Sota Teksasin ja Oklahoman välillä

 

Onko joku muu pannut merkille, kuinka tämän miedon kausiflunssan nimeltä Covid-19 varjolla tapahtuu yllättävästi sen ”ympärillä” – ja todella paljon kaikenlaista mullistavaa.

 

Tuskin olit tietoinen siitä, että USA:ssa on tullut 41 osavaltion alueilla voimaan ns. lääketieteellinen martial law eli poikkeustila. Tuon säädöksen vuodelta 2009 nimi on ”Bill S.2028” ja sen otsikko kuuluu: ”An Act relative to pandemic and disaster preparation and response in the Commonwealth”. 

 

Tuossa säädöksessä on paljon kivaa sen lisäksi, että se on mahdollistanut poikkeustilan näihin 41:een osavaltioon. Jännä juttu, että koronan ”tulipalokartassa” kaikkien noiden 41:n alueella on koko ajan ”tulipunaista”, kun taas niiden 9 osavaltion alueilla – jotka eivät siis tuohon säädökseen menneet – ei Covid- kartalla näy mitään hälyttävää ... eivätkä ne yhdeksän pakota ihmisiä sisälle tms karantenisoitumaankaan (!).

 

Mutta tuo säädös antaa vallan toteuttaa kaksi ISOA toimenpidettä: suorittaa pakkorokotukset sekä ... takavarikoida kaikki yksityisomistuksessa oleva maaomaisuus ...

 

Ja nyt sitten kiinni tämän päiväiseen ”pihviin”: saatoit ehkä lukea aiemman artikkelini, jossa kerrottiin pari kuukautta ennen syyskuun 11., 2001, suoritetusta ”kenraaliharjoituksesta”. Eli, operaatio Dark Winter, jossa käytännössä simuloitiin ihan kaikki mitä olemme nyt viime kuukausina nähneet:

 

-         haluttiin kokemuksia biologisesta iskusta

-         oltaisiin menettämässä tuhansia ihmishenkiä, ja tarkoituksena oli testata sitä, miten hallitus vastaisi tilanteeseen ja erityisesti väestön reaktioihin jne.

-         harjoitus piti sisällään jopa tekaistuja uutisraportteja

-         tottakai piti suunnitella karantiineja sekä poikkeustilaa – Martial Law jne.

-         ”Kaikki ei ollut enää niin kuin ennen – kun ”se oli päällä”; piti muuttaa kaikki, ajattelumme ja toimintamme – ja piti muuttaa armeijan käyttäytymistä siviilejä kohtaan.

-         ”Lopputulema oli kymmeniä miljoonia kuolleita, ei kaupankäyntiä osavaltioiden välillä, ei lentoliikennettä puoleen vuoteen – ja SOTA Oklahoman ja Teksasin välillä” (!).

 

Yllämainituista on nyt koronan aikana toteutunut maailmanlaajuisesti käytännössä kaikki muu paitsi kuolleiden miljoona- lukumäärä – ja tuo sota. Katsotaanpa sen mahdollista ”kehittymistä” seuraavaksi:

 

Tiedätkö, että BLM- liikkeen militanttijohtaja vaatii nyt erityisen voimakkaasti, että näille sorretuille tulisi antaa USA:n maaperältä oma laaja alueensa asuttavaksi, omaksi valtiokseen?: ”Yhdysvalloilla on valinta – antaa meille pala maata täältä, otamme Texasin... olemme kaikki entisiä sotilaita, olemme kaikki erittäin kurinalaisia, olemme kaikki asiantuntijoita. Emme halua enää puhua, emme halua neuvotella, emme halua laulaa kappaleita, emme tuo protestikylttejä asetaisteluun”, julistaa NFAC'n johtaja Grand Master Jay. 

 

Ja jotta menisi vielä villimmäksi: USA:n Korkeimman oikeuden päätöksen mukaan puolet erään osavaltion alueesta kuuluu alkuperäiskansoille. Eli, melkein koko ko. osavaltion itäosa, jossa asuu 1,8 miljoonaa ihmistä, annettaisiin takaisin reservaatiksi.

 

Ai mikäkö osavaltio?

 

Oklahoma.

 

En tiedä Oklahoman asukkaiden tunnekirjoa – mutta voisin kuvitella että tuossa maassa, jossa jokaisella on oikeus kantaa asetta, voi olla haastavaa mennä sellaisiin koteihin sanomaan, että olkaa hyvä ja poistukaa: hallitus on ottanut nämä maanne haltuunsa (ilmankos se YK (?) niitä aseriisujia USA:n maaperälle hakikin - ja keskitysleiritkin oli paketissaan...).

 

Teksasilaista attituudia taas kuvaa hyvin työkaverini kohtalo: hänen ”rikoksensa” paikan päällä ei ollut sen pahempi, kuin että meni bensa-asemalla maksamaan ottamansa polttoaineen. Kassalla ollessaan kuuli kahvion puolelta tiukat terveiset: ”We don’t like strangers here” ...

 

Joten: aikaansaada sota Teksasin ja Oklahoman välillä? Helppoa kuin heinän teko: edellämainituilla kyykytyksillä pannaan kyseisille alueille kaikki sekaisin ja kaikki kaikkia vastaan – ja sitten käytetään taas sitä jo harjoiteltua kikkaa: ”harjoitus piti sisällään jopa tekaistuja uutisraportteja” ...

 

Niinpä. Mitäs se edellinen korona- uutisvalehtelija viime toukokuussa tiedottikaan: ”Ilman parempaa valmistautumista vuosi 2020 saattaa olla nykyhistoriamme darkest winter...”.

 

Sellainen ”talvi” on vielä näkemättä. Mietitään sitä – ja toista tekaistua nimeltä ilmastonmuutos – tämän seuraavan raamatunjakeen valossa:

 

”Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö” (1. Moos. 8:22), sanoi KAIKKIVALTIAS JUMALA.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

RFB