Mitä Pukki touhuaa?

 

Otsikon teksti lähestyy tämän blogin funktiota television hömppäsarjan näytelmähahmon heittoa mukaellen. Miksi nämä kirjoitukset?

 

Ensinnäkin, toimittaja pitää yllä useita kristillisiä kanavia ja kirjoittaa myös ulkomaisilla saiteilla laajalti, hengellisistä aiheista. Juuri tämän kanavan tehtävä on käsitellä ajankohtaisia aiheita – eriskummallisia tapahtumia ympäri maailman – Raamatun valossa: miten nämä tapahtumat ikäänkuin kertovat Raamattua todeksi.

 

Sen lisäksi kirjoittaja haluaa totella Raamatun käskyjä, Uuden testamentin seurakunnille: ”Älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin NUHDELKAAKIN niistä” (Ef. 5:11), sekä, ”toisia taas armahtakaa pelolla” (Juud. 1:23).

 

Ensimmäinen tarkoittaa sitä, ettei kannateta eikä edistetä pahuutta ja pimeyttä – vaan paljastetaan ne kaikille, ettei kukaan eksyisi (Jaak. 1:16). Jälkimmäinen taas kehottaa ”tempaamaan tulesta” niitä, jotka ovat jo niin maailman, oman lihan ja Paholaisen sokaisemat, että Kristuksen kirkas evankeliumi ei heitä enää puhuttele. Ja kun ne paljastetaan, jokaisella on uusi mahdollisuus puntaroida näitä asioita, ennenkuin se kaikki saasta eräänä päivänä rävähtää avoimesti silmille. Silloin moni valmistautumaton kohtaa sen tilanteen, jonka Oscar- palkittu näyttelijä Jack Nicholson sanoiksi replikoi: ”Et voi käsitellä totuutta”.

 

Ja kantelupukki tämä ei siis ole – joka älähtää aina, kun jossain joku erehtyy Jeesuksesta kertomaan ... tämä on antikantelupukki: kertoo kaikessa Jeesuksesta ...

 

Aika on käymässä vähiin, pimeten edelleen. Kirkot tyhjenevät ihmisistä ja Raamatun kattavasta ja puhtaasta opetuksesta, ihmiset tekevät yhä hirveämpiä asioita toisilleen – ja toiset kulttuurit tulevat Suomeenkin täyttämään sitä tyhjiötä, joka pääsi syntymään, tuoden aivan toisenlaisen ihmisyyden kotiovillemme. Uutiset kertovat, kuinka Ruotsi ”on jo menetetty”, ja pitäisi vaan sopeutua!

 

Suomi24.fi:ssä käydyssä keskustelussa verissäpäin tapellaan kasteen tulkitsemisesta – samaan aikaan puheena olevaan tunnustukseen kuuluvista 49% on vain ”ohuella siteellä kirkkoon” ja heidän kuuluisan parannussaarnaaja- rovastinsa mukaan vain alle 10% pelastavassa uskossa. Toisessa keskustelussa uskossaan haaksirikkoutunut entinen arvostettu raamatunopettaja ja teologi – mutta nykyinen agnostikko – julistaa uutta evankeliumiaan. Ja vaikka jo kolmas tosiuskova häntä koetti auttaa, hän näki tuon auttajan kuuluvan mielisairaalahoitoon.

 

Samoin kuin joka ainut thepukki- artikkeli julistaa Raamatusta ja Kristuksesta, niin tämäkin: viitaten ihmeelliseen yhteisöhankkeeseen, ”ne eivät voi pysäyttää meitä kaikkia”, näen tässä samalla tavoin orkestroidun – ja ”edeltäennustetun” - massatapahtuman kuin 9/11 oli. Yli miljoona ihmistä on lähdössä ”hyökkäämään” USA:n armeijan virallisia fasiliteetteja vastaan Area51:ssä. He haluavat saada selville, onko siellä niitä väitettyjä UFOja.

 

Armeija on ilmoittanut vastaavansa tulella – mikä heidän vastuulleen ja työhönsä kuuluukin. Ja koska hommaa lietsoo julkiset, isot tahot – ja jopa suuret elintarvikeyritykset ovat ”sponssaamassa”, niin tästä voi päätellä ainakin kaksi asiaa: jo sadan hengen ”kultin” rakennus on haastava homma – ja jos sen tavoite on jotenkin yhteiskuntaa ja päättäjien parasta vastaan – sellaiset pyritään ensinnäkin dissaamaan; ja seuraavaksi murskaamaan, eikä tukemaan. Tässä ”hullussa projektissa” on tilanne täysin päinvastoin.

 

Toiseksi, ”powers to be”, eli uuden ajan johtavat voimat, eivät koskaan jätä hyvää tilaisuutta hyödyntämättä. Esim USA:n viime päivien ampumisten takia aseet pitäisi saada – jopa vaarattomilta metsästäjiltäkin – pois. Ja toinen asia joka pitäisi saada vaarattomiksi, kuriin ja järjestykseen, on tämä totuudenkertojien lauma Internetissä.

 

Tuohon jälkimmäiseen on taas kaksi lääkettä: suljetaan/rajoitetaan riittävästi koko Internet – kuten tehtiin koko Egyptissä kansannousun aikaan. Ja siihen toiseen on sitten monenlaisia toteutustapoja – joista löytyy keinot ja fasiliteetitkin tältä sivustolta. Ja - kas kummaa - valtaisia, selittämättömiä sähkökatkoja on alkanut ilmetä ympäri maailman: ensin tietysti "harjoiteltiin" Venezuelassa, jossa treenataan paljon muutakin. Sitten pimeni viidessä maassa 50 miljoonan ihmisen sähköt, Manhattan oli selittämättömästi pimeänä tuntikausia. Ja nyt sitten Indonesian Jakartan miljoonat.

 

Mutta jo vuonna 2010 USA:n Department of Homeland Security luokitteli meidät ”salaliittoteorioiden esittäjät” – joihin kuului heidän mielestään mm. häiriintyneet sotaveteraanit ja kristityt fundamentalistit - potentiaalisiksi terroristeiksi. Nyt sen teki sitten myös FBI.

 

No, ei mitään uutta auringon alla. Toisen maailmansodan jälkeen kirjoitetussa tieteiskirjassaan ”Vuonna 1984” Orwell maalaa klassiseksi muodostuneen dystopian tulevaisuuden totalitaarisesta tarkkailuyhteiskunnasta, jota johtaa myyttinen ”Isoveli”. Kirjasta ovat myös peräisin termit ”uuskieli” (Uuskielen tarkoitus oli Orwellin kuvaamassa maailmassa tehdä toisinajattelu ja poliittinen kapinallisuus mahdottomaksi viemällä kansalaisilta käsitteet, joilla ilmaista poliittisesti vääräoppisia mielipiteitä. Valtio otti käsitteet haltuun ja antoi niille ainoat oikeat määritelmät) ja ”ajatusrikos” (ajatusrikoksiin kuuluvat valtioon, sen ideologiaan tai johtajaan (Isoveli) kohdistuvat negatiiviset, paheksuvat tai epäkunnioittavat ajatukset). "Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa". Vrt. Joh 8:32: ”ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi".

 

Mitä ihmettä? No samaa vanhaa eksytystä kaikki.

 

Viikonloppuna törmäsin mielenkiintoiseen kirjoitteluun, jossa jopa Suomen teologisen tiedekunnan johtoa oli osallistunut sellaisten julkisten tulkintojen kirjoitteluun, että apokryfinen Eenokin kirja kertoisikin: ”Pellertin mukaan Heenok pääsi myös mukaan avaruuslennolle vierailijoiden kanssa”.

 

... eli sieltä se kuviteltu ”avaruus” – ja valtavalla panostuksella toteutettu väkevä Alien- eksytys (2 Tess. 2) plus se ”isovelikin”, Antikristus, on tulossa – juurikin niin kuin on Raamatussa profetoitu. Area51 storming on kerännyt jo siis yli miljoona osallistujaa. Jää nähtäväksi, millaista hävitystä tuo laajalti tuettu, staged event aiheuttaa - kuten siis globaalisti ja vuosia ”edeltäennustettu” 9/11:kin. Sekin oli näiden ”uusien voimien" tavoite: kahdesta tornista tulee yksi

 

Tätä thepukki.fi touhuaa. Sillä, ”tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden.” (Jaak. 5:20)

 

Kiitos, HERRA Jeesus Kristus, että vielä ”on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä” (2 Kor. 6:2).

 

Ilm. 22:20 "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!

 

Luuk 21:28  Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

 

 

Sinua siunaten,

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu