Raakaa peliä rokotejakelussa

 

Toukokuussa uutisoitiin, kuinka Intiassa kyläläiset olivat paenneet kodeistaan ja hyppineet jokeen välttääkseen Covid-19-rokotuksen. Peläten, että monet kyläläisistä saattaisivat hukkua jokeen, jos he menisivät syvemmälle, virkamiehet vakuuttivat heille, että heitä ei rokoteta. Virkamiehillä oli vaikeaa suostutella kyläläisiä tulemaan ylös joesta. Raporttien mukaan vain 14 ihmistä saatiin rokotettua tuossa kylässä, jossa on 1500 asukasta. 

 

Ja nyt, Kanadan Saskatchewanissa, Black Laken intiaanireservaatissa viranomaiset yrittivät pakkorokottaa naisia ja lapsia. Nämä pakenivat metsiin; ja siellähän on hyytävän kylmää juuri nyt. 

 

Kehitysvammaisiahan siis jo surutta sitten USA:ssa piikittivätkin

 

"En voi tehdä sitä enää!" Saksalainen yleisradiotoimittaja kuitenkin tunnusti: ”Edistämme uuden maailmanjärjestyksen COVID -propagandaa”. Tämä Ole Skambraks on työskennellyt toimittajana saksalaisessa yleisradioyhtiössä ARD:ssa 12 vuotta. 

 

Missähän rohkeat suomalaistoimittajat?

 

Älkäämme kuitenkaan väheksykö sitä, kuinka ”paljon on pelissä”: voi olla että se maksaa ainokaisesi, mikäli puhut näistä väärin:

 

Brittikansanedustaja David Amess, jonka Somalian hallituksen virkamiehen poika (!) murhasi kirkossa viime viikolla, oli puhunut Big Pharmaa ja digitaalisia rokotepasseja vastaan vain viikkoja ennen kuolemaansa. 

 

R.I.P. David, joka puheessaan parlamentissa, maaliskuussa 2021 sanoi: ”Jos siirrymme (rokotusten) paperitodistuksista sähköisiin, syntyisi kuitenkin merkittäviä kysymyksiä kansalaisvapaudesta. Kuka maailmassa ajaisi tuota tietokantaa? Mitä tietoja siihen menisi ja kuka sen määrittäisi? Olisiko se kansainvälinen elin, kuten YK, EU tai jokin muu järjestö? Jos emme saisi kansainvälistä järjestöä ottamaan liidiä, tekisikö niin suuri yritysorganisaatio? Voisiko Kalifornian iso teknologia hallita tietokantaa? Kun otetaan huomioon, mitä tapahtui, kun Australian kansallinen hallitus uhmasi suurta teknologiayritystä, niin vallan antaminen tällaiselle yritykselle olisi valtava ongelma. Meidän on oltava oikeasuhteisia ja varovaisia. Meidän on tarkasteltava ennen kaikkea paperiversiota, ja meillä olisi oltava valtaisat perustelut, jos valitsisimme sähköisen reitin, jota en toivota tervetulleeksi”.

 

Ja nyt, luomuelämää bloggaava kaveri kertoo, että Viron parlamentti on parhaillaan käsittelemässä lakimuutosta, joka mahdollistaa ihmisiltä ruuan takavarikoimisen. Perheelle saisi jäädä viikon ruoat. 

 

Pandemian hoitoa? Ja onkohan se varmasti niin, että se mitä näistä rokotteista nyt tiedetään on yhtäkuin se mitä tietää voidaan

 

”Kirottu olkoon se, joka salaa murhaa lähimmäisensä” (5. Moos. 27:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu