Raamattu ennustaa lääke- maailmanjärjestyksen

 

Tässä malttamattomana odottaa illan Ulkolinja- TV- ohjelmaa: ”Kylmä lääkebisnes - Lääketeollisuus on vahvempi kuin koskaan aiemmin. Se lobbaa, painostaa ja vaikuttaa ohi poliittisten päättäjien. Voittoa taotaan ihmisten terveydellä, lääkkeiden riskeistä ja sivuvaikutuksista piittaamatta”.

 

Ja kun juuri tuli perehdyttyä ökyeliitin aivan viimeisimpiin suunnitelmiin päidemme menoksi - niin jälleen kerran pätee vanha totuus: ei mitään uutta auringon alla.

 

Kerrataanpas: toisen maailmansodan natsi-Saksa Hitlerin johdolla otti ja epähumanisoi kokonaisen rodun. Tatuoi heihin tunnistenumerot ja kulutti loppuun keskitysleireillään. Sen lisäksi, että George Bushin isä Prescott Bush oli suurin taustatekijä, joka rahoitti Hitlerin ja natsismin nousun Saksassa, "Brown Brothers Harriman" -nimisen firman välityksellä, jossa Prescott Bush oli osakkaana (Tri Antony Sutton, kirjoissaan "How the Order Creates Revolution" ja "America's Secret Establishment."), niin amerikkalainen IBM- niminen datayritys toimitti ne reikäkorttikoneet, joilla ”keruujunat ajoitettiin”.

 

Osa natseista sai tuomion Nurnbergin oikeudenkäynnissä (”tottelimme vain käskyjä”...) ja osa korjattiin uusiokäyttöön mm. juurikin USA:an: Operaatio Paperclip oli koodinimi Yhdysvaltain sotilastiedustelun OSS:n salaiselle operaatiolle, jossa toisen maailmansodan loppuvaiheessa siirrettiin natsi-Saksan johtavia tiedemiehiä Yhdysvaltain aseprojekteihin. Yksi näistä oli valehtelijoiden klubi NASA:n perustajistoon kuulunut Wernher von Braun, joka ehti kuolla, ennenkuin laki mahdollisti syyttämisen hänen hirmuteoistaan

 

Toisaalta, ei kyllä naurata yhtään, että Terminaattori-Arskan isä, Gustav Schwarzenegger, paljastui korkea-arvoiseksi SS- natsiksi Hitlerin alaisuudessa, ja hänen lempinimensä oli ”terminaattori”.

 

No, toisen maailmansodan jälkipyykki synnytti koelaboratorion nimeltä DDR. Jos edeltäjä tatuoi liikettä, niin tämä seuraaja visuaalisesti monitoroi: kerrostalokolossien aulassa oli päivystäjät, jotka joka hetki kirjasivat menijät ja tulijat. On ymmärrettävää, että sellainen isovelitoiminta hukkuu paperiin. Ja tietenkin vielä pitemmälle viedyssä tasa-arvomaassa, Neuvostoliitossa, yksilön ei enää tarvinnutkaan omistaa oikeastaan ja oikeasti mitään. Joskin toiset sielläkin olivat sitten vähän enemmän tasa-arvoisia kuin toiset...

 

No entäs tänään? Meillä on maa, jossa jokaisen kodin paraatipaikalla on oltava jumaloitaviksi nostettujen isän ja pojan kuvat. Jollei ole – keskitysleiri heilahtaa. Jollet muistopäivänä itke riittävästi, heilahtaa myös leiri. Ja jos taas itkusi menee aivan överiksi –> leirille. Eli: Pohjois-Korea on suorastaan se ultimaattinen ihannetila tietylle, erittäin pienelle eliitille. Muu porukka on epätärkeää, epäihmisiä.

 

Nyt, tämä Great Reset KERTOO siis tuovansa kaikkea tätä: ultimaattisen valvonnan, jossa mikroskooppiset sirut ja synteettinen DNA 5G/6G:llä ohjattuna on se sisäinen tatuointi jne; kaikki yksityisomaisuus viedään ja työpaikat korvataan tekoälyllä, droneilla jne.; velkasi annetaan anteeksi mutta vain jatkuvaa piikityslupaa vastaan jolloin kieltäytyjät pääsee yllättäen leirille – ja tämän päivän suht koht tasa-arvoinen ihmiskunta käytännössä kokonaan loppuu. Tilalle tulee noiden kim jongien eliitti, sekä sen orjuuttama, ihmisen sisäisillä tekniikoilla pakko-mielenhallittu karja, jotka entisinä ihmisinä ovat nykyisiä transihmisiä. Enää kalloasi ei tarvitse puhkoa kirurgin veitsellä riisinjyvän kokoisen mikrosirun asentamiseksi – tänään se hoituu ihmeaineella nimeltä hydrogeeli. ... ja videon kohdassa 0:41 näet ne pienen pienet mikrosirut ...

 

Ja nyt itse aiheeseen: yllättäen Raamattu antaa vakavan varoituksen tästä jälkimmäisestä: Ilm. 18:23:n ”Pharmakeia” tarkoittaa lääkkeisiin/huumeisiin liittyvää noituutta, mitä ko. Babylonin kauppiaat sitten käyttävät kansojen harhauttamiseen: ”sillä sinun kauppamiehes olivat maan päämiehet, ja sinun noitumises (pharmakeia) kautta ovat kaikki pakanat eksyneet” (Biblia 1776).

 

... kaikki pakanat eksyneet ... melkoista pharmakeiaa siis. Ja rinnastuu heti mieleen 2 Tess. 2:n ”väkevä eksytys” – jossa kaikki, jotka eivät ole uskoneet totuutta, uskovat sen valheen. Ja nämä, jotka siis eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, joutuvat kadotukseen.

 

Tämä Strongin konkordanssin sana numero 5331 löytyy toisestakin Ilmestyskirjan kohdasta: Ilm. 9:20-21. Kerrotaan, että kivuliaista seurauksista (rutot jne) huolimatta, ne jäljelle jääneet eivät edelleenkään halunneet katua/lopettaa heidän ... lääkkeisiin/huumeisiin liittyvää noituuttaan!:

 

”He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan (pharmakeia) eikä haureudestaan eikä varkauksistaan”.

 

Mielenkiintoisen jännä alan symboli on tämä pääkuvan Caduceus: sanansaattajan sauva, jonka ympärille on symmetrisesti kietoutuneena kaksi käärmettä, jotka katsovat toisiaan. Toisinaan sauvaan on myös sijoitettu siipipari. 

 

Modernissa kuvasymboliikassa caduceus on kaupan ja talouselämän tunnus, vaikka etenkin Yhdysvalloissa se on myös lääketieteen tunnuksena.

 

... ja kelläs tämä kyseinen sauva myös on sylissä ... 

 

Eli, nyt tiedämme kenen pharmakeia se siellä kaikki pakanat eksyttää.

 

Ilmestyskirjahan kertoo siis kahden eri Babylonin tuhon: luku 17 sen porton, joka on siis langennut kirkkosysteemi – tuo mysteeri. Luvussa 18 tuhotaan itse kaupunki. Ilm. 17 käsittelee siis Babylonin hengellisen osuuden kohtaloa ja Ilm. 18 Babylonin kaupallisen osuuden tuhoa.

 

Kaikessa hiljaisuudessa maailman talouden keskipiste on jo hivuttautunut sinne Lähi-itään: mm. ensimmäinen tekoälylle annettu kansalaisuus ja -tunnuskin annettiin ”Sophialle” Saudi-Arabiassa. Vain ”ihmiseksi” luokitelluthan voivat liikuttaa rahaa.

 

Biblia 1776 kääntää: ”sinun (Babylonin) kauppamiehes olivat maan päämiehet”. Ja juuri sitähän se nyt on: kasvoton pieni rahaeliitti on ”kaikessa mukana”. Joku tulkitsi hyvin: tämä näkymätön eliitti, jolla on kaikki hallussaan, voi hyvinkin olla se, josta sanotaan: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?" (Ilm. 13:4).

 

Tuohon lopun ajan valtaan liittyy tietysti keskeisenä Antikristus. Ja se 2 Tess. 2 kertoo varsinaisen työkalupakin kaikesta siitä, millä ihmiset eksytetään - kadotuksen eksytyksellä. Se mikä on mielenkiintoista, niin niistä merkeistä ja ihmeistä, joita AK ja väärä profeetta tekevät, käytetään samaa alkukielen sanaa kuin niistä mitä Herra Jeesus teki!

 

Joten siksi on mielestäni oltava todella hereillä sen totuuden kanssa, että lääketiede ja siihen liittyvät ovat siis keskeinen väline tuossa harhautuksessa. Ja touhun päämieskin, vanha vihtahousu, on jo identifioitunut osalliseksi tähänkin.

 

Ja se lopun ajan hirvittävä koneisto lienee nyt nousemassa: ”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.” (Dan 2:40)

 

Ne todellakin suunnittelevat murskaavansa: päättävänsä ihmiskunnan historian sellaisena, jona se on tähän asti saanut matkata.

 

P.S. ... ja tälle kaikelle pitää tietysti antaa globaalit puitteet: WHO:n muistiot vuodelta 1972 selittävät, kuinka muuttaa rokotteet tappovälineiksi.  

 

”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton (*Antikristus*), jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.” (2 Tess. 2:7-10).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu