Puolan pääministeri allekirjoitti 5G- vetoomuksen

 

Nyt kun sekä aurinko että 5G kärventävät lomailijoita Jyväskylässä, on hienoa havaita, että vastuulliset virkamiehet edelleen – edes jossain -  hoitavat työtään:

 

Mikä varmasti ennennäkemätöntä ja uraauurtavaa, Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki on henkilökohtaisesti tukenut kansainvälistä vetoomusta, joka ajaa kiistanalaisen 5G- käyttöönoton pysäyttämistä.

 

Yli 2000 tiedemiestä ja 1400 lääkäriä ympäri maailman on todennut 5G:n olevan suora uhka ihmisterveydelle, kuten myös eläin-, hyönteis- ja kasvielämälle.

 

Edelleenkään ei löydy julkisia testituloksia 5G:n turvallisuuden takaamiseksi, huolimatta siitä että 5G toimii 10 -100 kertaa korkeammilla taajuuksilla kuin nykyiset 3- ja 4G- lähetinmastot.

 

5G:n käyttöönotto vaatii miljoonien lähetinboxien asentamista taajama-alueille noin 100 metrin välein. Tiedemiehet ovat todenneet, että se saattaa taajamissa asuvat sähkömagneettisen saasteen jatkuvan tykityksen alle, väistämättömästi.

 

Puolassa ihmisiä käytetään laboratoriohiirinä 5G- kokeessa, jossa testataan teknologian tehokkuutta. 5G on jo käytössä Varsovassa, Lodzissa, Gliwicessä. Samaa koetta ajetaan kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja monissa muissa maissa.

 

Puolan pääministeri on siis ottanut suuresti vastuuntuntoisen askeleen allekirjoittaessaan tuon globaalin 5G- vetoomuksen, jotta käyttöönotto pysäytettäisiin niin maassa kuin taivaallakin. Hän on avannut tien toisille maailmanjohtajille ottaa sama askel, jolloin suojaisivat kansalaisiaan potentiaalisesti erittäin vaaralliselta ja testaamattomalta teknologialta, jonka seuraukset terveydelle ja hyvinvoinnille ovat vertaansa vailla.

 

No mites meillä Suomessa – jossa Helsingin, Turun, Tampereen ja Jyväskylän ihmisiä käytetään myös 5G- koekaniineina?

 

Ei yhtään mitään. Ja mitä valtamediaan tulee, emme olisi edes kuulleetkaan Puolan pääministerin ratkaisusta.

 

 

”Viisas pelkää ja karttaa pahaa, mutta tyhmä on huoleton ja suruton.” (Sananl. 14:16)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu