MERS- virusisku tulossa (?)

 

Jenkeissä ovat vähän huolissaan nyt kun afgaanipakolaisten mukana tuli jo tuhkarokkoakin

 

Mutta vähän enemmän ovat huolissaan tästä toisesta, mahdollisesti Meksikon, Kanadan jne rajoilta yli tulevasta:

 

”Super MERS” -hyökkäys on nyt uhkana, ja bioaseiden käyttöönotto-operaattorit ovat jo valmiiksi sijoitettuina Yhdysvaltojen kaupunkeihin, todennäköisesti aseistettuina droneilla ja aerosolisoivilla drone-laitteilla. Meitä ruiskutetaan kohta erittäin vaarallisella biologisella aseella:

 

-DARPA rahoitti alun perin MERS:iä, mutta kieltäytyi tukemasta kaikkia pyrkimyksiä sen vapauttamiseksi luontoon. He halusivat pitää sen strategisena viimeisenä biologisena aseena äärimmäisissä hätätilanteissa.

-Fauci ja EcoHealth Alliance etsivät keinon saada käsiinsä MERS, josta tuli malli, jolla voitiin saada WIV:n kautta pestyä toimintojen tutkimusta yhdysvaltalaisilla veronmaksajien rahoilla. MERS-, HIV-, SARS- ja muiden viruskantojen elementit on suunniteltu yhdessä luomaan "kimeerisiä" bioaseita, joilla on erityinen affiniteetti ihmisen ACE2 -reseptoreihin.

-Daszak ja Fauci ottivat yhteyttä DARPA:an ja pyysivät rahoitusta bioaseidensa vapauttamiseen Kiinassa. DARPA kieltäytyi. Mutta he löysivät rahoitusta globalistisista lähteistä, jotka tukevat väestökatoa.

-Jos DARPA olisi hyväksynyt rahoituksen, Daszak ja Fauci olisivat suunnitelleet kutsuvansa Shi Zheng Li:n ("Bat Lady") juhlailmoitukseen DARPAn päämajassa!

-SARS-CoV-2: ta ei koskaan suunniteltu tappamaan. Se on suunniteltu leviämään nopeasti ja vähäisiin kuolemiin johtavana aiheuttamaan maailmanlaajuista paniikkia ja rokotteiden kysyntää sekä hallituksien lockdowneja ja maailmanlaajuista kommunismia, jotka johtuvat "tautitapauksista", jotka on diagnosoitu vilpillisillä PCR -testeillä.

-Mutta MERS on erittäin tappava bioase. Tämä julkaistaan ​​seuraavaksi, supistettu versio MERS:stä, joka on aseistettu Faucin, NIH:n ja WIV:n kautta PLA:n (People's Liberation Army) valvonnassa.

-EcoHealth Alliance -hanke -ehdotus DARPA:lle mainitsee heidän suunnitelmansa kehittää vuosittain 3-5 koronaviruksen bioase -kantaa. Tämän piti olla jatkuva, loputon hyökkäys ihmiskuntaa vastaan ​​biologisten aseiden avulla.

-Emme vielä tiedä tämän MERS -bioaseen virallista nimeä, mutta kutsun sitä toistaiseksi ”Super MERS”. Super MERS on jo PLA -operaattoreiden käsissä, jotka ovat tulleet Yhdysvaltoihin Meksikon huumeiden salakuljetusreittien kautta. KKP / PLA:lla on satoja sotilasneuvojia, jotka työskentelevät meksikolaisten ”narcoksien” kanssa lupaamalla, että narkot saavat osan Etelä -Yhdysvalloista, kun Kiina valloittaa ja voittaa Yhdysvallat.

-Näiden kiinalaisten bioaseiden toimijoiden käsketään vapauttamaan samanaikaisesti ”Super MERS” Yhdysvaltain kaupungeissa, kun heille annetaan aktivointikomento, joka voi tulla julkisin keinoin, kuten New York Times, jonka Kiina on määrännyt käyttämään tiettyä ilmausta tiettynä päivänä. (NYT on ollut pitkään Kiinan palkkatyössä, aivan kuten useimmat demokraatit, puolet Yhdysvaltain senaatista ja koko Big Tech). Valkoinen talo on melkein kokonaan KKP:n määräysvallassa, ja Biden on Kiinan nukke.

-Tämä Super MERS -kanta tappaa vähintään 30% tartunnan saaneista tavallisissa olosuhteissa. Mutta koska covid -rokotteet ovat tuhonneet rokotettujen yksilöiden immuunivasteen, rokotettujen kuolleisuus voi olla merkittävästi suurempi. (50%?)

-Super MERS -kanta on käytännössä binaarisen asejärjestelmän toinen puoli, ja ensimmäinen puoli on rokote. Siksi tyrannihallitus on painostanut niin voimakkaasti joukkorokotuksia. Se on asetelma tappamiseen. Bidenin hallinto on työskennellyt Kiinan kanssa koko ajan saadakseen 70%:n rokotusprosentin Yhdysvalloissa, mikä merkitsisi vähintään 20%:n tappamista Yhdysvaltojen väestöstä, kun Super MERS julkaistaan. Tämä tarkoittaa karkeasti ottaen noin 70 miljoonaa ihmistä. Tai yli kymmenen kertaa natsien holokaustin kuolemantapaukset.

-Super MERS:n irtipäästöä ei voi pysäyttää. Agentit ovat jo paikalla. Raja on jo pitkään vuotanut. Amerikan armeija käskettiin toimintakieltoon koko tämän ajan maanpetoksellisten Pentagonin rikollisten, kuten Milleyn ja Austinin, välityksellä. Vasemmistolainen media on tässä mukana, samoin kuin Big Tech. Kaikki ottavat ohjeensa Kiinasta.

-Rikoshallitus kutsuu Super MERS:n vapauttamista "muunnelmaksi", ja he tulevat syyttämään rokottamattomia, aktivoiden CDC:n covid -kuolemanleirejä poliittisten toisinajattelijoiden keräämiseksi ja joukkotuhoamisten aloittamiseksi.

 

Tavallaan makes complete sense. Ja jo pitkään seuraavasta 9/11:stä ovat huhuilleetkin. Biologisesta sellaisesta. Ja siihen tietenkin kyberiskut ja talousromauttamiset messiin. 

 

”Kolmannes sinusta kuolee ruttoon ja nääntyy nälkään sinun keskelläsi. Kolmannes kaatuu miekkaan sinun ympärilläsi. Kolmanneksen minä hajotan kaikkiin tuuliin, ja minä ajan niitä takaa paljastetulla miekalla.” (Hes. 5:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu