Oletko sinäkin ”Covid-Keijo”?

 

Todellakin, toisinaan yksi kuva puhuu ”miljoonia”: vaikkakin tällä kertaa on kyse kollaasista, siinä on paljon eri jutunjuuria. 

 

Mitäpä meille siis mukautetaan, tällä kertaa?

 

”Kuinka mikrosiru suojaa sinua tappavalta Covid-19- virukselta”, kertoo raflaava otsikko. Logo ylänurkassa vasemmalla ei olekaan minkään ihan pikku nakkikioskin: Merck / MSD (Yhdysvalloissa ja Kanadassa Merck & Co., Inc.), on yhdysvaltalainen vuonna 1891 perustettu lääketeollisuusyritys. MSD on yksi maailman viidestä suurimmasta lääkeyhtiöstä. Yrityksellä on 60 000 työntekijää ja se kuuluu Dow Jones Industrial Average -indeksiin. Sitten taas alanurkassa oikealla peukuttaa miljardööri Oprah Winfrey – toisin sanoen, tavan tallaajalle syntyy ihana kokonaiskuva tarjouksesta, jossa kaikki on kivaa eikä mikään tee kipeää ...

 

”Ilmoittaa sinulle ja viranomaisille, jollet ole muistanut ottaa kaikkia vaadittuja rokotteita”. Hmm... – en tiedä mitä sinulla tulee mieleen, mutta minä näen noin kattavan seurannan ja varmistuksen tarpeelliseksi vain tilanteessa, jolloin on kyse maailmanlaajuisesta pandemiasta ... Bill Gates muuten markkinoi vastaavaa, eräänlaiseen tatuointiin perustuvaa seurantaa jo hyvissä ajoin ennen Covid’in purskahdusta – taisi ihmeellisesti olla, taas kerran, ”aikaansa edellä”...

 

”Informoi viranomaisia, jos sinä olet oireeton Covid’in kantaja, ja siten uhka”. Eikös tämä ison lääkeyrityksen ilmoitus/mainos ollutkaan kertomassa minulle, miten se ihon alla oleva siru suojaa minua? Nytpä se olenkin minä joka olen uhka = siru onkin siis sen KGB:n, joka hoitaa minut pois pelistä, vahtikoira – jos kaikkien pakollisten rokotteiden jälkeenkin kannan virusta (?!). ”Ota siru, niin aiheuttamasi uhka ei koskaan enää jää isoveljeltä huomaamatta” ...

 

”Voit nauttia sinulle tulevista maksuosoituksista ja ostoistasi saman tien, joutumatta odottamaan päiviä tai viikkoja, kun jokaista rahasiirtoasi tutkitaan”. No tämähän se on jo melkein kuin Raamattua lukisi: ”Ja se SAA kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm. 13:16-17).

 

”Menneisyydessä meillä oli ”Lavantauti-Maryja” – näinä päivinä meillä on ”Covid-Keijoja”. Ole muodikas, ole mukautuva, ole turvassa/turvallinen”.

 

Mikäs tämä Mary sitten oli?

 

Wiki kertoo: ”Mary Mallon (23. syyskuuta 1869, Cookstown, Irlanti – 11. marraskuuta 1938, North Brother Island, New York, Yhdysvallat), tunnettu lisänimellä Typhoid Mary (Lavantauti-Mary), oli ensimmäinen Yhdysvalloissa tavattu oireeton lavantaudin kantaja. Keittäjänä ja pyykkärinä toiminut Mallon tartutti lavantaudin ainakin 53 ihmiseen, joista 3 kuoli tartuntaan. Mallon eristettiin North Brother Islandilla sijaitsevaan sairaalaan vuosiksi 1907–1910, mutta hänet vapautettiin Mallonin luvattua hankkia jonkin muun kuin keittäjän työn. Vapauttamisensa jälkeen Mallon toimi jonkin aikaa muun muassa pyykkärinä, mutta palasi paremmin palkattuun entiseen ammattiinsa. Hänet määrättiin vuonna 1915 uudelleen eristettäväksi North Brother Islandille, ja eristys jatkui hänen kuolemaansa vuonna 1938 saakka.” 

 

Summa summarum: oletko sinäkin siis tämän päivän ”Covid-Keijo tai -Kaisa”? Minä tulen olemaan.

 

Sillä nyt globaalilta estraadilta puuttuu enää, vain ja ainoastaan se valovoimainen hahmo, joka alkaa tuota sirua jaella, omana tunnistusvälineenään ja kaupankäyntimerkkinään. Minäkin olen silloin loput päiväni tässä maailmassa eristettynä näistä muista – jotka olivat ”kuuliaisia” – jossain saarella tms. En nimittäin ota sitä merkkiä - enkä mitään uutta rokotettakaan.

 

Eikö olekin mielenkiintoista: nyt ympäri maailman varsinaiset vangit päästetään vapaaksi vankiloistaan – ja seuraukset kohta sen mukaiset, kun ruoka ja huumeet ym ovat vähissä tai loppu. Kohta maailma sitten ”vaatii pelastajaansa”, ratkaisemaan kaiken kaaoksen ja hävityksen.

 

Joskin Hän tuli jo kerran. Ja lupasi vielä palatakin. Tule, Herra Jeesus! (Ilm. 22:20)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu