Koulu Kaliforniassa opetti lapsille pedofiliaa ‘seksuaalisuuntautumisena’

 

Järvenpään seudulla vaikutti vuosituhannen vaihteessa kanadalainen lähetyssaarnaaja, jonka kanssa teimme paljon yhteistyötä. Kerran keskusteluissamme sivuttiin homoseksuaalisuuden rummutusta. Hän kertoi, että ”ei se siihen jää”: Kanadassa tuotiin jo tuolloin pedofiliaa aivan samoilla argumenteilla kuin aiemmin homoseksuaalisuutta.

 

Nyt saimme kuulla, kuinka hallinnon kouluviranomaiset Kaliforniassa opettavat lapsille, että pedofilia on normaalia "seksuaalisuuntautumista": siksi heistä on todella tärkeää opettaa luokassa lapsille pedofiliasta ja pederastiasta. Tästä raportoivat huolestuneet vanhemmat viime kuussa Brea Olinda Unified School District’ssa (BOUSD).

 

Stephanie Yates, joka perusti yhteisön nimeltä Informed Parents of California, kysyi kouluviranomaisilta, miksi nämä olivat “opettamassa pedofiliaa koulussa 9- luokkalaisille.”

 

Sen sijaan että olisivat kiistäneet väitteet, päättävä kouluviranomainen vahvisti tällaista tapahtuvan, ja sitten yritti puolustella noita opetuksia.

 

“Toimimme näin, koska puhumme historiallisista perspektiiveistä koskien sitä kuinka sukupuolisuhteet ja eri tyyppiset seksuaaliset suuntautumiset ovat ilmenneet historiassa,” sanoi BOUSD’n vt pääintendentti Kerrie Torres ikäänkuin faktanomaisesti, kuulostaen siltä ettei edes tajunnut miltä tämä saattaisi kuulostaa normaalin ihmisen korvissa.

 

Kauhistunut äiti kommentoi tähän: “Eli siis seksi miehen ja pojan välillä on seksuaalista suuntautumista?”. Torres ei kiistänyt tätä.

 

“Se on sellaista mitä tapahtui historiassa, joten se on meille todella tärkeää sisällyttää opetukseen,” Torres sanoi, vihjaten että – kyllä – miehen ja pojan väliset seksisuhteet — asianmukaisesti ja edelleen käsitetty raiskaukseksi joka ikisen USA:n osavaltion lakien mukaan — ovat “seksuaalia suuntautumista.”

 

 

”FreedomProject” raportoi:

 

Luonnollisesti, jos se että jotain vain “tapahtui historiassa” tarkoittaa, että se ansaitsee sisällyttämisen koulun opetussuunnitelmaan, niin on oikeutettua kysyä, miksi Jeesuksen Kristuksen syntymää, elämää, kuolemaa ja ylösnousemista – tai vaikkapa Mayflower’in uskonjulistusta - ei koskaan mainita hallinnon kouluissa. Luonnollisesti on kyse jostain aivan muusta kuin tuollaisten perversioiden lapsille opettamisen tarpeesta, pelkästään siksi että ne ”tapahtuivat”.

 

Tässä on todellakin ehkä shokeeraavimmat kouluviranomaisterveiset koskaan. Ja noita näkemyksiähän voi sitten hyödyntää pitemmälle viedyissä toimissa, normalisoiden erästä kaikkein oksettavinta ja iljettävintä rikosta mitä tehdä voi.

 

Mietipä itse: kun “seksuaalisuuntautumisesta” on yhä kasvavassa määrin tulossa lakisääteisesti suojattu kategoria jo puolessa USA:ta — ja jopa myös kongressi vääntää sen eteen — eivät yllä esitetyt ole mitenkään liioittelua. Kysymys kuuluu: jos pedofiileillä on vain ”toisenlainen seksuaalisuuntautuminen”, ovatko lastentarhat silti velvoitetut palkkaamaan heitä?

 

Eri maiden valtamediat eri tavoin naamioituneina painavat päälle propagandaansa, normalisoiden sekä uudelleen määritellen pedofilian ja pederastian “seksuaalisuuntautumiseksi”. LGBT- liikkeen sankari, Harvey Milk, jota Kalifornian “vale-historiankirjoitus” – sekä Hollywood - juhlii suurenmoisena henkilönä, oli tunnettu pikkupoikien raiskaaja, joista ainakin yksi myöhemmin teki itsemurhan.

 

Kaliforniassa (ja muuallakin) on siis ”projekti päällä”. Oli aika, jolloin oli rankaistavaa esittää lapsille hävyttömyyksiä – ihan kevyitäkin sellaisia. Nyt sellainen siis luokitellaan ”koulutukseksi”. Lapsiaan rakastavien vanhempien on  toimittava asiassa: tarvittaessa lähdettävä ja jätettävä tällaiset koulutussysteemit hukkumaan omaan lokaansa.

 

”Sillä kun olitte synnin palvelijoita, niin te olitte vapaat vanhurskaudesta. Minkä hedelmän te siitä silloin saitte? Sen, jota te nyt häpeätte. Sillä sen loppu on kuolema. Mutta nyt, kun olette synnistä vapautetut ja Jumalan palvelijoiksi tulleet, on teidän hedelmänne pyhitys, ja sen loppu on iankaikkinen elämä. Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 6:20-23)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://newspunch.com/california-school-teaching-children-pedophilia-sexual-orientation/

https://youtu.be/FjrRt75mYqE

https://youtu.be/rePer75g5FY