Minkälaisen piikin otat?

 

Rokotteiden puolestapuhuja, juutuubbari Allen Pan vei tummaihoisen ystävänsä Shanin Beverly Hillsiin saamaan COVID-19-rokotteen: yrittivät antaa Shanille eri rokotetta kuin antoivat Allenille ... 

 

Senhän voi selitellä miten tykkää; herää joka tapauksessa pari kysymystä: sen lisäksi että on jännää että useat isot lääkeyhtiöt ”onnistuivat” näin lähes yhtäaikaa (?) kehittämään omat covid- lääkkeensä, niin lototaanko sitten piikinannossa, mikä ja kenen satsi kullekin?

 

Yhdysvaltain johtava tartuntatautiasiantuntija tohtori Anthony Fauci’han on myöntänyt, että hän valehteli amerikkalaisille jotta manipuloisi uuden Covid-19-rokotteen hyväksymisen. 

 

Ja nyt, Espanja on ilmoittanut, että se luo nyt rekisterin ihmisistä, jotka kieltäytyvät Covid-rokotteesta.

 

Rokote ei ole pakollinen, sanoi terveysministeri Salvador Illa, mutta joka päättää olla ottamatta rokotetta, hänet sisällytetään "rekisteriin", joka jaetaan sitten muiden Euroopan unionin maiden kanssa.

 

Singapore Airlinesin lehdistötiedotteen mukaan 23. joulukuuta uusi digitaalinen terveystarkastusprosessi otettiin käyttöön matkustajille lennoilla Jakartasta tai Kuala Lumpurista Singaporeen.

 

Lentoyhtiö kertoo, että matkustajat ottavat COVID-19-testit paikallisilla klinikoilla Jakartassa tai Kuala Lumpurissa ja saavat "digitaaliset tai paperiterveystodistukset varustettuna QR-koodilla". Lentokentän turvallisuus- ja Singaporen maahanmuuttoviranomaiset tarkistavat nämä immuniteettiluvat.


 

Ranskan hallituksen oli pakko lykätä suunnitelmia, joissa rokottamattomilta ihmisiltä kiellettäisiin pääsy julkisille paikoille ja peruspalvelut, ilmenneen valtavan vastustuksen takia.

 

Lakiehdotuksessa vaaditaan, että kansalaisilla olisi todisteet negatiivisesta COVID-testistä tai "ennaltaehkäisevästä hoidosta, mukaan lukien rokotteen ottaminen", jotta heille voidaan sallia "pääsy joukkoliikenteeseen tai joihinkin paikkoihin sekä tiettyihin toimintoihin".

 

Summit News -raportoi: Hallitus on kuitenkin joutunut viivyttämään lainsäädäntöä vihaisten mielenosoitusten jälkeen. Ranskan terveysministeri Olivier Véran lykkäsi lakiehdotusta tiistai-iltana julkisesti.


 

Niinpä niin: WHO’kin on miettinyt asian uudelleen: ”laumaimmuniteetti voidaan saavuttaa vain joukkorokotusohjelmilla”. 

 

Ison-Britannian hallitus on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt kahden yrityksen kanssa sopimuksen kehittää COVID-”vapauspasseja”, joita voidaan käyttää yhteiskunnallisesti erottamaan ne, jotka on testattu tai rokotettu COVID:ia vastaan, ja ne, jotka eivät ole. 

 

Juurikin tuosta syystä kannattaa lukea sen herran omat sanat, joka on julkilausunut: ”Paluu normaaliin (koronarajoituksista) palaa vasta, kun olemme rokottaneet kaikki maailman ihmiset”.  

 

Ja sitten tämän saman herran, Bill Gatesin, bloggaukseen 30. huhtikuuta 2020:

 

”RNA-rokote toimii seuraavasti: sen sijaan, että pistät patogeenin antigeenin kehoosi, annatkin keholle geneettisen koodin, joka tarvitaan kyseisen antigeenin tuottamiseen itse. Kun antigeenit ilmestyvät solujesi ulkopuolelle, immuunijärjestelmäsi hyökkää niitä vastaan - ja oppii voittamaan tulevat tunkeilijat prosessissa. Muutat kehosi olennaisesti omaksi rokotteiden valmistusyksiköksi... Koska RNA-rokotteet antavat kehosi tehdä suurimman osan työstä, ne eivät vaadi paljon materiaalia. Se tekee niistä paljon nopeammin valmistettavia. Vielä on kuitenkin löydettävää: emme vielä tiedä varmasti, onko RNA sopiva alusta rokotteille. Koska COVID olisi ensimmäinen RNA-rokote ulos putkesta, meidän on osoitettava, että sekä alusta itsessään toimii ja että se luo immuniteetin. Sehän on vähän kuin tietokonejärjestelmän ja ensimmäisen ohjelmistosi rakentaminen samanaikaisesti.” 

 

Toisin sanoen, Bill lietsoo itsensä löytämään RNA:n sopivaksi ja turvalliseksi rokoteosaseksi, ja hän on vasta todistelemassa että kaikki toimii – ja että lisäksi ehkä onnistutaan luomaan jopa immuniteettikin.

 

Näin siis mies joka ei pystynyt selviämään viruksista edes käyttöjärjestelmissään. Kuinka monella ihmisellä kokeillaan että tiedetään varmasti – ja nähdään miten siinä sitten oikein kävikään?

 

Yksi iso ja julkinen kokeilu jo todistettiin: Ancestry.com kertoi 25.12.2020, videolla pyörtyneen Tiffany Lashae Pontes Dover’in kuolleen 

 

P.S. ... ja tietysti on hyvä huomioida tämä huhtikuun 2019 ”Project Runway”- kilpailija, ”Kovid”. Huomaatko jotain tuttua kilpailuasussaan?  ... plus erään erityisen patentin julkaisuajankohta: “System and Method for Testing for COVID-19”, alkaen 2015-10-13 ... Kyllä, luit aivan oikein: “Järjestelmä ja metodi COVID-19:n testaamiseen”, 13. lokakuuta 2015.

 

”Sillä teidän kätenne ovat tahratut verellä ja sormenne vääryydellä; teidän huulenne puhuvat valhetta, teidän kielenne latelee petosta.” (Jes. 59:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu