Modernan rokote on ohjelmisto!

 

Tulipa katsottua taas Hollywoodin ennustuselokuvaa, Terminator – Pelastus. Jälleen oltiin kovin raamatullisten ilmaisujen vilskeessä: oli tullut tuomiopäivä, yksi sankareista oli joko pelastaja tai väärä profeetta. Tarinan Jeesus- hahmoksi kohosi sitten Marcus -niminen, genetiikkadivisioonan rakentama ihmisen ja koneen hybridi: aivot mutta siru päässä ja keho metallin ja lihan mix. Loppupelissä Marcus muuttui sitten pelastajaksi, lahjoittaen sydämensä ”tärkeämmälle” sankarille – kuollen itse toisen puolesta...

 

Valitettavasti tosielämässäkin nyt kuollaan toisten vuoksi: täysin terve portugalilainen sairaanhoitaja Sonia Azevedo, 41, kuoli saatuaan Pfizerin mRNA- koronarokotteen. Miamissa täysin terve lääkäri, 56-vuotias Gregory Michael kuoli saatuaan Pfizerin mRNA-koronarokotteen. Ja amerikkalainen sairaanhoitaja Tiffany Pontes Dover, 30, pyörtyi lehdistötilaisuudessa saatuaan hieman aiemmin Pfizerin COVID-rokotteen. Myöhemmin Ancestry.com kertoi juuri tämän Tiffanyn kuolleen – eikä hän joka tapauksessa ole ilmaantunut ottamaan toista tarvittavaa rokoteannosta. Ilmankos tänään kaksi kolmasosaa amerikkalaisista lääkäreistä ja terveydenhuollon ammattilaisista ei uskalla ottaa uusia mRNA-koronarokotteita.

 

Ja juuri tästähän mm. Robert F. Kennedy Jr. varoitti. Nyt on jo siis kuolemia nähty – mutta kun Robert varoitti näiden geneettisesti vaikuttavien lääkkeiden muistakin seurauksista: jos ne aikaansaavat jonkin vamman tai vian, ne ovat korjaamattomia ja peruuttamattomia. 

 

No mitäpä toinen iso mRNA- lääkevalmistaja Moderna sitten? ”Tunnistamalla mRNA-tieteen laajan potentiaalin, aloimme luoda mRNA-teknologia-alustan, joka toimii aivan kuten tietokoneen käyttöjärjestelmä. Se on suunniteltu siten, että se voi kytkeä ja toistaa keskenään eri ohjelmia. Meidän tapauksessamme "ohjelma" tai "sovellus" on mRNA-lääkkeemme - ainutlaatuinen mRNA-sekvenssi, joka koodaa proteiinia.”

 

Siis mitäh? Ja minä kun luulin että vain Bill Gates on se ainut kajahtanut tiedemies joka aikoo tehdä ihmisistä tietokoneisiin verrattavia sekasikiöitä, mutta että lääkeyhtiökin!

 

Ja Mengele...öh... Moderna jatkaa: ”MRNA-lääkkeemme – ”elämän ohjelmisto” ... Yleensä ainoa asia, joka vaihtuu mahdollisesta mRNA-lääkkeestä toiseen, on koodaava alue - varsinainen geneettinen koodi, joka kehottaa ribosomeja tekemään proteiinia. Näiden ohjejoukkojen käyttö antaa tutkittaville mRNA-lääkkeillemme ohjelmistomaisen laadun. Meillä on myös kyky yhdistää eri proteiineja koodaavat erilaiset mRNA-sekvenssit yhdessä mRNA-tutkimuslääketieteessä.”

 

Jaaha – kuulostaa ihan siltä että jotkut leikkivät jumalaa: muutellen Luojan luomia, eläviä organismeja – mutta hallitustiko!? No luetaanpa: ”MRNA:n käyttö lääkkeiden luomiseen (!) on monimutkainen tehtävä ja edellyttää uusien tieteellisten ja teknisten haasteiden voittamista... Monitieteiset foorumitiimimme tekevät tiivistä yhteistyötä näiden tieteellisten ja teknisten haasteiden ratkaisemiseksi.”

 

Aivan varmasti tekevät, ja vaikka ja mitä. Mutta kuten jo aiemmin mainittu Gates tuli kertoneeksi, aivan samoin Modernakin vasta etsii, kokeilee, testaa – ja näkee haasteita voitettavana ...

 

Kyllä ihminen on umpihullu näennäisessä viisaudessaan. Annatko sinä näiden pikkujumalien yrittää voittaa haasteensa sinun kehosi sisällä?

 

”Viisasten kruunu on heidän rikkautensa, mutta tyhmäin hulluus hulluudeksi jää” (Sananl. 14:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu