Rokotettu käyttöjärjestelmä = uusi ”pankkikorttisi”

 

Catherine Austin Fitts on yhdysvaltalainen investointipankkiiri ja entinen virkamies, joka toimi Dillon, Read & Co:n toimitusjohtajana ja Yhdysvaltojen asunto- ja kaupunkikehitysasioiden sihteerinä George H.W. Bushin presidenttikaudella.

 

Hän selittää globalististen teknokraattien salakavalan suunnitelman hallita maailmaa. Fitts hyvin avaa, miksi esim. Moderna asentaa piikin kautta käyttöjärjestelmiä ihmisiin: tulee uusi maailmanvaluutta, jonka ”pankkikorttina” on ihmiskeho. Ja miten meidät lampaat saadaan ohjattua kapinoimatta kohti teurastamoa: kun näkymätön terrorismi ensin teki USA:sta valvontayhteiskunnan, niin vielä parempi pelote, näkymätön virus, tekee koko maailmasta Brave New Wankilan: ”Covid muuttaa demokratiat teknokratioiksi”. 

 

Tulevaisuus on siis transhumanismia. Originaali ihmismuoto korvataan hybridillä: kaikki digitalisoidaan, mukaanlukien ihmiskeho – ja mieli.

 

Twitteristä Covid- kyseenalaistuksiensa takia ulosheitetty mega-artisti Nicki Minaj on hereillä: ”Sinun pitäisi pystyä esittämään kysymyksiä kaikesta, mitä laitat kehoosi. Kysymme joukon kysymyksiä kaikkein yksinkertaisimmista asioista… Mutta et näemmä voi vain viattomasti esittää kysymystä siitä, mitä kehossasi tapahtuu? Muistan menneeni Kiinaan ja he sanoivat meille, että et voi puhua siellä vallassa olevia ihmisiä vastaan. Muistan, että me kaikki ajattelimme, okei, ymmärrämme ja kunnioitamme täällä olevia lakeja ja että meillä tilanne on niin erilainen ... etkö näe, että elämme nyt tuota aikaa, jolloin ihmiset kääntävät selkänsä sinulle… Ihmiset eristävät sinut, jos vain puhut esittäen kysymyksen.”

 

No ilmankos kanadalaisnuorilla on nyt paljon piikkiliittyviä sydänongelmia, jotka ovat vieneet satoja sairaalahoitoon. 

 

Mutta satusedät vain jatkavat porskuttamistaan: tuossa erinomainen esimerkki siitä, miten valehtelevat suoraan päin naamaa: ensin NBC ja CNN huutavat Idahon hirveätä Covid- tilannetta, kuinka sairaalapaikat ovat jo ihan loppu jne. Ja kun sitten katsotaan samanaikaista CDC- statistiikkaa, niin epidemia olikin oikeasti vain uutisissa. 

 

”Ja sinun elämäsi näyttää sinusta olevan hiuskarvan varassa, yöt ja päivät sinä olet pelon vallassa etkä ole varma hengestäsi.” (5. Moos. 28:66)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu