Miksikö patsaat revitään alas?

 

Ympäri maailmaa, Suomi mukaanlukien, on syntynyt uusi villitys: BLM- liikkeeseen kytkeytyneenä mellakoitsijat ovat alkaneet repiä alas patsaita ym monumentteja, jotka muistuttavat menneiden aikojen merkkihenkilöistä jne.

 

Eräälle jenkille kävi ko. touhussa vähän köpelösti: putoava patsaankappale ruhjoi pään aika huolella; ja toivottavasti herra Ruotsissa – joka ”ymmärsi” jos Wasa- laiva räjäytettäisiin ko. statementtina – ymmärtää myös olla pois paatin kannelta aktin aikana.

 

No niin, revitäänkö nyt Mannerheimit jne pois ”häiritsemästä”? Ehkä vieläkin kiinnostavampi kysymys on se, jäävätkö kyseiset, turistikohteetkin, sitten kasaksi murskaa ja sotkua?

 

USA:ssa tämäkin on jo hoidettu – ettei vaan sitten pilata kenenkään päivää rumalla näkymällä: ”The Luciferian March” eli lusiferiaaninen marssi yhden maailmanjärjestyksen puolesta (!) tullaan pitämään ainakin yhdeksässä jenkkikaupungissa kesäkuun 21., harvinaisen auringonpimennyksen aikaan. Sitä pimennystä kutsutaan nimellä ”Ring of Fire”, tulirengas.

 

Näillä yo. marsseilla on suunniteltu aiheutettavan kaaosta ja on spekuloitu, että mielenosoittajat pyrkivät pystyttämään saatanallisia monumentteja niille paikoille, mistä konfederaation sekä muita rasistisiksi esitettyjä patsaita on revitty alas.

 

Toisaalta, eihän tässä ole varsinaisesti mitään uutta: jenkeissä on jo paikoin korvattu viranomaisten kaudenaloittajais -seremonioissa Kaikkivaltiaan Jumalan rukous Saatanan ylistyksellä  – tasapuolisuuden nimissä. On myös hilattu valtaisia Baphometin patsaita keskelle toreja keskellä päivääkin. 

 

David Spangler (s. tammikuun 7, 1945) on amerikkalainen spirituaali-filosofi ja tee-se-itse- "käytännön mystikko". Spangler’ia pidetään yhtenä modernin New Age -liikkeen perustajajäsenistä.  Niin, David’han on linjannut seuraavasti: “Kukaan ei tule uuteen maailmanjärjestykseen, ellei hän lupaa palvoa Luciferia. Kukaan ei tule uuteen aikakauteen, ellei hänelle tehdä lusiferiaanista vihkimistä.”

 

No mitäpä tuo initiaatio – vihkiminen - sitten oikein on? David jatkaa: ”Lucifer tulee antamaan meille viimeisen yhteyden lahjan. Jos hyväksymme sen, hän on vapaa ja olemme vapaita. Tämä on Lusiferinen vihkiminen. Se on se, jota monet ihmiset nyt ja tulevina päivinä kohtaavat, sillä se on vihkiminen uuteen aikakauteen, New Ageen”. Tästähän Madonnakin Euroviisuissa lauloi – esiintyen Luciferina  – joskin hän painotti sitä niin päin, että kaikki eivät todellakaan tule pääsemään sinne ...

 

Eikä tuossa ”vihkimisessäkään” ole mitään uutta: Raamatun mukaan tuollainen globaali orjuutus on tosiaan tulossa. Nyt jo nähtävät isoveli- sovellukset ovat tavallaan esiasteita – prototyyppejä – sille, jonka ottamiseen liittyy sitten kerran myös epäjumalan palvonta. Aiemmassa kirjoituksessani totesin, että tulee nousemaan Uusi Rooma, joka vallitsee kaikkea. Jo sen ensimmäisen Rooman aikana marttyyri Polykarpus joutui valitsemaan Caesarille suitsuttamisen ja kuoleman välillä: tunnusta Caesar herraksi – kyrios - ja vapahtajaksi – sotar - tai kuole. Raamatun mukaan, samalla tavoin sinunkin – mikäli olet vielä täällä - on kumarrettava petoa jonka jälkeen saat sen pedon merkin ”palkinnoksi”. Jollet suostu, on vaihtoehtona dekapitaatio.

 

Nyt jää oikeastaan enää yksi kysymys: onko tuo saatananpalvojien uusi maailmanjärjestys yksi yhteen sama kuin se toinen, laajempi ja julkisempi uusi maailmanjärjestys -hanke?

 

”Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.” (1 Kor. 15:51-52).

 

”Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole. Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan. Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet. Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.” (1 Tess. 4:13-18)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu