Ovatko suomalaiset keskellä toistakin massiivista ihmiskoetta?

 

Katsoin ja kuuntelin vanhaa miestä nojatuolissa.

 

Mitä pitemmälle hän faktoissaan pääsi, sen selvemmäksi kävi, että me suomalaiset(kin) olemme keskellä toistakin massiivista ihmiskoetta.

 

Ensimmäinen on siis edelleen käynnissä – ja sen ”ihanuuksista” saatiin uutta demonstraatiota jenkkifutiksen loppuottelussa. Mutta tästä 5G:stä emme edelleenkään ole saaneet ensimmäistäkään julkista terveys- tai turvallisuustutkimusta. Säteilyturhakeskuksilta sellaisia on turha odottaakaan.

 

Vanha mies, tohtori Vernon Coleman, kertoi kuinka virallisten tutkimuslausuntojenkin mukaan koronapiikki on testi. Sen voit itsekin tarkistaa ko. virallisesta julkaisusta, jossa yhdeksässä kohtaa kerrotaan kohderyhmät, joihin kokeellinen (experimental) toimenpide kohdistuu. 

 

Tämän tutkimuksen alkupäivä on 29.4.2020 ja arvioitu loppuunsaattamispäivä 31.1.2023. Toisin sanoen, kokeellinen tutkimus, joka kestää pari vuotta ...

 

Siis uudelleen - tutkimuksen virallisesta kuvauksesta: ”STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS”. Eli, tutkimus SARS-COV-2-RNA- rokotteiden turvallisuuden, sallittavuuden (!), immunogeenisuuden ja tehokkuuden arvioimiseksi COVID-19:ia vastaan, terveillä ihmisillä.

 

Nyt kysyn: onko kenellekään koronapiikin saaneista tuotu ylläolevia faktoja millään tavoin esiin? Vaikka yleistietoon kuuluu, että normaalin rokotevalmistuksen – jossa uuden lääkkeen markkinoille tulo sen valmistumishetkestä ottaa 5-10 vuotta – sijaan nämä syntyivät muutamassa kuukaudessa, ja ensimmäistä kertaa rokotushistoriassa nämä ns. viimeisen sukupolven mRNA-rokotteet puuttuvat suoraan potilaan geneettiseen materiaaliin ja muuttavat siten yksilön geneettistä materiaalia, mikä on käytännössä geneettistä manipulaatiota, mikä oli jo kertaalleen kiellettyä ja tähän asti rikollista (!) 

 

Vuonna 1947 kirjoitetussa Nuremburgin lääketieteellisiä kokeita koskevassa säännöstössä todettiin, että potilaiden kokeiluihin tarvitaan potilaiden nimenomainen vapaaehtoinen suostumus. Tämä tarkoittaa, että potilaille on kerrottava osallistuvansa tutkimukseen ja heitä on varoitettava kaikista mahdollisista haittatapahtumista, mitä tietoinen suostumus tarkoittaa.

 

Vuoden 1947 Nürnbergin säännöstö edellyttää, että kokeisiin osallistuvat ihmiset antavat tietoon perustuvan suostumuksensa, ja se hyväksyttiin osana vuoden 1949 Geneven yleissopimuksia, joten koodin rikkominen olisi sotarikos.

 

Oletko SINÄ sotarikoksen uhri?

 

”Kun jumalattomat lisääntyvät, lisääntyy rikos, mutta vanhurskaat saavat nähdä, kuinka he kukistuvat.” (Sananl. 29:16)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu