Paavi muuttaa nyt ilmastonkin

 

Samana päivänä kun kirjoitin artikkelini paavin toimista muuttaa Isä meidän -rukous, hän oli jo ehtinyt seuraavan muutoksen kimppuun: nyt hän tukee hiilen hinnoittelua ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi ja myös vetoaa ilmastonmuutoksen kieltäjiin.

 

Paavi Fransiskus käski maailman kärkipään energiajohtajia toimimaan nyt ja heti; energian käyttäjät tulee panna maksamaan fossiilisten polttoaineiden käyttämisestä mikä johtaa ilmastonmuutokseen. Se tapahtuu verottamalla – ja paavi kehottaa koko maailmaa ottamaan huomioon tieteen havainnot.

 

No niitähän minäkin juuri olen tutkinut ja niistä artikkeleita kirjoittanut: NASA:n data osoittaa ettei täällä lämpenekään vaan kylmenee, ilmastossa ei ole tapahtunut radikaalia muutosta – ja jäätikötkin vaan paksuuntuvat. Höh?

 

Mutta samaan aikaan kun tämän tästä kerrotaan tapauksista, joissa Maan keskilämpötilat havaitaankin laskeviksi, Pohjoisen jääkerrokset vaan paksuuntuvat ja NIPCC – tiedemiesten kansainvälinen, maiden hallinnoista riippumaton järjestö, jonka tarkoituksena on tarjota ‘itsenäinen, toinen mielipide IPCC:n tarkistamiin todisteisiin’ – uudelleen ja uudelleen tieteellisesti osoittaa tuon toisen järjestön ”viralliset” väitteet vääriksi, niin ihminen vaan jatkaa ”omalla panoksellaan” Maan olosuhteiden muuttamista.

 

Viime vuonna ilmastotutkijat yllättyivät havainnosta, jonka mukaan napa-alueiden yllä olevan otsoniaukon umpeutuminen on hidastunut, koska jossain päin maapallolla on uusi, tuhansien tonnien, tuntematon CFC-aineiden päästö.

 

Nature-tiedelehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan päästö on suurelta osin paikallistettu Kiinan itäosaan, mutta sitä tarkemmin sen lähdettä ei vielä pystytä kertomaan. Alueella tiedetään olevan teollisuutta, joka tuottaa – myös laittomasti - vaahtomuovia.

 

Ja jos toinen suurvalta on suurpiirteinen saastuttamisessa, niin toinen sellainen ihan patentoi kaiken manipulointinsa: USAsta löytyy sata patenttia joilla ilmastoa muutetaan!

 

Ja kolmas suurvalta yrittää edes vähän herätellä, että hei – se on tämä meidän yhteinen asuinplaneettamme jota tärvelette. Haloo!

 

Ja mitä taas Raamattuun tulee, niin niin kauan kuin Jumala on olemassa, ”Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö” (1 Moos. 8:22). Tämä lupaus tuli juurikin vedenpaisumuksen maailmanlaajuisen tuhon JÄLKEEN, joten voimme vetää turvallisen johtopäätöksen tulevaisuutemme osalta. Siinä voi samalla tavoin vetää ruksin ilmastonmuutosongelman yli – aivan samoin kuin evoluutioteorian pääkysymykselle seuraavassa: ”Alussa loi Jumala taivaan ja maan” (1 Moos. 1:1).

 

Menköön nyt tällä kertaa niin, että tavan ihminen saa päättää tämän artikkelin julistuksellaan: ”Global warming eli ilmaston lämpeneminen on historian suurin huijaus, ja tuomitsen pelottelun ja syyllistämisen käytön tuon viestin työntämisessä”.

 

Sanoi Greenpeacen perustaja Patrick Moore.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu