Kuinka tappajavirus tehdään?

 

Muistan elävästi, kun eräs kollegani kommentoi TV:stä näkemiään 9/11- iskuja: ”Oli kuin olisi elokuvaa katsonut” ...

 

Kiinassa 17 ihmistä surmanneen uuden koronaviruksen mutaatio tapahtuu samalla tavalla kuin dystopiaelokuvan ”12 Apinaa” tappava virus. Tuossa vuoden 1997 scifi-trillerissä tappava taudinaiheuttaja, nimeltään kalavirus (tai M5-10), surmaa 7 miljardia ihmistä vuonna 2016, ja se muuttuu vuosien mittaan useita kertoja tappaen vielä lisää alkuperäisestä taudinpurkauksesta selvinneitä.

 

No jopas. Ja juuri kun YK:n WHO jäi äsken kiusallisesti kiinni, kertoessaan sisäisessä selonteossaan, että rokotteetkin tappavat. Tosin jo vuonna 1972, WHO ihan avoimesti tiedotti: "Tulisi tehdä yritys sen toteamiseksi, voivatko virukset itse asiassa panna liikkeelle valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Tulisi katsoa sitä mahdollisuutta, että voitaisiin heikentää vastustuskyvyn reaktiota virukselle, jos tarttuva virus vahingoittaa enemmän tai vähemmän valikoivasti virukselle reagoivan solun." Selvällä suomenkielellä sanottuna WHO kehoitti kehittämään juuri AIDS:in kaltaisen viruksen! Ja tämä uusi koronavirushan on SARS’in kaltainen. 

 

Sittemmin tri Theodore Streckerin perinpohjaiset tutkimukset osoittivat, että Kansallinen syöpäinstituutti ja WHO loivat yhteistyössä AIDS-viruksen laboratorioissaan Fort Detrickissä. AIDS-virus syntyi yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta eli lehmissä esiintyvän leukemiaviruksen (BLV) ja lampaissa esiintyvän visnaviruksen toisiinsa ja kasvattamalla niitä sitten ihmisen kudosviljelmässä. 

 

Tänään, alan professori varoittaa, että tämän Kiinan uuden koronaviruksen tappovoima on samaa tasoa kuin Espanjantaudilla, mikä vaati kymmenien miljoonien ihmisten hengen vuonna 1918.

 

Uuden viruksen kuolleisuusprosentti on kaksi, kun normaalilla flunssalla se on 0.1%. Jokaisesta 50 sairastuneesta, tilastollisesti yksi kuolee, kertoo professori Neil Ferguson, Lontoon Imperial College’sta. “Nykyvirukset leviävät paljon nopeammin, koska meillä ei enää ole immuniteettia,” hän lisäsi.

 

Ai jaha. Vuonna 1972 WHO kertoi myös, että jos uusi viruksen luomus toimisi, niin monista kauhistuttavista ja kuolettavista tarttuvista viruksista voitaisiin tehdä jopa vielä kauhistuttavampia ja pahanlaatuisempia.

 

Ja näin ne pojat sitten tekivätkin: mitähän tieteellistä järkeä oli mennä Alaskaan kaivamaan ikiroudasta ylös tuon vuoden 1918 Espanjantaudin uhri, ja rekonstruoida tämä mahdollisesti jopa 100 miljoonaa ihmistä tappanut virus uudelleen. Kyseiset sankarit vielä kehuskelivat, kuinka onnistuivat paikkaamaan viruksen ”heikkoudetkin”. 

 

Ymmärretään tämä nyt oikein: kyllä – varsinkin takavuosien rokotuksilla on pelastettu paljon. Mutta missä kohtaa pelastaminen muuntui pilaamiseksi: ehkä muistat, kun Baxter lähetti Eurooppaan lintuinfluenssarokotetta, joka oli päätymässä pariinkymmeneen maahan, niin ainoastaan erään tsekkitutkijan varmistuskoe freteillä esti massiivisen pandemian: rokotteessa oli elävä virus mukana – ja kun sellaisen läpipääsy vahingossa on lääkevalmistusprosessissa täysin mahdotonta. Toistan, täysin mahdotonta, vahingossa. Eikä Baxterkaan sitä ”osannut selittää” – vaikka muun myönsikin.

 

Mitäpä tosikristitty tähän sanoo?

 

Raamattu kehottaa – 365 kertaa, eli joka vuodenpäivälle – ”älä pelkää”. Jeesus Kristus lupasi olla meidän kanssamme joka päivä maailman loppuun asti (Matt. 28:20) ja Hän rukoili Isää, joka antoi meille toisen Puolustajan, Pyhän Hengen, olemaan meidän kanssamme iankaikkisesti (Joh. 14:16). Koko Jumalan Kolminaisuus siis valvoo.

 

”Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä Sinä olet minun kanssani” (Ps. 23:4).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu