Pakkorokotusasetus jo voimaan Floridassa

 

Sillä lailla.

 

Floridassa tuli 30.3.2020 voimaan asetus otsikolla “Emergency Court Procedures (Covid-19)”, ref. Z-2020-032, allekirjoittajana Raul Zambrano, Chief Judge. 

 

Siinä säädetään tämän viruksen aiheuttaman poikkeustilan toimia – eli ts. ihmisen oikeuksia liikkua, kokoontua jne. Ja tietenkin määrätään pakkorokotukset (kohta ”s)”).

 

Ja muistetaan siis nyt, että Trumpinkin edessä julistanut terveysviranomainen kertoi äsken, että tämä virus on vain kausiflunssaa, jonka kuolleisuus on 0,1%. Eli, ihmiskuolleisuus ei ole siis ns. paljon mitään verrattuna esim. bisneskuolleisuuteen: kaksi kolmasosaa suomalaisyrityksistäkin joko lomauttaa tai irtisanoo, jo nyt.

 

Mielenkiintoinen eskalointi siis. Ja kun Tanskakin jo aiemmin ”varasi itselleen saman mahdollisuuden”, haluaisin esittää muutaman kysymyksen:

 

-         nyt kun virallista ja testattua rokotetta ei vielä löydy mistään, niin millä tullaan rokottamaan?

-         onkohan tuo kyseinen rokote sitten samaa sarjaa kuin sikapiikki, jonka disclaimer sanoi että testaamaton, keskeneräinen – ja tekijä ei ota mitään vastuuta (joskin Suomenkin valtion oli sitten otettava)

-         ja mikäli se rokote on tuollainen totaalihyppy pimeään, koskeeko pakkorokotusasetus sellaisenkin ottamista?

 

Just joo. Kiitos RFB:n että taas piti ajan tasalla, missä mennään. Ja kertoi myös toisen, varsin oleellisen terveisen: nyt kun meilläkään päättäjät eivät oikein osaa antaa minkäänlaisia estimaatteja tämän karanteenin nimellä kulkevan pakkovankeuden pituudesta – joka siis perustuu kausiflunssan maksimipelotteluun – niin USA:ssa jo sopivasti viestitetään, että tämä ”treblinka” tulee kestämään VUODEN.

 

Huh. Pitääkö tässä kohta lähteä maahanmuuttajana Ruotsiin – sellaisena kun näet saat, viruskaranteeneista huolimatta, edelleen aivan vapaasti kokoontua ja toteuttaa itseäsi vaikkapa mieltä osoittamalla.


Ja vaikeat ajat tietysti vaativat ajan vaatimia päätöksiä: samalla kun USA vapauttaa vankiloista murhaajat ja lapsenraiskaajat, niin kirkon palveluja järjestäneet pastorit heitetään telkien taa. 

 

”Vie minun sieluni ulos vankeudesta kiittämään Sinun Nimeäsi. Vanhurskaat kokoontuvat minun ympärilleni, kun Sinä minulle hyvin teet” (Psalmi 142:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu