Mitä mieltä puu on 5G:stä?

 

Nyt ei lauletakaan kahdesta vanhasta puusta – vaan saman puun kahdesta puolesta.

 

Brittimies osoittaa havainnollisesti, kuinka katulyhdyn puoleinen osa puusta on täysin kuollut – kun taas se ”puun pimeä puoli” on täysin terve, ja oksat täynnä lehtiä. 

 

No 5G:hän se siellä lampussa luuraa ... 

 

Tunnettu whistleblower on myös vauhdissa asian tiimoilla: hän oli havainnut saman kuin vaimoni. Rouva vaihtoi kännykkäliittymän – ja sen myötä alkoi pahoinvointi. Lopulta mittasin sitä Cornet milliwatti- mittarillani. Kännyhän oskilloi (”nollasta sataan”) lähes yhtä tehokkaasti kuin mikroaaltouunimme; sillä jos mittari alkaa huutaa sekä näyttää punaista - vihreän ja keltaisen sijaan - jo 1.0:n ylittäessään, mitähän ne suurimmat pomput kuten yli 700 sitten saavatkaan aikaan...

 

Tämä Alex Jones kertoi kuinka oma kännykkänsä suorastaan poltti kädessä – kuten rouvakin havaitsi. Alex oikeutetusti kyseenalaistikin, että mikäli 5G on vaaraton, niin miksi eliitti pakenee sen kattamia alueita? No he varmaan haluavat antaa meidän nauttia rauhassa kännykkämme tekemästä mielenhallinnasta - tai sitten tuota vanhan sotaherran kertomaa lyhytaaltohyökkäilyä ollaan tosissaan aloittamassa (mutta ketä kohti?).

 

Toisaalta, eihän se enää ole kenellekään salaisuus, että kännykät aiheuttavat syöpää. Jollet edelleenkään usko, esmes Kalifornia bannasi 5G -tornin, kun 20% erään koulun oppilaista sai syövän ...  

 

Niinpä – eliitti varautuu, ja vapautuu meidän muiden ongelmistamme, perustellen siirtymistä ”totaaliin korpeen” mm. luonnontieteellisillä testeillä tms NASA:n herkillä tutkimusjutuilla. Jostain syystä ko. alueiden tonttihinnat kosahtavat pilviin – ja maan alaisia bunkkereitakin rakennellaan. Mutta olennaista noilla eristetyillä alueilla on se, että sielläpä ei sitten mitkään radio/kännykkäaallot riehukaan! 

 

Muistaako joku vielä sen erikoisen otsikon suomalaismediassa syyskuun 11. aikoihin: ”Pörssikurssit enteilivät 9/11 tuhoja”. Havaittiin, että juuri ennen 11:ttä, sellaiset ökytahot, joilla oli valtavasti rahaa kiinni kaksoistorneissa, vetivät kaiken pois muutama päivä ennen iskuja, jonka seurauksena ko. pörssikurssit sukelsivat.

 

Joku tiesi. Ja näyttää siltä, että juuri nytkin tietää. Paniko kukaan merkille, että kolme raskaan sarjan toimitusjohtajaa (Mastercard, Walt Disney ja Salesforce) jättivät postinsa juuri samana päivänä – ja joka ukko tienesteillään Fortune500 -yläpuoliskossa ...

 

Niin, eliitin on nähty liikkuvan nyt kohti bunkkereitaan – samalla kun rahvas tappelee vessapaperihyllyillä. Ökyt eivät jää katsomaan mitä tulee. The Guardian kertoi tällä viikolla, että superrikkaat eristäytyvät kun korona etenee. Mutta se harjoitus on ihan muuta kuin käsidesiä ja wc- rullavarastointia: yksityiskoneet lennättävät heitä yksityisbunkkereihin ympäri maailman – riskittömiin paikkoihin, omat lääkärit mukanaan. Ökyrikkaat, ns. riskiryhmän vanhukset eivät riskaa rahvaan seassa ... et kai luullut että ne koneet tyhjänä lentäisivät?

 

Ei – poliisivaltioahdinko ja häkitys, kuten Italiassa, on tarkoitettu ihan muita varten. Koetapas lähteä ”karanteenialueelta”, niin tulee joko 3 kuukautta vankilaa tai 206 euron sakko, Luciana Lamorgese kertoo.

 

Kun USA keskiviikkona kielsi lennot Eurooppaan, saattoi moni huomata olevansa myöhässä. The Guardian kertoi Robert Vicino’n firman tarjouspyyntöjen ja myynnin räjähtäneen tappiinsa: hän kauppaa näitä maanalaisia bunkkereita; 575:lle betonibunkkerille löytyisi vielä tilaa hylätystä, 2. maailmansodan asemasta Etelä-Dakotassa.

 

Eli, ei se TFTP:n uutinen siitä, että super- eliitti on muuttunut "tuomiopäivän preppereiksi", ollutkaan mikään salaliittoTEORIA, vaan täyttä totta: perusbunkkerin lisäksi teettävät vielä lomasellaisiakin – sekä koneensa ovat joka hetki valmiina lentoon... : Telecom’in tj John Malone omistaa 2.2 miljoonaa eekkeriä maata, CNN:n perustaja Ted Turner 2 miljoonaa; AEG: tj Philip Anschutz 434,000 eekkeriä Wyomingissa. Amazon’in tj Jeff Bezos 400,000 Teksasissa ja urheilumoguli Stan Kroenke 225,162 eekkeriä Montanassa. Ja Australian ja Uuden Seelannin systeemit sitten vielä erikseen; kun käteinen ym muuttuvat arvottomiksi, maan arvohan vaan nousee...

 

Poikkeustiloihin valmistautuminen ei ole panikointia – se on viisasta. Se ei kuitenkaan ole hyvä ajatus, että valmistautuu vasta sitten kun tilanne on päällä. Maasi hallitus ei sinua pelasta: romahtavat markkinat, paniikkiostaminen, karanteenileiritykset ja matkustuskiellot jos mitkä juuri todistavat siitä illuusiosta, joka kulkee nimellä ”hallituksen takaama turva”.

 

On tuon maailmanlaajuisen katastrofin aiheuttaja sitten Maahan iskeytyvä asteroidi, ydinsodan syttyminen tai tuo riehuva virus, näiden eliitin valmistautumistoimenpiteiden tulisi herätellä kansaa. Arvoton raha ei ravitse; siksi eliitti vaihtaa sen ravinnon tuottavaan maaomaisuuteen. Bunkkerissa on sitten kiva odotella porkkanan kasvua, samalla kun rahvas käristyy ja tukehtuu happikatoon 60 gigahertsin 5G:n paisteessa maan pinnalla. Sitten vain ”virta pois, ja paluu pinnalle”.

 

Eräs Pohjois-Italiassa karantenisoitu totesi: ”Välillä tuntuu kuin olisi elokuvassa”. Samalla tavoin totesi kollegani 9/11:n aikaan – aivan kuin olisi elokuvaa katsonut. Taitaa olla molemmilla katastrofeilla se yhteistä, että pohjimmiltaan ne ovatkin vain agendaa: tosi-TV- elokuvaa.

 

P.S. Muistelepa hetki Hollywoodin menestyselokuvaa ”2012”: superrikkaat ja heidän palvelijansa suojautuivat ”arkkeihin” tulevaa vedenpaisumusta. Tämä on sitä – joskin nuo arkit ovat nyt maan alaisia bunkkereita ja tuo tappava tsunami tulee sähköisinä lyhytaaltoina.

 

”Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit” (Ilm. 3:18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu