Lähdetään leirille!

 

Voi, voi – meneeköhän tässä nykyään päivääkään, etteikö joutuisi törmäämään tähän hyväntekijään, joka samalla kun murehtii kuinka ylikansoitettu Maa jo on, haluaa ”pelastaa” meidät rokotteilla ...

 

No, kieltämättä olen tästä Bill Gatesista jo ehkä liikaakiin kirjoittanut – annetaanpa miehen nyt ihan itse puhua. Eli, se mitä hän tuossa amerikaksi totesi tarkoitti: koko maailmalla ei nyt ole vaihtoehtoa – vaikka toiset ihmiset kyllä käyttäytyvät kuten olisikin... kun ihmiset menevät katselemaan urheilua stadioneille, he eivät ajattele että saattavat saada tartunnan; ei se ole hallitus joka tässä sanoo että älkää välittäkö koko sairaudesta ja unohtakaa se... ihmisiä todella koskettaa nähdä näitä kuolemia, tietäen että he itse voivat olla osa levittäjistä – vanhukset ja omat isovanhemmat saattaisivat tulla tartutetuiksi... et sinä voi noin vain sanoa, että unohda koko juttu äläkä välitä siitä... hyvin toimivissa maissa voidaan jo lähikuukausina alkaa availemaan yhteiskuntaa normaaliksi, mutta mitä tulee maailmaan KOKONAISUUDESSAAN, normaali yhteiskunta-aika palaa vasta kun olemme rokottaneet koko maailman väestön ...

 

Ja arvaapas oliko taas vaikeuksia pokan pitämisessä ...

 

Eli näin puhui siis ilmeisesti tällä hetkellä koko maailman istuva presidentti – vai oletko kuullut kenenkään muun valtiotason johtajan puhuvan karanteenisoinnin päättämisestä globaalilla tasolla? Et niin – vaikkemme kyllä ole kuulleet niistäkään ”vaaleista”, joissa tuo maakohtaisiin keskitysleireihin alistaja olisi virallisesti tuohon asemaansa (?) nimitetty. Hänen täytynee olla tullut valituksi sitten jonkun uuden hallituksen toimesta – jota myöskään emme vielä tunne...

 

Mutta toimitapansa alamme jo tuntemaan: silmiinpistävää on, että juuri nyt venäläiset ovat nostaneet pintaan sotien aikaisia, suomalaisia keskitysleirejä: tutkintakomitean kerrotaan tutustuvan vastikään Venäjällä julki tulleisiin materiaaleihin, jotka ”koskevat neuvostoliittolaisten sotavankien ja slaavilaisen siviiliväestön tuhoamista Suomen miehityshallinnon perustamilla keskitysleireillä”.

 

Ai jaha. Että eikö oma maamme ollutkaan sitten yhtään pulmusempi aiheessa – ja olisimme ”osasyyllisinä”, perusteetta, taivastelleet natsien sota-ajan hirveyksiä, kun itsellä oli ainakin 14 keskitysleiriä, joiden nimitys sitten vähän muuttui, kun Saksan pään vastaavat tulivat julki. Mutta näillä Suomenkin ”siirtoleireillä” suuri osa vangeista kuoli.

 

Lähtemättä politisoimaan vaikeassa aiheessa, Wikipedia tuo yllättävää tulokulmaa Suomen keskitysleirihistoriaan: ”Niin kutsuttu ”espanjantauti”, influenssa, levisi leireillä heikkokuntoisten parissa tappaen heitä suurin määrin. Tautia ei osattu diagnosoida, joten joissain lähteissä sairauksiin kuolleiden määräksi on arvioitu vain 500 henkeä, merkittävämpänä isorokko. Suurin osa leirikuolemista kuitenkin johtui leirien ala-arvoisesta alusrakenteesta, kuten liian ahtaista ja kylmistä selleistä. Vankien raaka kohtelu oli suurin syy kuolemiin vankeja siirrettäessä leireihin. Joillain leireillä kuolleisuus oli huomattavan suurta, kuten Tammisaaren (30,5 %) ja Lappeenrannan vankileireissä (22,1 %).

 

No nythän lähtee ihan toisinlaisiin näkymiin tuo aiemmin artikkeloimani: entäpäs jos tämä korona- kyykytys onkin nyt jo niin onnistunut koe – eikä samanlainen tsäänssi, tietenkään, enää koskaan toistuisi – niin hyödyntävät kriisin myös koti- toisinajattelijoiden ”hoitamiseksi”: viedään kaikki meidät ”Lavantauti-Mary’t” leireille – eikä haittaa vaikka vähän sattuu, kuten urheiluselostajakin sloganoi.

 

Sillä viime jekun, 9/11, jälkeen mm. USA:n uudet terrorilait mahdollistavat, että sinut voidaan tietämättäsi kategoroida ko kastiin – etkä saa sitä ns mistään edes selville – ja sinulla ei tavan jampan ihmisoikeuksia ole enää ollenkaan, kuten ex-NSA- analyytikko Karen Stewart paljasti.

 

Voisiko sellaista tapahtua länsimaissa? No, natsithan rodunjalostivat pois omasta kansastaan kehitysvammaiset, masentuneet tms ei-halutut. Ja Pearl Harborin jälkeen v. 1942 tuli asetus 9066, jonka puitteissa ainakin 120 000 japanilaissukuista – joista kaksi kolmasosaa USA:ssa syntyneitä, maan kansalaisia  - vietiin 10:een keskitysleiriin; erämaihin, raakoihin olosuhteisiin.

 

Kuuntelepas ”niillä korvilla” tätä WHO- puhetta: keskeistä olisi pikaisesti tunnistaa taudin saaneet ja poistaa heidät muiden seasta... tänään on käytössä erilaisia applikaatioita, mutta sellaisia ei käytetty Singaporessa. Yhteisö- ja terveystyöntekijät vierailivat kodeissa, tsekaten joka päivä onko kuumetta tai yskää: jos oli, joutui välittömästi testeihin (huom.: nyt löytyi jo USA:n CDC:nkin testivälineistä virus valmiina, kuten aiemmin Briteissä ...). Ja nyt kun kykimme karanteenissa – ohoh – tartuttaminen tapahtuukin yllättäen sisällä kodeissamme. Joo, se on saatu nyt kaduilta koteihin se pöpö. Nyt pitää sitten tietenkin mennä noihin koteihin, löytää pöpöiset, ja repiä heidät ulos sieltä. Ja eristää heidät ...

 

Mistäpäs muuten tiedämme, olisiko mahdollisesti suomalaisleirejä(kin) tänään olemassa. Sen ainakin tiedämme, että Rex84- projektin yhteydessä ja jälkeen valtaisia leirejä USA:an perustettiin – yli 800 kpl. Sähköt on päällä ja raiteet perille kiiltää – vain ”sisältö” enää puuttuu.

 

”Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen, kunnes hän sinut tuhoaa”( 5. Moos. 28:48).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu