Lord Of The Rings- tähti kertoo mukautuksesta - mukauttaen

 

Nyt niitä sitten alkoi tulla – kuten ounastelinkin: ”Tätä on jopa vaikeampi katsoa kuin ensimmäistä videota”, uutisoi MTV Georgen surman uusversiosta. Joskaan ei aiemminkaan ollut kyse vain yhdestä videotaltioinnista, mutta messagehan on selvä: ei kannattaisi enää katsoa mitään muuta kuin tätä uutta versiota, koska se on niin mukavan paljon ahdistavampi.

 

Eli, kun aiempien, isolla jakelulla levinneiden taltiointien osalta löytyi liikaa ”epäkohtia”, otettiin vanha tuttu kuulento- metodi käyttöön: tehdään editoitu, ei niin (feikin)paljastava versio, ja käännetään kiinnostus siihen. 

 

Ei mitään uutta auringon alla. Joskin poikani yllätti näyttämällä juutuubin, jossa itse asiassa eliittinäyttelijä kertoo elokuvan repliikissään aivan saman, josta olen useassa artikkelissani puhunut: menestyselokuviin on upotettu mukautusta – asioita, joita haluavat kertoa meille etukäteen, ennen varsinaista toteutustaan.

 

Eli: ”Taru Sormusten Herrasta”- megafilminkin tähti Elijah Wood kertoo kauhuelokuvassa ”The Faculty”, kuinka kuuluisat elokuvat tuottajineen olisivat mukauttamassa meitä: ”Maybe they are simply preparing us for what’s to come”, kiteyttää koko ko. keskusteluosuuden. Ts. olisivat yksinkertaisesti vain valmistamassa meitä siihen mitä on tulossa. Ja itse elokuva onkin sitten varsinainen ”hattutemppu”, triplasuoritus: ensin mukautetaan, että elokuvamukautus on ihan normihommaa. Toiseksi mukautetaan alienien olemassaolo. Ja kolmanneksi se todellisuus että demonit ovat totta – kuten Raamattu kertookin; nyt ne vaan on mukautettu muka ”alieneiksi”. 

 

Ja juuri tätähän tapahtuu. Miksikö? Löytyy ainakin kaksi syytä: oikealla tavalla mukautettuna, ihmiset ovat sitten valmiimpia käyttäytymään halutulla tavalla. Ja koska nämä tuottajat tunnetusti palvovat ”muita jumalia”, heidän ajatuksensa ”karmasta” menee niin, että sitten itse tapahtumalla aiheutettu tuska ja kärsimys ei enää ”lankea” heidän päälleen – koska hehän kertoivat kaiken etukäteen ”varoittaen”, että kohta tulee ...

 

Eikö ole toisaalta jännää: jos sitten jokin ”väärä” taho tuo nämä tosiasiat esille ”väärässä valossa”, niin siihen on sitten oma armeijansa heti lyttäämässä. Seuraavaksi tuo edellinen esimerkki: tyttäreni linkkaama, YouTubessa 27 miljoonaa kertaa katsottu rap- biisi – jossa ei suomalaisten eliittirappareiden, ns profeettojen, tavoin vain kehoteta pysymään laumassa, eikä myöskään päästetä illuminaatteja helpolla, vain ”kunnioittavalla” maininnalla – jotteivät ”ottaisi lentokonetta pois”, kuten kolmaskin vainelämää- sankari lauloi:

 

Vinnie Paz, aiempi katolilainen, joka pettyneenä haki ”parempaa” islamista, kertoo kuitenkin avoimesti asioista, jotka tavalla ja toisella koskevat MYÖS jokaista kristittyä: kappale ”End Of Days” vuodelta 2010 eli ”Päivien Loppu”, kertoo kuinka me kaikki kyllä havaitsemme mitä on menossa mutta kukaan ei uskalla puhua siitä – ja mitä tapahtui uljaalle Amerikalle (vrt biisi julkaistiin 10v sitten). Eliitti kontrolloi meitä nyt, ja olemme nykypäivän orjia; maleksimme vain eteenpäin pää pilvissä emmekä herää ennenkuin kuolema korjaa. Mutta sitten se on jo liian myöhäistä – koska jokaisen on noustava (kohtaamaan Herransa, Ilmestyskirja 20:11).

 

Biisi jatkaa: Tervetuloa lopun aikaan, jokainen on orjuutettu, vain muutamat ovat ”hereillä” siitä että hallitus päästää myrkkyä ilmaan, siksi aseistaudun, en koskaan sluivaa, en koskaan valmistautumatta. Yeah, Shaitan’in armeija (demonijoukot), ovat ylpeitä George Bush’ista joka on satanisti Aleister Crowley’n pojanpoika. He haluavat sinun uskovan sen valheen että Saudit ovat ne vihollisesi – mutta he eivät ole ne oikeat viholliset ympärilläni.

 

Paz jatkaa: juomavedessämme on fluoridia josta kukaan ei tiedä – joka on ainesosa myös masennuslääke Prozac’issa; miten mikään hallitus voisi hyväksyä sellaista? Ylpeä kansa joka uskoo poliittisiin takaiskuihin – se ei todellakaan ole ainoa asia josta tässä puhun.

 

Ex- katolinen Vinnie ilmoittaa: minä tiedän mustasta paavista (uudessa) Salomonin temppelissä, jep, Vatikaanin salamurhaajista, kuinka ne tulevat saamaan sinut – ja kuinka he kloonasivat Barack Hussein Obama’n koeputkessa (!). Kertosäe toistuu: mitä tapahtui ”home of the brave’lle” (USA:n meriitti)?

 

Ja lisää: kuka sitten rakensikaan pyramidit täytyi olla sähkövoiman ymmärtäjä (vrt Tesla, Von Däniken) – ja tiedät että se tietous pimitetään ja poistetaan. Kenen luulet törmänneen New Yorkin kaksoistorneihin? Kuka teki niistä tomua tunnissa? Ne on ne samat jotka hyökkäsivät Irakiin.

 

Ja ne on ne samat jotka myrkyttävät kaiken kuluttamasi ruoan, ja jotka eivät koskaan kertoneet sinulle Vesuvius- vuoren haudasta. Lintuinfluenssa on valhe, sikainfluenssa on valhe – miksi sen edes pitäisi olla yllätys?

 

Ja yhä: jep, Polio- rokote tappoi ihmiset; se aiheutti syöpää ja maksoi monelle elämän. Tunnetteko te kaikki Bohemian Grove’n? Kuinka kaapuihin pukeutuneet maailmanjohtajat uhraavat lapsia alttarillaan. Lucifer on koululaitoksen jumala – suosittelen että avaat korvasi kuulemaan, lopettaa Paz.

 

Yhden sanan kommentti ylläolevaan räppiin: “WORD” – asiaa. Suurimmasta osasta noita väittämiä löytyy todisteet tästäkin blogista. Ja niputetaanpa samalla sekä artikkelin alku, keskiosa että lopun räppikin: Paz puhuu kloonauksesta – mistä itse asiassa tiedämme missä sekin ”homma” menee?

 

Vrt. George Floydin kaksoisolento sekä käsittely: kukaan koulutettu ensiapuhenkilö ei kohtele tajutonta, mahdollista niskavammaista siten kuin Floydia vietiin – ellei hän ollut ”harjoitusnukke” tai klooni/robotti. Sellaisesta demoniteknologiasta monet ovat kertoneet: voi voi, onko artikkelin sankari Elijah’kin siis klooni

 

Ehkä näin juhannuksen kynnyksellä riittää se viimeinen ”kaiken kytkentä”: katso ihmeessä tuo parin minuutin, suorastaan karmiva pätkä näistä Hollywoodin ”kaksoisolennoista”, ns. face swappina. Mihinkähän kaikkeen myönnetty kloonaus tänään yltää – vai käveleekö se siis jo Obamanakin ...

 

Tietenkään ne eivät haluaisikaan sen todellisuuden, ainakaan vielä, paljastuvan - sillä sehän olisi sama tilanne kuin Jeesus Kristus kävelemässä kadullamme: JOKA AINOA ihminen ”heräisi”.

 

”Voi mielettömyyttänne! Onko savi savenvalajan veroinen? Ja sanooko työ tekijästään: "Ei hän ole minua tehnyt", tai sanooko kuva kuvaajastaan: "Ei hän mitään ymmärrä"?” (Jes. 29:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu