Sinusta tulee rahanvaihdannan väline

 

Hyvin pelattu.

 

Sen lisäksi, että Bill Gates tekee kehostamme lääketehtaan, sinun kroppasi tulee myös korvaamaan valuutat, globaalisti. Täh?

 

Kuten jokainen jenkki riittävän kouriintuntuvasti muistaa, 9/11 teki Amerikasta vakoiluyhteiskunnan. Ja tänään nuo näkymättömät terroristit, joita vastaan maailma taisteli, ovat muuttuneet näkymättömiksi viruksiksi. Ja seuranta- ja kyykytyssysteemit sen myötä yhä radikaalimpia.

 

Mutta nyt: isot pojat haluavat luopua eri valuutoista kokonaan. Se globaali omeletti vaatiikin sitten miljardien munien särkemisen – ja sinä olet yksi niistä: kohta et enää osta etkä myy perinteisillä valuutoilla, vaan valuuttojen tilalle tulee transaktiosysteemi, kehosi kautta.

 

Mutta ensin sinut, normi-ihminen, pitää muuttaa transhumaaniksi. Sinuun asennetaan piikittämällä (Modernan) käyttöjärjestelmä ja se kytketään tähän käteisrahan korvaavaan vaihdantajärjestelmään. Samasta puhui Aaron Russo jo vuosia sitten: jokainen systeemissä kiinni oleva varmasti ”käyttäytyy kunnolla”, koska jos sinut käännetään off- asentoon, et voi ostaa etkä myydä etkä oikeastaan ole olemassa ...

 

Eli, olet siis kirjaimellisesti fyysisesti kytkettynä talousjärjestelmään. Nicholson1968 kytkee kaiken hyvin: bändin Dream Theater, unelmateatterin, albumi ”livekohtauksia New Yorkista” esittää kannessaan palavan Vapauden Patsaan – sekä kaksoistornit tulessa. Ja tuo kaupungin symboli, iso omena, on saanut ”piikkikruunun”... 

 

Kristillisyys siis joutuu tuleen. Ja tuo albumi julkaistiin syyskuun 11., 2001. Eipä siksi ihme, että bändi päätti vaihtaa kansikuvan. Mutta kun uuttakin tarkkaan katsoo, niin siinäkin on roomalaisin numeroin 9/11. Ja näyttää siltä, että bändin jokainen albumikansi tuo uuden maailmanjärjestyksen ”terveisiä”.

 

Ja albuminsa ”Distance over time” kertoo  luonnollisen ihmisen lopun eli transformaation transhumaaniksi. Ja kun kalloa katsot tarkemmin, siitä löytyy numero 137. Albumin viides kappale on nimeltään ”137”. Ja kas, esiliinaveljien kulmamitta on 90 astetta ja sen yllä oleva harppi 47 asteessa ... 137.

 

Eli nämä ”rakentajaherrat” hakevat uutta ”kulmakiveään”, kun edellinen (Kristus) ei kelvannut (Apt. 4:11) – juuri kuten tuo bändi biisissään ”A Rite of Passage” lauloi. Ja hepreassa sana ”Kabbala” saa numeroarvon 137 ... ja kun Kabbalan puurakennetta tarkkaat, löytyy taas 9/11 ...  Vaikkei tähän haluaisi syvemmälle, niin syytä pitää mielessä yksi asia: 137 tarkoittaa fyysisen ja henkisen yhdistymiskohtaa – jota CERNissä etsittävä ”jumalpartikkeli” on ...

 

Ja sitten päästäänkin ihan konkreettiseen. Kuvassa näkyy operaatio Warp Speedin logo. Eli Donald Trumpin baby, koronarokotuskampanja. Keskellä näkyy koronaviruspallero ja sen taakse jää ovelasti piiloon kuution antecorona/antahkarana -symboli, mikä taas on hindujen reikiparantamisen tunnus. Ja nämähän ovat niitä chakroja, kolmatta silmää ja käpyrauhasia, joita kristityn ei pitäisi ”availla”.

 

Kuten jo vuosikymmeniä sitten kirjoitin, mikrosiru ei välttämättä ole se lopullinen pedon merkki – mutta se oli selvä vihje siitä, että pian ne suunnitelmat tuoda kehoosi jotain ostamisen ja myymisen mahdollistavaa, otetaan käyttöön. Pian saat siis piikin joka tekee sinusta osan talousjärjestelmää – ja samalla muutut sekasikiöksi jonka hengellinen minuus on myös ryöstetty.

 

Eikä se jää joksikin viattomaksi trippeilyksi. CERNissä yrittävät siis avata stargatea, jolloin eri ”ulottuvuudet” kohtaavat. Kaikki se tapahtuu siellä hindujen tuhon jumalattaren Shivan silmien alla – ja tuttu 666’kin on muistettu ottaa kyytiin.

 

Ja ei eksytystä ilman Hollywoodia: niinkutsuttu ”Q”- ilmiö paljastui aivan hoax’iksi. Ja Q’han oli yksi Star Trekin hahmoista. No entäs tämä Warp Speed? Samasta Star Trekistä. Ja kun katsot Star Trekin ja Trumpin Space Forcen logoja, niin kappas että samat ...  Entäs sarjan pahis, Borg? Puoleksi humaani, puoleksi kone ... ja tuttu kuutiokin ...

 

Ja tätähän markkinoi aiemmin Verizon puhelinmainoksellaan: ihmisen ja koneen yhdistelmä.  Mainoksen loppu toteaa: ”Se ei ole päivitys puhelimeesi – se on päivitys sinuun”. Eli kuten Lady GaGa sanoo: ”on tulossa uusi rotu ihmiskunnan rodun sisälle” – man/machine: ihmissperman kytkös Saatanaan, kuten kuvassa piilotettuna.

 

Moncef Slaoui sanoi: ”Kehomme käyttää rakennetta kommunikoimaan biologian kanssa, mutta se käyttää myös sähköisiä impulsseja, jotka kulkevat hermojemme läpi. Joten kysyimme: "Voimmeko käyttää sähköisiä impulsseja elinten toiminnan muuttamiseen?”... pojat siis koodaa vaikkapa maksasi toiminnan uudelleen. Ja kukas tämä Moncef oikein on? Mm. GlaxoSmithKlinen johtaja kehittämässä viisi eri rokotetta, bioelektronikko, Modernan hallituksen jäsen – ja operaatio Warp Speedin chief advisor ... 

 

Ja Aspenin bioelektroniikkakonferenssissa Slaoui kertoi: he haluavat lukea hermojemme sähköisiä sanomia (kuten parasiitti), ja jos he mielestään havaitsevat jotain väärää tai korjattavaa, se hoidetaan kuntoon käyttämällä mikrosiruja ja nanosiruja. Missä nyt ollaan? Edellisessä videossa todettiin, että viiden vuoden sisällä kaikki on valmista. Ja video kuvattiin viisi vuotta sitten ...

 

Niinpä, sen lisäksi, että Saatana haluaa valloittaa sinun henkilökohtaisen jumal-asuntosi (1 Kor. 6:19), on hän laittava merkkinsä sinun otsaasi tai oikeaan käteesi – Raamatun Ilmestyskirja 13:16-18:

 

16  Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, *panemaan **merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

17  ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

18  Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on ***kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

 

*panemaan (kreikan kielen "didomi") -- ottaa vastaan (jotakin jaettavaa).

**merkin ("charagma") -- kertoa (merkkinä tai orjuutena).

*** kuusisataa kuusikymmentä kuusi ("chi xi stigma") -- 666; "stigma" (tai "stizo") = PISTÄÄ/puhkaista ruumiiseen omistamisen tunnistamiseksi.

 

Antiikin itämainen käytäntö oli, että orjat ja sotilaat kantoivat isäntänsä tai komentajansa nimeä tai merkkiä poltettuna tai lävistettynä ruumiiseensa kertomaan, mille herralle tai kenraalille he kuuluivat, ja oli jopa sellaisiakin omistautujia, jotka merkitsivät itsensä tällä tavoin merkkinä jumalistaan.

 

Ja se ”uusi orja-Rooma” on nyt nousemassa (Dan. 2:33; 40-43; 9:27). Sinä lopulta päätät: oletko ihminen vai kone. Kuulutko Jumalalle – vai Saatanalle.

 

”Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ovat kymmenen kuningasta, jotka eivät vielä ole saaneet kuninkuutta, mutta saavat vallan niinkuin kuninkaat yhdeksi hetkeksi pedon kanssa.” (Ilm. 17:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu