Projekti Blue Beam: ”Alienit” tulevat!

 

No nythän tämä alkaa käydä varsin mielenkiintoiseksi: jo 90- luvulla toimittaja Serge Monast kertoi henkensä kaupalla, kirjaimellisesti, oudosta hankkeesta, jolla tullaan harhauttamaan koko maailma. 

 

Sergeä varoitettiin puhumasta asiasta – ja kun ei hiljennyt, ensin vietiin hänen tyttärensä ”huostaan”, sitten vietiin Sergen henkikulta – ja kohta myös toisen kumppanitoimittajankin henki. Sergen leski ei ole saanut tytärtään takaisin. Maailma on epäoikeudenmukainen.

 

Mutta itse aiheeseen: käytännössä tuo projekti tarkoittaa, että näkyvästä taivaasta tehdään ”elokuvakangas”, jolloin avaruudessa olevat satelliitit projektoivat samanaikaisesti kuvia maailman neljälle kulmalle, puhuttuna kaikilla kielillä alueiden mukaan. Holografiaa tietokoneohjataan tarkkaan jäljittelevästi, käyttäen ELF, VLF ja LF -aaltoja. Kristuksen, Muhammedin, Buddhan, Krishnan ym. projektoidut jäljitelmät ohjaavat katsojat uuteen ”selitykseen”, joka on sitten kaikkien ilmestysten viimeinen ”täyttymys”.

 

Tämä uusi, yksi jumala tulee itse asiassa olemaan Antikristus, joka sitten selittää eri uskontojen erehdykset: nämä ovat vastuussa siitä että veli on noussut veljeä vastaan, ja kansa kansaa vastaan; sen takia maailman uskonnot täytyy kerta kaikkiaan hyljätä ja tehdä tietä Kultaiselle Ajalle, yhden maailmanuskonnon New Age’lle, ja sen yhdelle jumalalle, Antikristukselle – jonka näkevät taivaissa.  

 

Eli: se ”ikivanha” NASA:n projekti Blue Beam - 4K/HD/3D/5.1 -surrounding megavirtuaalishow’na, valkokankaanaan taivas yllämme ja audio toimitettuna suoraan päämme sisään. 

 

Ja nyt, kuuluisa – kontrolloiduksi oppositioksikin nimetty – Infowars.com uutisoi juuri, että tohtori Steven Greer (Maan ulkopuolisen älykkyyden tutkimuksen johtaja ja UFO Disclosure Project’in perustaja) sanoo, että globalistit suunnittelevat feikkaavansa laajamittaisen Alien- hyökkäyksen. 

 

... joten kun ”nettipoliisi” Suomi24:n keskustelussa ohjeistaa, että ”Pukki on täysi sekopää – ei klikkauksia”, niin vastaisin että ne sekopäät ovat kyllä ihan muualla – klikkailkaa todisteeksi vaikkapa tuota Infowarsia.

 

”Mutta Paavali sanoi: "En ole hullu, korkea-arvoinen Festus, vaan puhun totuuden ja toimen sanoja.” (Ap. t. 26:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu