Missä Covid luuraa?

 

Informaatio on mielenkiintoinen asia: siitä huolimatta että sitä saattaa tarjota ns. luotettava taho ja hyvinkin näyttävästi, se voi silti olla täysin tekaistua, väärää ja valheellista.

 

Siksipä ajattelinkin nyt laittaa juuri sinut informaatiotutkijaksi ... :

 

Turun Sanomien toimittaja on laskenut (lokakuun lopulla) ensisijaisesti koronavirukseen Suomessa kuolleiden määräksi noin kymmenen. 

 

Toistaiseksi ei kukaan eikä mikään taho ole toimittanut yhtä puhdistettua näytettä SARS-CoV-2-viruksesta. Tilalle tarjotaan valmista genomia, mikä on kaikkea muuta kuin vakuuttava.

 

Tutkivat journalistit Torsten Engelbrecht ja Konstantin Demeter pyysivät eräitä tiedemiehiä, joiden mukaan heillä oli kuvia SARS-C0V-2-virioneista, vahvistamaan, että nämä olivat kuvia eristetystä, puhdistetusta viruksesta. Kukaan heistä ei pystynyt. 

 

Isossa-Britanniassa heinäkuussa ryhmä kiinnostuneita tutkijoita kirjoitti kirjeen Ison-Britannian pääministerille Boris Johnsonille, jossa he pyysivät häntä:

 

”Tuota itsenäisesti vertaisarvioitu tieteellinen näyttö siitä, että Covid-19-virus on eristetty."

 

Tähän mennessä he eivät ole saaneet vastausta. 

 

Vastaavasti Yhdistyneen kuningaskunnan tutkija Andrew Johnson teki tiedonvapauspyynnön (PHE) Englannin kansanterveydelle. Hän pyysi heitä toimittamaan hänelle tietonsa, joissa kuvataan SARS-COV-2-viruksen eristäminen. He vastasivat:

 

”PHE voi vahvistaa, ettei sillä ole tietoja pyyntönne ehdottamassa muodossa." 

 

Kanadalainen tutkija Christine Massey esitti samanlaisen tiedonvapauspyynnön pyytäen samaa Kanadan hallitukselta. Kanadan hallitus vastasi:

 

”Suoritettuamme perusteellisen haun, ilmoitamme valitettavasti, että emme löytäneet pyyntöänne vastaavia tietoja." 

 

Yhdysvalloissa Center for Disease Control (CDC) RT-PCR -diagnostiikkapaneeli julistaa (13.7.2020):

 

”… Vuoden 2019-nCoV kvantifioituja virusisolaatteja ei ole tällä hetkellä saatavilla ... Viruksen RNA:n havaitseminen ei välttämättä osoita tarttuvan viruksen esiintymistä tai että 2019-nCoV on kliinisten oireiden aiheuttaja." 

 

CDC:n on siis vielä jostain saatava puhdas virusnäyte sellaiselta potilaalta, jolla sanotaan olevan COVID-19-tauti. He myöntävät avoimesti, että heidän testinsä eivät välttämättä osoita, onko SARS-CoV-2 joko läsnä tai aiheuttaako se COVID-19:n.

 

Vaikka kukaan ei ole koskaan tuottanut näytettä tästä oletetusta viruksesta, väitetty SARS-CoV-2-genomi on julkaistu

 

Summa summarum: onnea matkaan informaation ruotimisessa!

 

”Viisasten kruunu on heidän rikkautensa, mutta tyhmäin hulluus hulluudeksi jää” (Sananl. 14:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu