Saatanalenkkareiden sanoma

 

Michael Brown iskee naulan kantaan näiden käsittämättömien 666- verilenkkareiden analysoinnissaan

 

”Räppäri Lil Nas X:n rajoitetun painoksen Satan Sneakers -julkitulo on luonut mediamyrskyn, mikä olikin kampanjan ilmeisin tavoite. Loppujen lopuksi, kuinka paljon rahaa voidaan ansaita 666:sta lenkkariparista, joissa väitetään olevan pisara ihmisverta? Tästä julkisuustempusta on kuitenkin käytännön ”opetuksia”.

 

Lapset ovat Lil Nas X:n "ydin- kohdeyleisö"

 

Ensinnäkin, vaikka lenkkarit ovat täällä tänään ja huomenna ehkä enää ei, emme saa aliarvioida Lil Nas X:n vaikutusta lapsiin yleensä. Sen sijaan, kuten NPR ilmoitti 5. tammikuuta, lapset ovat hänen "ydinyleisönsä tällä hetkellä", ja lapsilla NPR tarkoitti pieniä lapsia.

 

Puhun lapsista, jotka katsovat Sesame Streetiä (räppärihän näyttäytyi äskettäin Sesame Streetillä ja esiintyi Muppetsin kanssa). Puhun siis peruskoululapsista.

 

NPR:n artikkelissa viitataan "yllätysshow’iin”, jonka Lil Nas X teki Landerin peruskoulussa Ohiossa vuonna 2019. Tuon päivän kuvamateriaalissa räppäri menee jumppasalille, joka on täynnä lapsia, jotka alkavat huutaa keuhkot suorana. Jotkut tarttuvat päähänsä epäuskoisina. Toiset vain hyppivät ylös ja alas. Jotkut ovat niin sekaisin, että he vain seisovat siellä monttu auki. Kyllä, pienet lapset jumaloimassa Lil Nas X:iä.

 

Hänen Grammy-palkittu kappaleensa "Old Town Road" on ollut massiivinen hitti "peruskoululaisten sarjassa". Silti, hän kehui tweetissään, "laulan kirjaimellisesti huumeista ja aviorikoksesta vanhassakaupungissa. Ja sinä päätit antaa lapsesi kuunnella. Syytä itseäsi." (ko. huumeet viittaavat "laittomaan aineeseen, joka on valmistettu kodeiinia sisältävästä yskänsiirapista, soodasta ja karkista." Se on "erittäinkin riippuvuutta aiheuttavaa ja mahdollisesti vahingollinen keholle".)

 

Joten toistaakseni, vaikka itse lenkkarit ovat hetkellinen (mutta tylsähkö) julkisuustemppu, Lil Nas X:n suosio pienten lasten keskuudessa on syvästi huolestuttavaa. Mitä vanhemmat ajattelevat? Ja ovatko he tietoisia siitä, että jotkut heidän lapsistaan ​​ovat niiden monien miljoonien joukossa, jotka ovat katsoneet hänen perverssiä uutta videotaan, joka kuvaa simuloitua seksiä paholaisen kanssa?

 

Keskity vihollisen todellisen työn torjumiseen yhteiskunnassa

 

Toiseksi, meidän tulisi keskittyä todelliseen saatanalliseen pahuuteen ympäröivässä maailmassa tänään. Puhun lasten seksikaupasta. Raiskauksista ja murhista. Vihasta, väkivallasta ja epäoikeudenmukaisuudesta. Aborteista ja perheiden tuhoutumisesta. Petoksesta ja hengellisestä harhasta.

 

Joten, vaikka onkin ymmärrettävää, että tuo lenkkaritiedotus on herättänyt huomiota, meidän tulisi keskittyä siihen, minkä osanen se on - nimittäin paholaisen todellisen työn torjumiseen yhteiskunnassamme.

 

Älä harhaudu niiden seuraamiseen, jotka herättävät huomiota hehkuttaen Saatanaa

 

Kolmanneksi, edellisen kohdan kanssa yhteneväisesti, Saatanaan liitetään aina jotain sensaatiomaista. Olipa kyseessä elokuva kuten Rosemary's Baby vuonna 1968 tai niin sanottu "Blasphemy Challenge" vuonna 2007, otsikoissa on jotain Saatanaa ihannoivaa.

 

Viimeksi satanistit valloittivat kansallisia otsikoita oikeudellisella haasteellaan Teksasin aborttilakeja vastaan väittäen, että nämä lait rikkovat heidän uskonnollisia oikeuksiaan.

 

Tämä johtuu siitä, että "temppelin jäsenet pitävät aborttia ritualistisena prosessina, hakijoiden ja tiedottaja Lucien Greavesin mukaan. Rituaalin on tarkoitus poistaa häpeä ja syyllisyys menettelyn tekijöiltä ja vahvistaa heidän valintansa. Valtion määräykset häiritsevät tätä rituaalia, Greaves sanoi." (”jos kerran äiti saa abortoida, niin eikö sitten ihmisuhrata”...)

 

Todellisuus on, että nämä satunnaiset sensaatiotarinat ovat aina päällä. Olkoon ne muistutuksena pikemminkin paholaisen todellisesta läsnäolosta yhteiskunnassamme kuin yksittäisinä tapauksina hänen pahasta agendastaan.

 

Rukoilkaamme Lil Nas X:n sielun pelastuksen puolesta

 

Neljänneksi, Lil Nas X tarvitsee Jeesusta. Vox.comin mukaan "Lil Nas X laittoi ihmisverta 666:een Nike- pariin, koska tässä se että on omituinen tarkoittaa häijyytesi korostamista."

 

Hän on ollut avoin siitä että on tuntenut itsensä henkisesti hylätyksi ja vihatuksi homoseksuaalisuutensa takia, ja on iskenyt aggressiivisesti takaisin uudella, saatanallisella kytkennällään.

 

Mutta aivan kuten apostoli Paavali saattoi sanoa edellisestä elämästään Jumalan pilkkaajana ja vainojana ja jopa juutalaisten Jeesuksen seuraajien murhaajana, kenties tämä räppäri toimii tietämättömänä ja epäuskoisuudessa (ks. Paavalin 1. kirje Timoteukselle 1:13). Ehkä hänkään ei ymmärrä täysin oman turmeltuneisuutensa syvyyttä.

 

Olkoon joka tapauksessa tämä mainostemppu käytössämme kehotuksena rukoilemaan hänen sielunsa puolesta. Tuokoon Jumala hänet katumukseen ja uuteen elämään, Jeesuksen ristin kautta.

 

Jeesus voitti Saatanan ja antoi meille vallan polkea vihollinen

 

Viidenneksi, kun olemme Jeesuksessa, Saatana on jalkojemme alla.

 

On huomattavaa, että näihin lenkkareihin on kirjoitettu viittaus pyhiin kirjoituksiin, nimittäin Luukas 10:18:iin, jossa Jeesus sanoo, että Hän näki Saatanan putoavan kuin salama alas taivaasta.

 

Miksi julistaa tätä totuutta saatanallisilla lenkkarilla? Miksi muistuttaa maailmaa siitä, että Saatana on kaatunut ja kukistettu? Miksi viitata jakeeseen, jota seuraavassa jakeessa Jeesus sanoo opetuslapsilleen: "Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava"?

 

En osaa selittää tuon kaiken takana olevaa logiikkaa. Mutta voin vahvistaa Raamatun totuuden.

 

Ristin ja ylösnousemuksen kautta meillä on valta Saatanan ja hänen demoniensa yli, ja hän ja he ovat meidän jalkojemme alla. Totisesti, taivaasta langenneina.

 

Käytetään tätä valtaa Jeesuksen nimessä ja älkäämme antako sielumme viholliselle sijaa elämässämme. Ja menkäämme ulos maailmaan samalla valtuutuksella - vapauttamaan vangit.

 

Nyt olisi sopiva aika siihen ...”

 

”Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa” (Luuk. 10:20).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu