”Kun lokakuussa ei voi olla enää ulkona, siitä tulee se vaikea vaihe”

 

Toisaalta olisi erittäin mielenkiintoista keskustella tuosta Helsingin yliopiston ekologian ja evoluutiobiologian tutkijatohtori Tuomas Aivelon lauantaisesta statementista hänen kanssaan. Koska hän on ns. vakiovieras valtamedian koronaohjelmissa, hänellä saattaa hyvinkin olla ”sisäpiiritietoa” ...

 

Ja eilen hallintomme sitten otti, joka tapauksessa, valmistautuvia askeleita: nyt ei viestityksen ytimessä ollutkaan enää ”suositus”, vaan pakko: mm. pakkotestaus luokitelluilta kriisialueilta tuleville jne.

 

No mitäs BBC: jo heinäkuussa Covid- testivälineitä valmistavalla yrityksellä oli vaikeuksia: osa testisarjoista piti vetää takaisin ”turvallisuussyistä”. Nyt kertovat, että vähän lisää pitää vielä vetää takaisin: 750 000 testaussettiä, turvallisuussyistä ... no, hyvä että ovat valppaana: onhan toisista testaussarjoista löytynyt jo itse viruskin valmiina asennettavaksi ... 

 

On jotain muutakin mitä nyt vedetään massoittain takaisin: tiesitkö, että jos kirjoitat tieteellisen studyn, artikkelin tms julistuksen, jossa vähääkään kytketään yhteen Covid ja 5G, niin bittiavaruuteen lähtee työsi. Näin kävi mm. kansainväliselle koalitiotutkimukselle, joka totesi että ihosolut absorboivat 5G-tekniikkaa ja voivat muuttaa DNA:ta tavalla, joka todella tuottaa koronaviruksia ihmisen kehossa. 

 

... ja saman poistokohtalon on kokenut jo ainakin 30 eri koronatutkimusta. 

 

No niin, USA:n puolustusvirasto DoD ilmoittaa, että lokakuussa alkaa siis piikinjako. 

 

Kävikö mielessä, että mitään rokotettahan ei pitänyt vielä ollakaan – ja nyt on 660 miljoonaa piikkiä siellä tyrkyllä, kertoo toinen valtiollinen yhteistyökumppani – ja USA:n hallinnon tietokantaan kirjataan koko hoito. 

 

Donald Trump tuossa sanoo, että kun covid- rokote valmistuu, USA:n armeija on jo valmiina töihin ja tulee jakamaan rokotteet ”in a very powerful manner” (?)

 

Mietin vain tuota Tuomaan teesiä – ja miksei Trumpin yo. lupaustakin: tarkoittaako se ”lokakuussa ei voi olla enää ulkona” ja ”in a very powerful manner” meillä sitten samaa kuin Australiassa jo nyt. Sekin alkoi juurikin samoilla matkustajien kyykytyksillä.

 

Kannattaa siis jatkossa mm. pitää viisi tonnia aina takataskussa, kun liikkuu ulkona: voi tulla sakko  moisesta välinpitämättömyydestä ... äläkä sitten ajele kalliilla autolla, koska poliisin saattaa olla pakko rikkoa ikkunat kun eivät tiedä mihin menet: ”Ei ole kirjaimellisesti mitään syytä poistua kodistasi”, osavaltion pääministeri sanoo

 

”Minun Isäni, joka on heidät Minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä Minun Isäni kädestä.” (Joh. 10:29).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu