New World Order ja Kolmas Maailmansota

 

Taidatte jo tunteakin tämän Illuminati Card Gamen: yllättävän täsmänä nuo pelikortit ovat ”ennustaneet” maailmaa järisyttäviä tapahtumia jne. Tuossa artikkelissani muutama läpikäytynä. 

 

Niin, kortit ovat edeltä kertoneet mitä kaikkea tulisimme näkemään. Nyt, kas kummaa: koronap(l)andemian keskeisistä ja erittäin näkyvistä tunnuksista eli maskeistakin löytyy oma korttinsa: Death Mask. 

 

Ei siis enempää eikä vähempää kuin ”kuolemanmaski”. Kortin teksti kertoo ikäänkuin lupaavasti: kuka tahansa maskia pitääkään, voi nähdä aivan toisenlaisen maailman sen tuijottavista silmänrei’istä... ja kun maski poistetaan, tuo eri maailma on se tosi maailma.

 

Aivan niin: me emme palaa enää entiseen – ja maskia kantamalla tavallaan vastustamatta integroidut siihen uuteen. Mutta se uusi tulee vielä vaatimaan konkreettisen vihkiytymisenkin, ja siitä vähän myöhemmin. 

 

Mihin uuteen sitten olisimme menossa? ”Innoittava” korona-new-world-order -hittibiisi kertoo, kuinka ihmisiä kuolee, lapset kärsivät – ja pidämme maskia säilyäksemme elossa. Ympäri maailmaa suljemme rajoja, sillä Covid-19 taas nousee. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS, suljettujen ovien takana; myrsky menee ohi ja me jäämme eloon. Me nousemme uudelleen, saaremme nousevat uudelleen. Maailmamme nousee uudelleen. Melkoiset on puitteetkin laulelulla – olitko kuullutkaan tuosta mitään?

 

Niin, tämä maskijuttu on varsin keskeinen salaseurojen ja okkultistien ”menoissa”: historiassa maski on viestittänyt orjuudesta, alistumisesta – ja se on eräänlainen siirtymäriitti aikakaudesta toiseen.

 

Ja todellakin, suljettujen ovien takana järjesteltiin: ensin tuli tuonne laulun maahan luvattu katastrofi, ”China will catch a cold”. Sitten oli tekeillä ydin-isku Lähi-itään, jolla oli tarkoitus provosoida Kiina ja/tai Iran iskemään takaisin – ja lopulta Kolmas Maailmansota käyntiin.

 

Mitäpäs Illuminatin kortit tästä: pääkuvassa näkyvä kortti yläotsikolla ”New World Order” sisältää aliotsikon ”World War Three”. Kuva on paljonpuhuva: ei pelkästään se, että ”ollaan” juurikin Lähi-idässä, vaan että keskiössä on Beirut (... siinä pamauksessa muuten myös tuhoutui 85% maan viljavarannoista ...). Ja toisena keskelle kohdistetuista ja nimetyistä Damaskus – josta Raamattu oikeasti ennustaa, että se tullaan hävittämään pois kaupunkien luvusta, kokonaan (Jes. 17:1).


Lopulta New World Order -sotaoikeus tulee rankaisemaan niitä valtiojohtajia, jotka olivat syyllisiä "mihin tahansa", kuten toinen illukortti esittää.

 

Ja kuten Bill Ryan myös kertoi, tämä kaikki on aivan kuin elokuvan ”2012” toteutus: ”uuteen maailmaan kelpaamattomat” häviävät (noin 95% nykyisistä ihmisistä), ja ”uuden alun” eliitti palvelijoineen purjehtii ”nooan arkeissaan” läpi myrskyjen siihen uuteen autuuteen. Moni miljardöörihän perheineen on jo siirtynytkin ”kammioihinsa” turvaan tulevalta tuholta.

 

Ja Hollywoodia tuo tuho kiehtoo näemmä yhä kiihtyvänä: uutuuselokuva Greenland jatkaa samaa 2012- mukautusta – ja uusi Playstation -koripallopeli kuvaa sen maailman satanistisen tulevaisuuden: langenneine enkeleineen, tulirenkaineen, illuminaatin ”kolmioineen” jne. Ja näyttää taivaankappaleetkin molemmissa meitä lähestyvän – ”vuoren kokoinen”, kuten Raamatun Ilmestyskirja ennustaakin (Ilm. 8:8). Selostaja toteaa: ”GREATNESS will walk among us (=antikristus) … He’ll move like lightning”. Aivan samoin kuvasi Jeesus Kristus taivaallisista alasheitettävää Saatanaa (Luuk. 10:18). Ja kohdassa 0:31 Feeniks’kin nousee tuhkasta liekkeihin ... 

 

Se vihkiminen: YK:n uusi maailmanjärjestys tulee siis nykyjärjestyksen tilalle. Ja samoin uudet kansalaiset nykypopulaation sijaan. Tämä uusi aika, new age, vaatii paljon eli kaiken: David Spangler (s. tammikuun 7, 1945) on amerikkalainen spirituaali-filosofi ja tee-se-itse- "käytännön mystikko". Spangler’ia pidetään yhtenä modernin New Age -liikkeen perustajajäsenistä. David on linjannut seuraavasti: “Kukaan ei tule uuteen maailmanjärjestykseen, ellei hän lupaa palvoa Luciferia. Kukaan ei tule uuteen aikakauteen, ellei hänelle tehdä lusiferiaanista vihkimistä.”

 

No mitäpä tuo initiaatio – vihkiminen - sitten oikein on? David jatkaa: ”Lucifer tulee antamaan meille viimeisen yhteyden lahjan. Jos hyväksymme sen, hän on vapaa ja olemme vapaita. Tämä on Lusiferinen vihkiminen. Se on se, jota monet ihmiset nyt ja tulevina päivinä kohtaavat, sillä se on vihkiminen uuteen aikakauteen, New Ageen”.

 

Kysyin silloin: onko lähdeartikkelissa paljastettu saatananpalvojien uusi maailmanjärjestys yksi yhteen sama kuin se toinen, laajempi ja julkisempi, YK:n uusi maailmanjärjestys -hanke?

 

Sano sinä.

 

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki” (Dan. 2:40).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu