaikkisen liiton.” (Jes. 24:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu