Susi lampaan vaatteissa: 5G naamioituneena koronavirukseksi

 

Että pitikin mennä sanomaan ...

 

Ivalon satunnaisen kiinalais -virustartunnan jälkeen homma meni juurikin kuten edellisen artikkelini lopussa ennustin

 

Ensin Hesan koulu karanteeniin, seuraavaksi Tampere (&seutu), sitten varmistui tartunta Turussa. Ja juuri nyt Jyväskylässä kolme.

 

Joten nyt voidaan alkaa ko. ihmiskoealueilla siis huoletta vääntää lisää tehoja 5G:stä päälle eikä kukaan osaa epäillä muuta kuin koronaa. Kun päästään 60 Ghz:iin, alkaakin sitten ihmisiä pudota suorilta jaloilta kuten Wuhanissa.

 

... ja kun satunnainen lukija oli hukassa jo tämän artikkelin otsikonkin kanssa ... joten hämmennänpä vielä vähän lisää:

 

Säännölliset lukijani muistavat, kuinka koronavirus- uutisoinnin ryöpyn yllättäen keskeytti viesti, että koripallotähti Kobe Bryant oli kuollut helikopterionnettomuudessa (josta media oli antanut pari ”etiäistä”). Yllättäen mies haudattiin paikkaan nimeltä CORONA del Mar.

 

Eikä siinä vielä kaikki alitajunta- pelottelu: juuri ennen koronahässäkkää maailma sai seurata erikoista itsemurhakeissiä, jossa saarelainen Epstein päätyi narun jatkoksi – plus että Trumpin kaveria Barr’ia höykytettiin mediassa pitkään ja huolella.

 

Nyt: tutkijat Grimaldi S, Pasquali E, Barbanato L, Lisi A, Santoro N, Serafina A, Pozzi D (v. 1997) julkistivat, että altistus 50 Hz:n sähkömagneettiselle kentälle indusoi Epstein-Barr-viruksen genomin aktivoitumisen latentisti infektoiduissa ihmisen imusoluissa. Tutkimus siis osoitti, että virus voidaan aktivoida sähkömagneettisesti. Fitzsimmons taas havaitsi, että vain 10 minuutin altistuminen Ca2 + ICR -kentille stimuloi insuliinin kaltaista kasvutekijää II ja DNA-synteesiä ihmisen osteosarkooman luusoluissa. Toisin sanoen, myös sinun DNA’tasi voidaan räplätä näillä sähkökentillä. 

 

Varmaan ihan vahingossa noitakin nimi/sanaliitynnäisiä eri valtamediat tyrkyttivät. Viimeisin ”uudelleenherättäminen” – tänään - oli tämä outo tapaus tammikuulta 2019, kun koditon mies toi San Franciscossa McDonaldsin pöytään verta valuvan pesukarhun raadon. Kun järjestelet kirjaimet uudelleen (pesukarhu = raccoon), saadaan ”c corona”, eli ”näe korona” ... ja tänäänhän se sitten siellä näkyy

 

... mutta mitäkö se 60 gigahertsiä?

 

Millimetriaaltotaajuudella 60 GHz’ia absorptio on erittäin korkea, ilmakehän hapen absorboidessa 98 prosenttia siirretystä energiasta. Vaikka hapen absorptio 60 GHz:llä rajoittaa vakavasti ko. aluetta, se eliminoi myös häiriöt samojen taajuuspäätteiden/terminaalien välillä, ks. kuva.

 

Ja Heinrich Hertz’han kehitti EMF- tekniikat. Hän kehitti myös itselleen Alzheimerin taudin ja kuoli 36-vuotiaana krooniseen aivovaurioon. Tohtori Alzheimer teki raportin siitä, kuinka Hertz kuoli ja tauti tunnetaan nimellä Alzheimer, ja se taas on suora seuraus EMF:stä.

 

5G-järjestelmä siis on langaton WiGig-verkko, joka toimii 60 GHz:n spektrissä latausnopeudella jopa 10 Gbps, verrattuna 4G: n latausnopeuteen 10 Mbit/s.

 

60 GHz:n taajuus on juuri se taajuus, jolla happimolekyylit värähtelevät. 60 GHz:n taajuudella ilmakehän happi absorboi 98% siirretystä 5G-energiasta, mikä muuttaa sitten happimolekyylien elektronien kierto-ominaisuuksia: 60 GHz on happimolekyylin absorptiotaajuus. Happimolekyyleillä on elektroneja, jotka ne jakavat keskenään; happihan on kaksiatominen molekyyli. Se, mitä hengitämme, ovat kaksi happimolekyyliä, jotka ovat sitoutuneet toisiinsa niiden jakamien elektronien kanssa. Kun happimolekyyli osuu 60 GHz:n 5G-aaltoihin, nämä aallot vaikuttavat näiden jaettujen elektronien kiertoradan resonanssiominaisuuksiin. Jaetut elektronit sitoutuvat veressä olevaan hemoglobiiniin. Kun happi hajoaa, se ei enää sitoudu hemoglobiiniin ja myoglobiiniin (happea kuljettavat molekyylit) eikä siksi pysty kuljettamaan happea solun voimalaitoksen ”mitokondrioihin”. Ilman happea maksa ahtautuu, ja keho ja aivot alkavat luhistua hitaan tukehtumisen takia.

 

Aivot ovat se kehon elin, joka on kaikkein herkin hapen puutteelle. Jos happea ei saada riittävästi, seurauksena on aivojen hypoksia, happivaje. Aivojen hypoksian oireet vaihtelevat lievistä vakaviin.

 

Lieviä oireita ovat:

    kognitiiviset häiriöt

    väliaikainen muistin menetys

    heikentynyt kyky liikuttaa vartaloasi

    vaikeuksia kiinnittää huomiota

    vaikeuksia tehdä järkeviä päätöksiä

 

Vakavia oireita ovat:

    pyörtyminen

    (tärinä)kohtaukset

    kooma

    aivokuolema

 

Huomaa: mitä 5G:llä ja virusnaamareilla on yhteistä = ne molemmat aiheuttavat happivajetta!

Noilla kasvomaskeilla on toinenkin rooli hengityskyvyn rajoittamisessa: et enää voi vetää normaalia määrää ilmaa täyttääksesi keuhkosi. Joten lopulta saat vähemmän happea, koska saat vähemmän ilmaa.

 

Huomaa myös se, että kumulatiivisen matalan intensiteetin radiotaajuussäteilyaltistuksen terveysvaikutuksiin kuuluvat:

    DNA-mutaatiot

    Mitokondriaaliset vauriot

    Kasvaimet, syöpä (lasten kallo läpäisee enemmän säteilyä)

    Sydämentykytykset

    Muisti- ja kognitiiviset ongelmat

    Siittiöiden muutokset ja hedelmättömyys

    Päänsärky, migreeni, korvien soiminen (tinnitus)

    ADHD

    Levottomuus

    Masennus

    Sydänsairaus

    Tyypin 2 diabetes

 

Radiofrekvenssi-/mikroaaltosäteily (RF/MW) säteily taas vaikuttaa Schumannin-resonanssisignaaleihin, jotka ovat mekanismi, jonka kautta melatoniinituotanto aktivoituu. Taajuudet vaikuttavat myös kehon kykyyn tuottaa D-vitamiinia (D-vitamiinin puutehan aiheuttaa kylmettymistä ja flunssaa immuunijärjestelmän heikentymisen vuoksi. Tästä syystä ihmiset ovat alttiita kylmälle ja flunssalle talvikaudella).

 

Sähkömagneettista säteilyä mikroaaltotaajuusalueella absorboivat vesi, rasvat, sokerit ja tietyt muut molekyylit, joiden aiheuttamat värähtelyt tuottavat lämpöä. Samoin kuin mikroaaltouuneissa, jotka tuottavat säteilyä noin 2,45 GHz: n taajuudella (mikroaaltoenergia muunnetaan lämpöenergiaksi aiheuttamalla vesimolekyylien kääntyminen edestakaisin noin 2,45 miljardia kertaa sekunnissa ... 5G-järjestelmän käyttämä 60 GHz aiheuttaa vesimolekyylien kääntymistä edestakaisin 60 miljardia kertaa sekunnissa !!!)

 

No niin: mitkäs ne olivatkaan tähän mennessä havaitut koronaviruksen tärkeimmät oireet: hengenahdistus, yskä, kuume. Ja tietysti myös ne Wuhanin kummalliset tapaukset, kun ihmiset yhtäkkiä kaatuvat kouristuskohtausten kera.

 

Tasan samoja oireita, jotka aiheuttaa vakava aivohypoksia.

 

”sillä se on oleva paha aika” (Miika 2:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu