Ovatko suomalaiset keskellä massiivista ihmiskoetta?

 

Ympäri Jyväskylää on nyt alkanut putkahdella rakennusten katolle erikoisia häkkyröitä, joissa on tankoon kiinnitettyitä laatikkomaisia kennoja. Ruokakauppani katollakin havaitsin sellaisen olevan; email- kysymykseeni, ”onko XYZ:n Jyväskylän myymälän katolla 5G- antenni/linkkitorni?”, tuli pikainen vastaus, ”Valitettavasti en voi kommentoida tätä, pahoittelen”. Vastaus ei siis ollut ”ei” – ja olisi luonnollisesti ollut turhaa kysyä että mikä operaattori on kieltänyt kommentoimasta ...

 

Enkä ole ainoa, joka on asiassa ollut liikkeellä. Tällä hetkellä yli 40 000 henkilöä on allekirjoittanut maailmanlaajuisen vetoomuksen Yhdistyneille kansakunnille (YK), Maailman terveysjärjestölle (WHO), Euroopan unionille (EU), Euroopan neuvostolle ja kaikkien kansakuntien hallituksille: 5G:tä ei pidä ottaa käyttöön maassa eikä avaruudessa.

 

He toteavat: ”Me allekirjoittaneet tutkijat, lääkärit, ympäristöjärjestöt ja tavalliset kansalaiset ( ) maasta vaadimme teiltä kiireellisiä toimia, jottei langatonta 5G (5. sukupolven)-verkkoa eikä avaruussatelliittien 5G-järjestelmää oteta käyttöön. 5G lisää merkittävästi vastentahtoista altistumista mikroaaltosäteilylle jo olemassa olevien 2G-, 3G- ja 4G-matkaviestinverkkojen aiheuttaman altistumisen lisäksi. Mikroaaltosäteilyn on todettu olevan haitallista ihmisille ja ympäristölle. 5G:n käyttöönotto on sellainen ihmiskunnalla ja ympäristöllä tehtävä koe, joka voidaan kansainvälisten lakien mukaan luokitella rikokseksi.”

 

Vetoomuksen suomenkielinen versio sisältää valtavasti tutkimustietoa linkkeinä, joten kirjelmällä on faktoilla perusteltu pohja. Ja he puhuvat rikokseen luokiteltavasta asiasta.

Eivätkä vetoajat ole ainoat, joilla on huoli 5G’stä: presidentti Trumpin hallintoon kuulunut virkamies maalaa kauhistuttavan kuvan Kiinasta käyttämässä mobiiliverkkoja aiheuttamaan apokalypsin siten, että Peking kehittää oman globaalin 5G networkin.

 

Eläkkeelle jäänyt jenkkikenraali Robert Spalding palveli National Security Council’issa tähän vuoteen saakka. Tämän aiemman ilmavoimien kenraalin mukaan Kiina aikoo luoda massiivisen seurannan ja laajasti kattavan kontrollin mikäli sen sallitaan dominoida 5G networkeja, linkittämällä miljardeja Internet of Things (IoT)- kytkentäisiä laitteita.

 

Heti kun Kiina kontrolloi IoT- laitteiden valmistusta ja markkinoita, väittää Spalding, Peking kykenee "aseistamaan kaupunkeja”, kertoi Fortune.com.

 

Aiemmassa artikkelissani, “Tekoälyjumala”, käsittelin itse-ajavien autojen eettisiä ongelmia – kukahan mm.  korvaa, kun tekoäly päättää ”väärin”. Kenraali Spalding vie ko. aiheen astetta rankemmalle osastolle: ”Ajattele itseajavien autojen yllättäen jyräävän alleen pahaa aavistamattomat jalankulkijat. Ajattele droneja jotka lennähtävät matkustajakoneiden turbiineihin”, tuo ex- sotilas julisti.

 

Niinpä niin. Suomeenkin ollaan juuri nyt hengästyttävällä vauhdilla puuhaamassa verkkoja, jotka mm. juurikin mahdollistavat autot ilman kuljettajia. Mutta missä näkyy asiallinen keskustelu noista verkoista – niiden hyödyistä ja mahdollisista haitoista?

 

Ja, aivan, 4G- verkkojenkin haitallisuudesta kyllä jaksettiin meuhkata ajallaan; mitä ongelmia 5G sitten toisi lisää?

 

Ensinnäkin, 5G on ultra high taajuuksinen ja ultra high intensiteettiä. 3G ja 4G toimivat 1 - 4 gigahertzin taajuusvälillä. 5G taas käyttää 24 - 90 gigahertzin taajuusväliä. Mitä se tarkoittaa käytännössä: 90 gigahertziä on 90 miljardia elektromagneettista aaltoa osumassa soluihisi per sekunti. Se merkitsee paljon paljon enemmän säteilyä verrattuna siihen, mitä luonnollisesti kohtaamme.

 

Toiseksi, koska 5G:n vaatimat (MMV) aallot taajuusalueen tukemiseen ovat lyhyempiä, nämä lyhyemmät aallot eivät kanna kovin kauas tai läpi objektien. Se taas merkitsee sitä, että nykyiset linkkitornit eivät määrällisesti riitä pitämään 5G- signaalia luotettavana. Korjaustoimena on pakko asentaa monia minitorneja lisää. Erään arvion mukaan jopa joka toisen talon katolle tarvitaan minitorni. Terveysasiantuntijoiden mukaan tämä lisääntyvä 5G- säteilyn määrä tulee suorastaan järkyttävästi vaikuttamaan terveyteemme.

 

No missäpä sitten ovat 5G:n vaarattomuutta osoittavat tutkimukset ja testitulokset? Ei missään, päinvastoin. Puheessaan USA:n senaatille tohtori Sharon Goldberg totesi: ”Langattomalla säteilyllä on biologisia vaikutuksia. Piste”. Hän myös kertoi, miten laboratorio-olosuhteissa saadaan mallinnettua rotille diabetes: altistamalla ne 2,4 gigahertzin säteilylle. Eikä tarvitse edes kauaa säteilyttää.

 

Ja ihmisiinkin on jo ”luonnossa” kokeiltu: on nimittäin niin että 5G- network käyttää samoja EMF aaltoja kuin Pentagonin Crowd Control System, joka voitaisiin vapaasti kuvata suomennoksella ”mielenosoitusten hajottajalaite”. Tämä ”Active Denial System” (ADS) käyttää radiotaajuus- millimetriaaltoja 95 gigahertzin alueella, ja ne tunkeutuvat kohdehenkilön ihon alle aiheuttaen sietämättömän poltteen tunteen jolloin henkilön refleksin omainen reaktio on pakeneminen aaltojen ulottumattomiin.

 

 

Mutta 5G- projektivankkurit vaan jatkavat järkähtämättä kulkuaan – ja tottakai suomalaiset aivan maailman edelläkävijöinä ”polkemassa miinoja”, senkin osalta. Kesäkuussa 2018 Tampereelta soitettiin maailman ensimmäinen puhelu 5G-verkon välityksellä. Puhelun soitti Suomen liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja siihen vastasi Tallinnassa Viron talous- ja rakenneministeri Kadri Simson. Tampere ja Helsinki aloittelivat 5G- palvelua siis jo viime vuonna, ja tämän vuoden alusta mukaan liittyi myös Jyväskylä. Toisin sanoen: 5G säteilee jo – ja mahdolliset seuraukset jäävät sitten nähtäväksi.

 

Ja tuota ”näkemistä” kannattaa todellakin tarkkailla: Kalifornian Sacramentossa palomiehet kärsivät neurologisista ongelmista oltuaan tekemisissä 5G- tornien kanssa. Useat heistä raportoivat muistiongelmista ja mielen sekavuudesta sen jälkeen kun 5G- laitteisto oli asennettu paloaseman eteen. Nuo palomiehet väittivät, että oireet loppuivat heti kun he siirtyivät sellaisille paloasemille, joiden lähettyvillä ei ollut noita laitteita.

 

Oliko tuo sitten jotain joukkopsykoosia ilman perustetta? Ilmeisesti ei, sillä vuonna 2011, The World Health Organization (WHO) luokitteli kaiken kännykkä- ja langattoman WiFi- säteilyn mahdolliseksi karsinogeeniksi, samaan kategoriaan kuin kloroformi, pakokaasut ja lyijy.

 

Eikä se ole pelkästään oma terveytemme joka on vaarassa, vaan koko planeetan: lintujen, mehiläisten ja kaikkien elävien organismien elämään voidaan vaikuttaa näin vaarallisella teknologialla – vertaa vaikkapa GMO’iin (geenimanipulointiin), jonka tutkitusti tiedetään tappaneen miljoonia eläimiä kuten mehiläiset, jotka ovat elintärkeitä ekosysteemillemme. Mikäli esimerkiksi Jyväskylässä alkaa löytyä joukoittain kuolleita lintuja, niin vastaavia ilmiötä on jo todistettu muualla: Hollannissa kirjaimellisesti putosi taivaalta satoja lintuja – ja sattumoisin muutaman sadan metrin päässä samaan aikaan juuri testattiin 5G- tornia. De Wulp’in lintuasiantuntija Sharon Lexmond kertoi: ”Kaikki tapahtui nopeasti. Linnut eivät olleet mitenkään kuihtuneita, eivätkä vaikuttaneet mitenkään sairailta. Ne vain putosivat kuolleina alas“.

 

Mutta miten tämä kaikki sitten liittyy Raamattuun? Ennenkuin mennään aiheeseen, muistellaan hetki kännyköiden invaasiota. Moni tänään naureskelee videoklipille, jossa Gorbatsov ensi kertaa puhui ”tiiliskiveen”; tänään päästään jo vähän kevyemmillä laitteilla. Ja jos silloin se oli puhetta, kaksisuuntaisesti, on se tänään dataa monisuuntaisesti. Ja sen lisäksi että sinua nyt ”kuunnellaan” toisaallakin, sinut myös paikannetaan joka hetki.

 

... enkä tunne ketään jolle tuo älylaite olisi pakotettu. Päinvastoin, se otettiin vapaaehtoisesti, sen tarjoamien etujen ym. takia.

 

Mutta sitten siihen kytkökseen: CTIA on yritys jonka missio on työntää 5G kaikkialle. Sen aiempi senior lobbaaja oli herra nimeltä Tom Wheeler. Ja, kas kummaa, tämä sama mies johti FCC:tä (Federal Communications Commission), joka taas on myös 5G:n kattojärjestö USA:ssa.

 

Konferenssipuheessaan Wheeler kytkee 5G:n osaksi ”isoa kuvaa”: ”Ei standardeja. Ei testaamista. Aivan kaikki ”käy”. Ja kaikessa täytyy olla mikrosiru ja IP- osoite”.

 

Aivan niin – ja tuo ”kaikki” pitää sisällään myös ihmiset. Ja siinä ”maailmassa” olisimme kuin takaa-ajettu Tom Cruise elokuvassa ”Minority Report”: ohi kulkiessasi, juuri sinulle personoidut mainokset puhuttelevat sinua nimeltä, tarjoten sitä mitä juuri sinä tarvitset. Silloin maailma olisi yksi iso, globaali vankila – mutta ”vankien” nilkkapannat vain vaihtuneet ihonalaisiin siruihin.

 

”Ja se SAA kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilmestyskirja 13:16-18)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal/

https://sputniknews.com/science/201901061071248722-china-weaponizing-5g-network/

https://mvlehti.net/2019/01/21/tekoalyjumala/

https://thetruthrevolution.net/5g-network-uses-the-same-emf-waves-as-pentagon-crowd-control-system/

https://www.radiationhealthrisks.com/5g-cell-towers-dangerous/

https://www.youtube.com/watch?v=1Qt5B39LB7c&feature=youtu.be

https://www.turku.fi/uutinen/2018-10-31_kahdeksan-suomalaista-kaupunkia-kirivat-yhteistyolla-maailman-5g-edellakavijoiksi

https://thetruthrevolution.net/firefighters-suffer-neurological-damage-after-contact-with-5g-cell-towers/

http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/05/31/who.cell.phones/

https://thetruthrevolution.net/hundreds-of-birds-fall-from-the-sky-during-5g-test-in-the-netherlands/

https://www.youtube.com/watch?v=7dPyuHL5vQ4&t=41s

 

 

Julkaistu MV-Lehdessä 09.02.2019 16:37