Mitä ne harjoittelevat?

 

Luin mielenkiintoista artikkelia Daily Starista. Se(kin) oli tutkinut näitä Illuminaattien pelikortteja, jotka näyttävät ”ennustavan”. Vai liekö kyseessä esi-ilmoitukset asioista, jotka tullaan toteuttamaan?

 

Sillä mm. v. 1995 julkaistu 9/11- liittyvä kortti on turhankin tarkka. Ko. sivu osoittaa myös korttien oudot kytkennät prinsessa Dianaan ja hänen kuolemaansa. DS löytää myös kammottavat yhteydet korteilla ja 2011 Japanin tsunamilla, 2010 tapahtuneella BP:n öljykatastrofilla, Jihadilla sekä (myös viimeaikojen) massa-ampumisilla.

 

Se mikä odottaa ”toteutumistaan”, on kolmannen maailmansodan ”kortti”: ”"World War 3" -kortti antaa pelaajille mahdollisuuden päästää valloilleen uusi globaali konflikti, jotta saadaan valtaan Uusi maailmanjärjestys...”

 

”... sieltä se tulee kun vähän potkii”, totesi sketsihenkilö. Mutta kun seuraa viime aikojen tapahtumia, ei tule sketsit mieleen, päinvastoin: muutama päivä sitten pimeni Lontoo ja kaakkois-Englanti, kun valtiollinen sähköverkko petti. Joku viikko sitten pimeni miljoonilla Jakartassa. Kuukausi sitten oli Manhattan mystisesti pimeänä – ja kaksi kuukautta sitten 50 miljoonaa ihmistä ilman sähköä Etelä-Amerikassa.

 

Ja kun nyt jo Suomessakin ihmetellään – suurista sähkönsiirtomaksuista huolimatta - tämän tästä katoavaa sähköä, aiheellinen kysymys kuuluu: onko tässä jotkut harjoitukset menossa?

 

Pahoin pelkään, että on. Kuten aiemmin kirjoitin, yhä lisää porukkaa on ryntäämässä USA:n armeijan tiloihin, tutkimaan löytyykö UFOja. Ja jo viime vuosituhannella sellaista alien- eksytys- ja petoshanketta suunniteltiinkin.

 

Mikäpä siis näppärämpää, kuin hyödyntää tuo ”hyödyllisten idioottien” ryntäys, katkaista netti & sähköt määrätyksi ajaksi – ja sitten tuoda uusi maailmanjohtaja estraadille.

 

Raamattu ennustaa tällaisen päivän tulevan, 2 Tess. 2. Raamattu kuvaa sen valtavaksi valheeksi ja petokseksi, ”kaikilla mausteilla”.

 

Usea pitkän linjan profetiantutkija on kommentoinut, että toisen raamatunennustuksen pitää kylläkin toteutua ensin – ja se on nk. uskovien ylösotto (1 Tess. 4:13-18; 1 Kor. 15:51-52), jolla hetkellä kaikki Herra Jeesukseen todella uskovat ihmiset otetaan Taivaisiin. Englanninkielinen sana sille on rapture.

 

Ja mikä ihmeellistä, alussa mainitut illuminaattikortit esi-ilmoittavat myös tämän rapturenkin, eli tempauksen. Kortti kertoo: ”Kelanauha loppuu ... kun tempaus tapahtuu, laitan ne odottelemaan ...” No, Kristusta ei Isän lisäksi pidättele mikään – eikä tempauksessa Hänen omiaan mikään muu valta voi odotuttaa.

 

Tempaus siis illujenkin mukaan tulee tapahtumaan – ja sen jälkeen jotkut odottelevat. Ketkä ja mitä? No esimerkiksi sähköjä & nettiyhteyttä palaavaksi. Mietipä mitä se tarkoittaisi esim. tämän päivän Suomessa: olla ilman Internettiä ja sähköjä – vaikkapa kaksi kokonaista viikkoa!?

 

Jo pelkästään se, että monet päivittäisistä kotiasioistamme pysähtyisivät, mieti kaikkea menetystä kaupankäynnissä tai vaikkapa terveydenhuollossa: saatko ambulanssin tai taksin haja-asutusalueelle – tai toimiiko leikkaussali ollenkaan. Ja miten asuntosi lämmitys, mikäli olet pelkkien sähköpatterien varassa.

 

Voi olla varsin varma siitä, että mitä pitempi tuollainen katkos olisi, sen aikana itse kukin ehtii hyvin miettimään mitä tuleman pitää – ja tulee samalla mukautetuksi siihen agendaan mitä tuodaan ratkaisuksi.

 

”... laitan ne odottelemaan... ” – kuinka kauan? Löytyy myös sellainenkin kortti, joka näyttää vastaavan tuohon kysymykseen: ”18,5 minuutin väli(aika)” -kortti, jossa juurikin katkotaan saksilla sitä samaisen kelan nauhaa, joka rapture- kortissa näkyy poikki.

 

Onko niin, että sähköt ja netti ovat poissa 18 ja puoli päivää? Toivottavasti (niille jotka ”paikalla” silloin ovat) se ei kuitenkaan ole niin massiivinen tauko, josta USA:n DHS ennustaa, viime jouluna: liitteen sivulla 30 määrittelevät katastrofaalista sähkökatkoa joka saattaa kestää (todennäköisemmin) jopa 6 kuukautta ... puhuvat vaikutuksista 50-75 miljoonalle ihmiselle – ja aiheuttajaksi luokitellaan ihminen itse ...

 

Niinpä niin, kaikki on avoimesti saatavilla – ja silmiemme edessä. Ei puutu enää kuin se näytelmän pääosan esittäjä – Antikristus.

 

Mutta Kristus tulee ensin – hakemaan omansa pois tempauksessa. Sen jälkeen Häneen uskosta on maksettava se kallein hinta:

 

”Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta” (Ilm. 20:4).

 

Herra siunatkoon sinua.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu