Rokote vai mutaatio?

 

Usko Toivola oli tehnyt mielenkiintoisia havaintoja: ”Eiköhän yhä useammalla ala jo herätyskello soimaan näiden uusimpien korona-"ryppäiden" ja myös kuolemien suhteen. Ilmeisesti näiden hoivapaikkojen tartuntojen taustalla on juuri hoitohenkilöstön ja myös ikäihmisten saamat koronarokotukset ja siksi myös Ylelläkin on uutisointia jouduttu sensuroimaan rokotusten osalta päivän mittaan:

1. Yle klo 10.34. Rauhaniemen uutisessa mainitaan henkilökunnan ja vanhusten rokotukset.

2. Yle klo 13.01. Kajaania koskevassa uutisessa Yle joutui sensuroimaan uutistaan: enää ei mainittu rokotuksista mitään vaan sanotaan vain, että "henkilökunta on suojautunut virusta vastaan".

3. Yle klo 15.44. Kouvolaa koskevassa uutisessa ei puhuta enää mitään rokotuksista tai "henkilökunnan suojautumisista".”

 

Eli, samat kyseisen päivän uutisoinneista:

11.1. 10:34 "Tampereen Rauhaniemen sairaalassa jo 11 vanhusta kuollut koronan seurauksena: Epidemia ollut mysteeri asiantuntijoillekin. Rauhaniemen sairaalassa on todettu yhteensä 110 koronavirustartuntaa. Tartunnoista 59 on löytynyt potilailta ja 51 henkilökunnan jäseniltä. Sairaalan vanhukset ovat halutessaan saaneet rokotteen. Vanhainkotiosastojen asukkaiden rokotukset alkoivat tänään maanantaina. Hoitohenkilökuntaa alettiin rokottaa joulupyhien jälkeen." 

11.1. 13:01 "Ärhäkkä korona leviää kajaanilaisessa kuntoutuskodissa – pandemiapäällikkö: "Vastaavaa leviämistapaa ei ole tavattu ainakaan Pohjois-Suomessa". Iso osa Samoojan kuntoutuskodin työntekijöistä ja asukkaista on sairastunut, vaikka henkilökunta on suojautunut virusta vastaan." 

11.1. 15:44 "Kolme vanhusta kuollut kotiutusosastolla alkaneen tartuntaketjun seurauksena Kouvolassa – tartuntoja jo kymmeniä ja useat ovat sairaalahoidossa. Kuusankoskella Kouvolassa tapahtui viikonloppuna kolme Lauttarannan kotiutusyksikön koronavirusryppääseen liittyvää kuolemantapausta. Kotiutusosastolla on todettu tähän mennessä 33 koronavirustartuntaa. Tartuntoja on ollut sekä asiakkailla että henkilökunnalla. Lauttarannan kotiutusyksikössä todettiin ensimmäiset koronatartunnat tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Sen jälkeen kaikki asiakkaat testattiin, ja tartuntoja löytyi lisää.” 

 

No jopas. Eikä pelkästään Suomessa näin: entisen kongressiedustajan ja USA:n presidenttiehdokkaan Ron Paul’in Instituutti julkaisi kovia webbisivullaan: ”Hoitokodissa Auburnissa oli nolla koronaviruksen kuolemaa. Sitten se rokottaa asukkaita koronavirusta vastaan ja kuolemat alkavat... Alle kahden viikon aikana, 29. joulukuuta lähtien Mulder kertoo, että 24 koronavirustartunnan saanutta asukasta tuossa 300 hengen hoitokodissa on kuollut. Onko ajoitus vain outo sattuma?” 


Ja Skotlannissa, hoitokotiin, joka ensimmäisenä antoi asukkailleen Covid-19-rokotteen, on iskenyt virusepidemia. Asiantuntijat ovat varoittaneet sen osoittavan, että yksin piikitys ei riittänyt pandemian lopettamiseen ...  


Tuossa juuri katselin, kun Puoli Seitsemän -TV- ohjelmassa asiantuntija toiveajatteli, että koronarokote varmaan myös tepsii uuteen mutaatioonkin. Niinpä, toiveajattelee.

 

Voisi myös tosiajatella, että tämähän näppärää: noin vuosi sitten korona alkoi jylläämään. Ja - yllättäen – juuri nyt kun sitä toiviorokotetta jaetaan, saapuukin sopivasti ärhäkästi leviävä mutaatio ... Joten, jos itse rokotus onkin se joka kiihdyttää taudin leviämistä – kuten WHO:lle kävi polion kanssa – niin, voila’: sehän onkin sen mutaation syy, tietenkin ...

 

”Kuin mieletön, joka ammuskelee tulisia surmannuolia, on mies, joka pettää lähimmäisensä ja sanoo: "Leikillähän minä sen tein"” (Sananlaskut 26:18-19).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu