Koronavirus tuo Uuden Maailmanjärjestyksen

 

Hyvänen aika, miten ilmiselvästi läpinäkyvän härdellin ovatkaan kasanneet: MTV uutisoi juuri: ”Poliisin mukaan Kotkan ampumisesta epäillyt voivat olla vaaraksi sivullisille – koronaviruksesta on yllättävää hyötyä etsinnöissä”... Kiitos koronavirus!!! Vaikka sinä vähän kipua aiheutatkin, niin onneksi sinusta saatava hyöty on suurempi ja ehdottomasti eduksemme ...

 

Eduksi kenelle? Otetaanpa selvää, mitä ja kuka siellä touhuaa ...

 

Tämän päivän valtamedia ei kaihda enää myöskään SUORAA valehtelemista ja totuuden vääristelyä: ”Lukuisat tutkijat ovat osoittaneet, että 5G-verkko ei ole vaarallinen ihmisille”, tiedotti MTV tänään, viitaten Britannian kansallisen terveyspalvelun NHS:n lääketieteellisen johtajan Stephen Powis’in tiuskailuihin ”vaarallisesta hölynpölystä”. Tältäkin blogilta löydät väsymykseen saakka vielä enemmän tutkijoiden ja ko. asiantuntijoiden lausuntoja, jotka tieteellisesti todistavat 5G- verkkojen vaarallisuudet.

 

Eli, uskoisimmeko mieluummin alan todellisia asiantuntijoita, kuin edellä mainittuja ”sikapiikkipekkoja”: presidentti Trumpin hallintoon kuulunut virkamies maalaa kauhistuttavan kuvan Kiinasta käyttämässä mobiiliverkkoja aiheuttamaan apokalypsin siten, että Peking kehittää oman globaalin 5G networkin. Eläkkeelle jäänyt jenkkikenraali Robert Spalding palveli National Security Council’issa tähän vuoteen saakka. Tämän aiemman ilmavoimien kenraalin mukaan Kiina aikoo luoda massiivisen seurannan ja laajasti kattavan kontrollin mikäli sen sallitaan dominoida 5G networkeja, linkittämällä miljardeja Internet of Things (IoT)- kytkentäisiä laitteita. Heti kun Kiina kontrolloi IoT- laitteiden valmistusta ja markkinoita, väittää Spalding, Peking kykenee ”aseistamaan kaupunkeja”, kertoi Fortune.com. 

 

Noin siis jo yli vuosi sitten – miten nyt: ”Normaalisti kulisseissa toimiva Kiinan isovelijärjestelmä on tullut paljon näkyvämmäksi koronaviruksen takia. Valvontateknologia on kehittymässä uskomattomilla tavoilla ... Megvii-niminen kasvontunnistusyritys sanoi voivansa tunnistaa kuumeiset ihmiset tekoälyn ja lämpökameroiden avulla. Järjestelmää testataan Pekingissä. Toinen yritys Zhejiang Dahua väittää tunnistavansa kuumeet infrapunakameroilla 0,3 celsiuksen tarkkuudella”, kertoi IS. 

 

Kuten kerroin, tunnettu whistleblower Edward Snowden jo varotteli suuremmasta uhasta, joka tulee koronapelottelun myötä: ”On rakennettu avaimet käteen -tyrannia, joka on seuraavan hallitsijan saatavilla, Snowden kiteyttää vaaran”. 

 

Mikä tyrannia ja kuka seuraava hallitsija?

 

Edellisen osalta on ikävää olla se joka sanoo että mitäs minä sanoin: ”maailmanpysäyttämisharjoituksia” on jo suoritettu vuosia, käytännössä ihan koko Intian väestö on jo vedetty yhteen rekisteriin jossa myös biometriikka, kiinalaiset taas laitettu sosiaalipisteytysjärjestelmään joita aiemmin mainittu tekoälyvalvonta seuraa – bangladeshilaiset ovat sitten implanttisirutuksen koekaniineja Real ID 2020:n osalta.

 

Ja samaa ”karjamerkintää” siis tehty USA:n kodittomien keskuudessa, joten globaalia pakettia viritellään. Plus että USA sai sitten sen kertomani Hollywood- elokuvan ”The Fifth Wave” täsmänä ”tosi-TV:nä” päälle. Eli, kuten tammikuussa 2020 kirjoitin, ”... sekä Bangladeshissa ajettu pedon merkin kaltaista mikrosirutusta kaiken ostamisen ja myymisen valvomiseksi ym., näyttää siltä että tämä päällä oleva Wuhanin hämminki on se ”kenraaliharjoitus” ennen varsinaista virusiskua länsimaihin ja erityisesti USA:an”.

 

Kuka tämä Snowdenin markkinoima seuraava hallitsija sitten on? Sitä me emme vielä tiedä – ja mitä Raamattuun on uskominen, emme voi ennen seuraavaa, kolossaalista tapahtumaa ennen varmuudella tietääkään.

 

Snowden ei viittaa seuraavaan USA:n päämieheen, vaan globaaliin päämieheen. Kuten Bush senior – sekä muut presidentit/ehdokkaat kuorossa mukana – kuolasi, me saamme pian uuden maailmanjärjestyksen, jossa YK toimii hallintakoneistona - ja heidän tavoitteistaan edellisessä artikkelissa jo kirjoittelinkin: syntyvyyden edeltäsääntely ei enää riitä, vaan tarvitaan ”syntyvyyden jälkeistä” hävittämistä, keinolla millä hyvänsä.

 

Aika hyvä keino tämä koronavirus – äänetöntä tappamista jos mikä. Mutta nyt siis siihen tulevaan hallitsijaan.

 

Raamattu ennustaa, että kerran maailmannäyttämölle astuu sellainen hirviö, jonka edessä hitlerit ja pol-potit näyttävät kuoropojilta. Raamattu uhraa hänestä kertomiseen valtavasti tilaa; hänen johtamisensa näyttää ulospäin ”rauhalta”, mutta kulisseissa kuolee järkyttävät määrät ihmisiä.

 

Raamattu puhuu hänestä nimellä Antikristus (1 Joh. 2:18). Mitä minun raamatunymmärtämiseeni tulee, maailmasta ei nyt oikeastaan enää puutu mitään muuta kuin tuo yksi henkilö, joka alkaa sitten jakaa merkkiään (Ilm. 13:16-18) – jonka ominaispiirteet implantti- mikrosiru täyttää täydellisesti, jopa hengelliseltä aspektiltaankin.

 

Mutta Raamattu puhuu myös siunatusta toivosta: ennenkuin tämä maailma syöksyy tilaan joka on suorastaan helvetti Maan päällä, tapahtuu kolossaalinen muutos: Jeesuksen Kristuksen morsian, seurakunta – eli kaikki tosikristityt, temmataan Kristuksen mukaan Kaikkivaltiaan Isän kotiin (1 Kor. 15:51-52; 1 Tess. 4:13-18; Joh. 14:1-6). Mutta kuten tuo Joh. 14:6 selvästi esittää, Kaikkivaltiaan Isän luokse ei pääse kuin Jeesukseen Kristukseen uskomalla; tuo jae sulkee pois aivan kaiken muun. Ja siis kaikki muut uskonnotkin.

 

Monille tuo tapahtuma tuntuu täysin mahdottomalta ymmärtää. Jotta vähän lisähelpotan tuota ymmärtämistä ja hyväksymistä – ja jos olet tosikristitty – niin sinun yleinen rukouksesi jo selittää sinulle miksi tämä seurakunnan ylösotto eli tempaus on kristinuskon aivan peruskiveä:

 

”Minä uskon Jumalaan, Isään, Kaikkivaltiaaseen, taivaan ja maan Luojaan, ja Jeesukseen Kristukseen, Jumalan ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kärsi Pontius Pilatuksen aikana, ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin, astui alas tuonelaan, nousi kolmantena päivänä kuolleista, astui ylös taivaisiin, istuu Jumalan, Isän, Kaikkivaltiaan, oikealla puolella ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita, ja Pyhään Henkeen, pyhän yhteisen seurakunnan, pyhäin yhteyden, syntien anteeksiantamisen, ruumiin ylösnousemisen ja iankaikkisen elämän.”

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu