Seuraavat kivuliaat kaksi viikkoa

 

Eugeniikka tarkoittaa kansankielellä sitä, että kyseiset istit ajattelevat toisten Maan päälle syntyneiden ihmisten olevan täällä turhaan, joten pois vaan kuleksimasta. Yksi tunnetuimmista eugenisteista on Bill Gatesin isä – eikä poikakaan ole kauas puusta pudonnut: vaatii nyt että kun kerran laitetaan ihmisiä karanteenivankeuteen, niin se pitää sitten olla ihan totaalista.

 

Mikähän hänkin on sellaisia laukomaan – ja taas laukomaan lisää uskomatonta roskaa rokotteina  lapsiin jne. Mokoma viruskehittäjä – niin tietoteknisten kuin medikaalistenkin ...

 

No mitäs sitten on neljännen sukupolven sodankäynti? No se on jo niin kehittynyttä touhua toista vastaan, että sen sijaan että rymistelisi tankeilla päin, niin valloitukset tapahtuvatkin ampumatta laukaustakaan (vrt. toinen maailmansota vs EU:n synty – tai sitten nykyhetken virusvangitseminen).

 

Ja sitten, USA:a johtaa entinen näyttelijä, joka ensin uhkasi ”kuivaavansa suon” (= heittää kaiken roskasakin sekä rosvot linnaan), lupasi saattaa Hillaryn oikeuteen teoistaan – ja nyt hän sanoo, että seuraavat kaksi viikkoa tulevat olemaan tosi kovat, kivuliaat.

 

Harmi kylläkin, että kahden ensimmäisen tapaan tuo kolmas ei näytäkään olevan päätymässä vain äänestysajan juhlapuheiksi, vaan hirvittäväksi todellisuudeksi.

 

Ja tässä kohtaa herääkin kysymys: nyt kun näyttää siltä, että tauti jolla ratsastetaan ei olekaan niin rankka kuin sen vuoksi toimeenpannut säädökset – ja kun lisää silkkaa sumutustakin paljastuu (mm. CBS:n New Yorkin virussairaalakuva olikin Italiasta  ja taas Italiassa Covid- kuolleiden arkkurivit olivatkin aiemman laivahaverin vanhoja fotoja jne). Hei! Koko maailma on nyt tässä ”vankeudessa”, joten mihin ”totuuteen” perustuen? Ainakin kaikenlaiset debunkkaajat ovat heti hälytettynä paikalle, jos joku erehtyy tutkimaan tarkemmin – ja se jos mikä usein on varma tae siitä että jäljillä oltiin (vrt. Challenger- sukkulan mukakuolleet ja heidän ”(jopa nimi)kaksoisolentojensa” selittelyt).

 

Joopa joo. Näimme jo miten kotoinenkin punkkitauti taitaa ollakin laboratorion lapsi; saas nähdä nyt kun hyttyskausi lähestyy, että saammeko ”samaa” kuin zika- pelottelun aikaan: moskiitot ym kohta hyökkää jne hirveitä skenaarioita. Ja moskiitoista löytyy muuten 2.0- versio: laboratorion lapset ...

 

Katsos kun suuri osa niistä taudeista ja vitsauksista, jotka suomalaisiakin on viime vuosina sairastuttaneet, ovat tulleet injektion kautta: hyttyset ovat tuoneet tulehduksia, paarmanpuremat jopa kutinaa (kun kantavat kärsässään pienenpieniä syyhyläisiä) – ja sitten on nämä pitemmän imukärsän, paremminkin työntöpumpun piikit, kuten sikapiikki jonka kurimuksessa on satoja suomalaisiakin, edelleen.

 

Mutta eikö olekin hienoa, että samalla kun Maan asukkaisto on heitetty virusvankeuteen, osa peloissaan kykkimään kopperoihinsa, niin kehitys kehittyy: Starlink tuo meille satelliitti-internetjärjestelmän, jonka konstellaatioon kuuluvia satelliitteja oli 122 kappaletta matalalla Maan kiertoradalla marraskuussa 2019. Tavoitteena on tarjota koko Maapallon kattava internet-verkko. Suurimmillaan suunnitelmissa konstellaatio käsittäisi jopa 40 000 satelliittia. Mitähän kaikkea kivaa sieltä sitten viskataankaan niskaamme.

 

No niin, aika paketoida tämän kertainen: on toisaalta aivan mahtavaa, että nyt kaikki terrori kuten 9/11, Oklahoman pommitus, Bostonin maratonhyökkäys, Sandy Hookin ja Las Vegasin ampumiset ja Ranskan jne rekkaiskut ovat KAIKKI yht’äkkiä ihan seis. Herää kysymys, oliko ne sittenkin saman sylttytehtaan tuotoksia kaikki, kun nyt ei mitään tule – paitsi tietenkin tämä heidän menestystarinansa nimeltä Covid-19 – paras kaikista.

 

Toivottavasti siinäkin Trump vaan veistelee, että kaksi seuraavaa viikkoa tulevat olemaan ”very, very painful” eli todella kivuliaita. Ja koska näyttää siltä että suurin osa koronakivusta on keksittyä, keille nämä viikot sitten käyvät todella kivuliaiksi – ja miten? Kandee ainakin varoo kuka ja millä sinua virusmitataan: Briteissä jo koronavirus- testauslaitteistakin saa itse viruksen ...    ... ja kandee seurailla muutakin mitä tapahtuu: nyt julkaistu finaalitutkimus osoitti, että mainitsemani 9/11:n rakennus seiskan – sen pikkutornin – sortuminen ei johtunut tulipalosta ...

 

”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1. Tess. 5:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.youtube.com/watch?v=1c1wgNHUExA