Starlink onkin jotain aivan muuta

 

Voi rähmä. Juuri kun olin päässyt kertomasta totuuden, että sekulaaritutkijoidenkin mukaan mitään ufo- alieneja ei olekaan olemassa vaan vain demoneja, niin eikös valheen imperiumi teekin vastaiskun ...

 

Sillä oikeastaan vain demonit ”tarvitsevat” avaruuden, voidakseen jatkaa ufoiksi naamioitumistaan.

 

Nyt, The New Yorker kysyy, olemmeko jo kohdanneet alieneiden vierailun; eräs merkittävä astrofyysikko väittää, että taivaallamme on ilmestynyt merkkejä älykkäästä maan ulkopuolisesta elämästä. 

 

Edellisen artikkelini todistajanlausuntojen pohjalta jätän tämän kertaisen muutoin tähän – mutta tuo aluksensa kuva muistuttaa jostain. Jännä hännän tapainen tuolla kapselilla. Polttoaineen palamisvanahan se ei voi olla ...

 

Ai niin, Starlinkin logossahan...  Ja kappas, SpaceX haluaisi kytkeä Starlinkin satelliitti-internetin lentokoneisiin, myös lennon aikana. 

 

Jaaha – sepäs hyppäsikin sitten tuossa sinne ”imperiumin” vastaiskuvaihteelle. Sillä Neal Stephenson kuvasi Internetiä hyvin, verraten Maata tietokoneen emolevyyn: Internet on perustasolla vain todella pitkien johtojen spagetti – kuten artikkelin kuvatkin osoittavat. 

 

Todellakin, se ei ole joku pääsi yllä lentelevien härveleiden verkosto, joka tuo iltalehden tablettiisi. Se on järkyttävä kaapeleiden viidakko – maan alla, meren syvyyksissä jne.

 

Mutta mitäs Elon Musk taas teki: lähetti keskiviikkona 60 uutta INTERNET satelliittia taivaille (?) 

 

Okei, ne eivät siis teekään meille Internetiä. No mitä ne sitten tekevät? Todennäköisesti ne tarvitaan kohta toteutettavan projekti Blue Beamin temppuihin: telepaattinen elektroninen, kaksisuuntainen kommunikaatio käyttäen ELF, VLF ja LF -aaltoja. Nämä aallot saavuttavat maan päällä asuvat, ja ne ikäänkuin puhuvat ihmisen päässä, saattaen nämä uskomaan, että heidän oma “jumalansa” puhuu suoraan heille heidän omassa sielussa.

 

Great Reset – kaiken muuttaminen - on lähellä. Kaikki entinen – hallinnot, valuutat, uskonnot ja ihmisoikeudetkin poistetaan. Tilalle tulee ”valaistuneiden” utopia, jossa yksilö on kurjemmassa kyykytyksessä kuin kommunismissa.

 

Jollet usko, seuraa valtaviestintää. Nyt mm. Kanadan hallitus vääntää lakia siitä, mitä somessa edes saa puhua. Ja sekin on vanhaa ja tuttua: Orwellin ”Totuuden Ministeriö”.

 

”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu