Pandemian harjoitukset vuonna 2001: operaatio Dark Winter

 

Aiemmassa artikkelissani  kirjoitin erikoisesta testiharjoituksesta: simulaatiopuheessaan Bill Gates kohdassa 6:48 lietsoo, että pitää pelata taudinaiheutuspeliä, koska edellisen kerran vuonna 2001 failattiin. Mistä simuloinnista hän tässä oikein puhui?

 

Kyseessä oli Operation Dark Winter. Se oli koodinimi senioritason bio-terroristi-iskun simuloinnille, mikä tehtiin kesäkuun 22–23, 2001. Sen suunnitelmana oli läpikäydä testausprojekti: peitelty ja laajalle levinnyt isorokkohyökkäys USA:an.

 

Kappas vaan: kun vertaat yhtäläisyyksiä tuossa simulaatiossa, niin voit havaita että monet tämän päivän päällä olevista harjoiteltiin jo vuonna 2001: kun sekä USA:lla että muilla mailla oli varastot täynnä kemikaalisia ja biologisia aseita, jotka helposti saattaisivat luiskahtaa terroristien käsiin, niin Department of Defence päätti järjestää massiivisen valmiustestin, Andrewsin Air Force Base’sta käsin.

 

Tämä sotapeli oli siis nimeltään Dark Winter, pimeä talvi. Tuo harjoitus tehtiin vähän ennen 9/11:tä, jotta saataisiin kokemuksia biologisesta terrori-iskusta. Oltaisiin menettämässä tuhansia ihmishenkiä, ja tarkoituksena oli testata sitä, miten hallitus vastaisi tilanteeseen ja erityisesti väestön reaktioihin jne.

 

Tuo harjoitus piti sisällään jopa tekaistuja uutisraportteja; tottakai piti suunnitella karantiineja sekä poikkeustilaa – Martial Law jne. ”Kaikki ei ollut enää niin kuin ennen – kun ”se oli päällä”, ja meidän piti muuttaa kaikki, ajattelumme ja toimintamme – ja piti muuttaa armeijan käyttäytymistä siviilejä kohtaan. Se oli silmiä avaavaa”, totesi kyyppari. 

 

Toinen ”konna” toteaa: ”Lopputulema oli kymmeniä miljoonia kuolleita, ei kaupankäyntiä osavaltioiden välillä, ei lentoliikennettä puoleen vuoteen – ja SOTA Oklahoman ja Teksasin välillä” (!).

 

Heti siihen perään kun kuuntelee viranomaisen koronapuhetta yleisölle viikko sitten, tulee mieleen että olipas hyvin harjoiteltu. Herran lopun sitaatti naulaa ihan kaiken: ”Ilman parempaa valmistautumista vuosi 2020 saattaa olla nykyhistoriamme darkest winter...”. 

 

Niinpä, kaikki on käsikirjoitettua. Kaikki on valhetta. Sinua petetään. Ja ne kertovat kaiken edeltä: tyttö puhuu kuinka eräänä Black Fridayna tulee pandemia, joka leviää käteisrahan mukana sairastuttaen miljoonia – ja tottakai tuo kaikkea muuta kuin luonnollinen isorokko on laboratoriossa buustattu vielä tappavammaksi ... Voit päätellä loput. Siitä ultimate kyykyttämisestähän puuttuu enää käytännössä vain se jokaiseen ihmiseen implantoitava Pedon Merkki (Ilm. 13:16-18).

 

Paljon on jo nähty - mutta paljon tulee vielä tapahtumaan. Kaikki on kuin peliä. ”Minun luomani virus tulee tekemään sen mitä ”luontoäiti” aina tekee: päättää sen kuka saa elää ja kuka ei”, toteaa kertoja Tom Clancyn ”The Division” -videopelissä. Clancyhan kuoli oudosti, ilmeisesti uuteen virukseen... Videomme loppupää käykin sitten pelikerrontana lävitse kaiken jo kohdatun. Ja ilmeisesti läpikäy sen kaiken muunkin vielä tulevan – edeltäsuunnitellun. ”Ne” kutsuivat tapahtumapaikkaa nimellä ”The Dark Zone”. Hyvinvointivaltiosta aalto kerrallaan globaaliin pahoinvointihelvettiin.

 

”Hulluus on ilo sille, joka on mieltä vailla, mutta ymmärtäväinen mies kulkee suoraan.” (Sananl. 15:21).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu