Robert F. Kennedy Jr. kertoo mitä Bill Gates on

 

Robert F. Kennedy Jr. ei pidättele eikä säästele

 

“Bill Gatesille rokotteet ovat strateginen hyväntekeväisyystapa, joka ruokkii hänen monia rokotteisiin liittyviä yrityksiään (mukaan lukien Microsoftin pyrkimys hallita maailmanlaajuista rokote-ID- yritystä), ja antaa hänelle diktatuurisen hallinnan globaalissa terveyspolitiikassa - yritysten uusimperialismin aivan kärjessä.

 

Gatesin pakkomielle rokotteista näyttää käyvän messiaanisen vakaumuksen pohjalla: että hänet on määrätty pelastamaan maailma tekniikan avulla - sekä jumalamaisen halun pohjalta tehdä kokeita pienempien ihmisten elämillä.

 

Gates lupautui hävittämään polion 1,2 miljardilla dollarilla: Bill otti Intian kansallisen neuvoa-antavan toimikunnan (NAB) hallinnan ja määräsi 50 poliorokotetta (45 uutta) jokaiselle lapselle ennen 5:ttä ikävuotta. Intialaiset lääkärit syyttävät Gates-kampanjaa tuhoisasta, rokotelähtöisestä poliomiepidemiasta, joka halvaannutti 496 000 lasta vuosina 2000–2017. Vuonna 2017 Intian hallitus veti Gatesin rokotusohjelman takaisin ja karkotti Gatesin ja hänen kätyrinsä NAB: sta. Polion halvaantumisaste laski jyrkästi. Maailman terveysjärjestö myönsi vuonna 2017 vastahakoisesti, että maailmanlaajuinen polio-räjähdys on pääosin rokotekanta -lähtöinen, mikä tarkoittaa, että se tulee Gatesin rokotusohjelmasta. Pelottavimmat epidemiat Kongossa, Filippiineillä ja Afganistanissa liittyvät kaikki Gates-rokotteisiin. Vuoteen 2018 mennessä, ¾ maailmanlaajuisista polio-tapauksista oli Gates-rokotteiden aiheuttamaa.

 

Gates-säätiö rahoitti vuonna 2014 GSK: n ja Merckin kehittämiä kokeellisia HPV-rokotteita 23 000 nuorelle tytölle Intian syrjäisissä maakunnissa. Noin 1200 kärsi vakavista sivuvaikutuksista, mukaan lukien autoimmuuni- ja hedelmällisyyshäiriöt. Seitsemän kuoli. Intian hallituksen tutkimuksissa syytettiin, että Gatesin rahoittamat tutkijat tekivät raskaan sarjan eettisiä loukkauksia: painostivat haavoittuvassa asemassa olleita kylätyttöjä oikeudenkäynteihin, kiusasivat vanhempia, väärentävät suostumuslomakkeita ja kieltäytyivät lääketieteellisestä hoidosta noille loukkaantuneille tytöille. Tapaus on nyt maan korkeimmassa oikeudessa.

 

Gates-säätiö rahoitti vuonna 2010 GSK: n kokeellisen malariarokotteen tutkimuksen, jolla tapettiin 151 afrikkalaista lasta ja joka aiheutti vakavia haittavaikutuksia, kuten halvauksia, kohtauksia ja kuumekouristuksia 1 048: lle tutkituista 5049 lapsesta."

 

No niin, tässähän suorastaan – myös toisessa ammatissani, pienyrittäjänä – alkaa uudessa valossa miettiä kyseisen virusmiljardöörin asemaa päivän (uudessa) maailmanjärjestyksessä. Sillä herrahan totesi: ”Kysymys siitä minkä bisneksien tulisi pysyä käynnissä on vaikea. Varmasti ruoan toimitus ja terveysjärjestelmä. Tarvitsemme edelleen vettä, sähköä ja internetin. Kriittisten asioiden toimitusketjut täytyy ylläpitää. Maat ovat edelleen pähkäilemässä mitä pitää käynnissä. Lopulta meillä tulee olemaan jonkinlaiset digitaaliset sertifikaatit osoittamaan ketkä ovat toipuneet tai on testattu hiljattain tai kun meillä on rokote kuka on sen saanut”. 

 

Sori vaan Pili – joudun tällä kohtaa sanomaan ”ei kiitos”. Ja jokaiselle kurimuksessa olevalle Suomen (pien)yrittäjälle pienenä terveisenä: tuo ukko kohta tykittää suoraan suoneen – ja nyt hän on jo sanelemassa ”ketkä meistä tarvitaan”. Millähän valtuuksin? Liekö hän, kavereineen, se taustavoima joka kirjoitti kahden ylimmän suomalaispäättäjän sanasta-sanaan- lausunnotkin.

 

Olemmeko varmat, että tämä on kohta ohi? Palaako mikään entiselleen?

 

”Sen keskellä on turmio, sorto ja petos ei väisty sen torilta” (Psalmi 55:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu