Pedon merkki saa lainvoiman

 

Ei ole kauaa siitä, kun Amerikassa uutisoitiin että osa rokotuksista tulee pakollisiksi. Nyt uusin, kohta lainvoiman saava, pakote on mikrosiruimplantin ottaminen.

 

Ja sepä onkin mielenkiintoinen pakote: rekisteröityjen yritysten on pakko tarjota sitä työntekijöilleen – mutta työntekijät voivat silti siitä kieltäytyä. Heitä ei erotettaisi tuon kieltäytymisen takia.

 

Mutta mitäpä sitten kun tarvitsee vähentää väkeä, tai hankkia sitä lisää? Henkilö voi ”saada kenkää” tuotannollisista tms. taloudellisista syistä. Ja sen jälkeen tämä sirusta kieltäytynyt henkilö on aivan samassa asemassa kuin toinen, vasta työelämään astuva siruton. Kummallekohan ”ovi” aukeaa: sirulliselle vaiko siruttomalle työnhakijalle?

 

Ja eikö ole mielenkiintoinen juttu: tulee laki joka pakottaa ottamaan sirun – mutta sitä ei olekaan pakko ottaa (?). Toisin sanoen, kaikkien yritysten on sitä tarjottava, mutta ottamista ei voi pakottaa.

 

Mihinkö tällainen sitten johtaa? Voin kokemuksesta kertoa, mitä aiemmin on USA:ssa tapahtunut: syyskuun 11. iskujen jälkeen moni asia meni uusiksi. Ns. valvontayhteiskunta pantiin käyntiin, ja sen yksi seuraus oli työpaikoilla se, että ihmiset alkoivat varomaan sanojaan. Lentokentillä oli kyltit, ”no jokes, please”, ja työnantajat suosittelivat keskustelemaan 9/11- aiheesta vain työajan ulkopuolella – ettei enempää tunteet leimuaisi. Myös ”hiljaisesta suostumisesta” tuli normi: pyrittiin olemaan työnantajalle ”mieliksi”, jotta työt säilyivät.

 

Miksikö? Eräs töissä käyvä kollega kertoi, miten sai useita puheluita ystäväpiiristään: siellä oli menneet työt alta, jokaiseen avoimeen paikkaan oli järkyttävä hakumäärä; ”sinun pitää auttaa vanhaa kaveria, pliis”.

 

Joten: jokainen joutuu tarkkaan punnitsemaan, säilyykö työnantajansa silmissä ”ihannetyöntekijänä” – vai onko nimi jo listalla seuraavaa lamaa silmälläpitäen ...

 

Tämä ei todellakaan ole ihan pieni juttu sulatettavaksi. Ja varsinkin, jollei sinulla ole muuta ”tietoa” siruista kuin se mitä media tarjoaa – kuten tässäkin yhteydessä välinettä kaupitellaan ”turvallisuuden nimissä”, niin miksipä ei.

 

Rafael Rivera kertoi: ”Tapasin eilen henkilön jolla oli siru implantoitu käteen. Asun San Antonio’ssa ja kaikki ympärillä olleet, mukaanlukien yksi ystävistäni, ajattelivat sirusta: ”coolest thing”!. Olin ainoa joka hiljaa, mykistyneenä, kuunteli sitä. En uskonut koskaan tapaavani tuollaiseen suostunutta henkilöä!”

 

Mutta näinhän se menee: ne jotka tuntevat Raamatun, ovat varmasti jo joutuneet Ilmestyskirjan kyseisten jakeiden vaikuttamiksi, tietäen, että SE merkki on sitten lopullinen vedenjakaja, josta ei ole paluuta. Ja nyt on jo siis olemassa tekniikka – ja mediarummutus – sellaisen vedenjakajan, pedon merkin, tarjoamiseksi. Ja samalla ateistit tekevät Raamatun ennustuksista totta.

 

Raamattu sanoo, että peto SAA ihmiset ottamaan tuon merkin. Ylläolevakin on oiva osoitus siitä, miten: vaikkei tavallaan pakollista, vaikkakin pakollinen laki, ihmismielen mukauttaminen on käynnissä koko ajan. Ja mitä kauemmin näitä siruja pyörii ja ne tulevat yhä tutummiksi ja tavallaan vaarattomiksi, yhä enemmän lisääntyy pilkallinen ajattelu: ”Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta” (2 Piet. 2:4).

 

Samoin tullaan pilkkaamaan, että eihän sitä pirua näy - eikä tule paisettakaan (Ilm. 16:2), ja niin edelleen.

 

Mutta lähes 2000 vuotta sitten ennustettiin että tulee sellainen aika, jolloin ei kukaan muu voi ostaa eikä myydä kuin sellainen jolla on tuo ”merkki”. Tottakai maailma ajetaan siihen vähitellen – mukauttaen ja lakeja säädellen.

 

Siinä sähköisen rahan maailmassa, jossa koko elämäsi on kiinni siitä, toimiiko sirusi, ei moni edes kyseenalaista sitä pitääkö siru olla vai ei. Ei tietenkään. Ja jollei sinulle kukaan ole kertonut, että sen merkin otto on kadotukseen johtava rikos Kaikkivaltiasta Jumalaa kohtaan, minkä ihmeen takia jättäytyisit ”yhteiskunnan ulkopuolelle” – et söisi, et joisi; et oikeastaan olisi virallisesti edes olemassa.

 

Niin, taas ne tässäkin perustelevat tätä siruttamista turvallisuustekijänä. Varmaankin siinä vaiheessa, kun haluavat ”täydellisen käyttöönoton”, maailmassa on menossa paljonkin sellaista, mikä ”tekee” sirusta myös turvatakuun.

 

Ja nyt Arkansas toimii pioneerina; se sama Bill ja Hillary Clintonin Arkansas – myös Church of Satan’in eli Saatanan kirkon koti Arkansas. Sama Arkansas, jossa syntyi Wal-Mart – joka nyt saneeraa satoja kauppakeskuksiaan joksikin sellaisiksi, mitä voisi parhaiten kuvata sanalla keskitysleiri.

 

”Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät.” (1. Kor. 16:13).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.youtube.com/watch?v=KNDHhGwJMbc