Ohion osavaltio avaa republikaanien hallituksen jäsenen Mike DeWinen johdolla karanteenileirejä kaikkialle osavaltioon pidättääkseen lapsia, joiden epäillään saaneen Wuhanin koronaviruksen (COVID-19).

 

Yhdysvaltain tautien torjunnan ja ennaltaehkäisyn keskuksen (CDC) ohjeen mukaan lapset, joiden uskotaan mahdollisesti olevan pelätyn Kiinan viruksen kantajia, voidaan vangita väkisin näihin leireihin, joita johtaa Federal Emergency Management Agency (FEMA).

 

Siinä tapauksessa, että lapsella ei katsota olevan riittävää "karanteenitilaa" kotona, FEMA: lla ja CDC: llä on nyt valtuudet karantenisoida lapsi yön yli ja mahdollisesti paljon kauemminkin, kunnes todetaan, että hän voi "turvallisesti" palata kotiin.

 

"Kerro koulun ylläpitäjille mahdollisista ylimääräisistä tarvikkeista, joita lapsesi saattaa tarvita ollakseen turvallisesti yön poissa kotoa", CDC kirjoitti vanhempien virallisessa neuvonnassaan.

 

”Tuo ylimääräisiä lääkkeitä, erikoisruokia tai tarvikkeita, joita lapsesi tarvitsisi, jos heidät erotettaisiin yhdessä yössä. Täytä reppukortti ja laita yksi lapsesi reppuun ja lompakkoosi."

https://www.naturalnews.com/2020-09-09-cdc-fema-camps-hold-children-covid-19.html


Tule, Herra Jeesus!


Olli-Pekka Tuikkala


Lähteet:

Raamattu