Seuraavaa koronavalhetta odotellessa ...

 

Johan Sebastian Bach, Johan Ludvig Runeberg – ja johan nyt on markkinat ... tuli väkisin mieleen tuo vanha kasku ...

 

Mietipä sitä että koko maailma – Suomi mukaanlukien – menee nyt kuin syöksykierrettä: samalla kun kansa yhä pelokkaammin tutkii tiedotusvälineitä ja hysteria leviää, niin myös valtiontaloudet painuvat alas kuin kivi meren pohjaan.

 

Ymmärtäisin, jos todella riehuisi joku sellainen tappaja, että saisin kuulla sen ja sen sairastuneen ja niiden ja noiden jopa kuolleen. En tunne yhtään henkilöä, joka olisi oikeasti kausiflunssaa pahemmassa jamassa. Ja kun väki oireilee, lääkärit antavat jo koronan armodiagnooseja – vaikka testit näyttävät negatiivista.

 

Olen paljon kirjoitellut herrasta nimeltä Anthony Fauci, joka Donald Trumpin rinnalla uskalsi jopa nousta presidentin puheiden ”päälle”: olisiko tällä miehellä todella avaimet totuuteen – eli se vastaansanomaton killeridiagnoosi Covidista. Niin ettei kenellekään jäisi pienintäkään epäilystä siitä, että ollaan todella tappajan äärellä?

 

Anthony Fauci tiimeineen kirjoittaa maaliskuussa 26., 2020, arvostetussa The New England Journal of Medicine -lehden artikkelissaan: ”Jos oletetaan, että oireettomien tai minimaalisesti oireellisten tapausten lukumäärä on useita kertoja suurempi kuin ilmoitettujen tapausten lukumäärä, tapausten kuolleisuus voi olla huomattavasti alle 1%. Tämä viittaa siihen, että Covid-19:n yleiset kliiniset vaikutukset voivat viime kädessä olla enemmän samankaltaisia ​​kuin vakavan kausittaisen influenssan (jonka tapauskuolleisuus on noin 0,1%)...”

 

Ja tämä ukko nyt siis puskee koko maailmaa piikille – sillä ei tulisi laumaimmuniteettia, jos liian moni kieltäytyy ottamasta.

 

No, pikku-Olli lähtee tästä nyt rauhassa paapimaan – ja muistaa Suurta Tohtoria ”levolle laske Luojani” -rukouksella.

 

”Levolle laske Luojani, Armias ole suojani. Jos sijaltain en nousisi, Taivaaseen ota tykösi. Amen”. Kävi mikä kävi – siinä tulevaisuuteni.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu