Nälänhätää rakentamassa

 

Kuten kerroin, meillä on nyt päällä itserakennettu p(l)andemia. Ja seuraavaksi YK lupaa meille edellisestä johtuvan, itserakennetun nälänhädän. 

 

”COVID-19 on tarjonnut täydellisen tekosyyn käynnistää "globalistinen haltuunotto" käytännöllisesti katsoen kaikilla ihmiselämän osa-alueilla. Yksinkertaisesti sanottuna, hän jatkaa, Great Reset on suunnitelma maailmantalouden täydelliseen muutokseen. Ei ole rahaa, ei yksityisomistusta, ei demokratiaa. Sen sijaan jokainen keskeinen päätös - mitä teet elantosi eteen, kuinka paljon tavaraa kulutat, voitko lomailla - päättää puolestasi jossain kaukana oleva "asiantuntijoiden" eliitti.” (James Delingpole)

 

Kuulostaa tutulta: Holodomor (”nälällä tappaminen”) oli Ukrainassa vuosina 1932–1933 raivonnut Neuvostoliiton aiheuttama nälänhätä, jossa kuoli eri arvioiden mukaan 3–14 miljoonaa ukrainalaista. Kansanmurhaksi tapahtuman on tunnustanut parikymmentä valtiota.

 

Holodomor aiheutui, kun kommunistit varastivat maatalousväestön siemenviljan. Holodomorin aikana esiintyi kannibalismia, ja vähäisenkin ruokamäärän varastaminen vastaperustetuilta kollektiivimaatiloilta merkitsi kuolemanrangaistusta.

 

Yli 125 000 ihmistä tuomittiin ”tähkälain” perusteella ”sosialistisen omaisuuden varastamisesta”, yleensä muutamasta pellolta otetusta vehnän- tai rukiintähkästä. Vähimmäisrangaistus oli kymmenen vuotta vankileiriä, ja 5 400 näistä ”rikollisista” tuomittiin kuolemaan. Muistakin syistä maatyöläisiä vangittiin, esimerkiksi Balasevon vankilassa oli väkeä viisinkertaisesti vankipaikkoihin nähden. Ukrainalaisista joutui oikeuteen arviolta 15 prosenttia.

 

Euroopan parlamentti hyväksyi lokakuussa 2008 päätöslauselman, jossa se ”tunnustaa holodomorin (Ukrainan vuosien 1932–1933 keinotekoisen nälänhädän) järkyttäväksi rikokseksi Ukrainan kansaa ja ihmisyyttä vastaan”. 

 

Niin, kun ei ole rahaa, mitä teet elantosi eteen? Ukrainassa tuolloin ihmiset olivat pakotettuja myymään ihmisen osia toreilla. Ja miksikö? Ihmisen itsensä tekemän nälänhädän takia siis.

 

Hyvää uutta vuotta(ko), Sanna Marin, ja komentajasi, uus-holodomoristi Klaus Schwab

 

”ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä” (Luuk. 21:11).


P.S. Ja seuraavassa artikkelissa niihin peljättäviin näkyihin ja suuriin merkkeihin taivaalla ...

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu