Koronavirus jo Ivalossa?

 

Ylen teksti-TV uutisoi juuri, että Ivalossa epäillään kahden kiinalaisen turistin kantavan koronavirusta. Kaksi Wuhanista saapunutta kiinalaista on hakeutunut viime yönä Ivalon terveyskeskukseen influenssaoireiden vuoksi.  

 

Jos on kyseessä SE tauti, monikohan muu täällä jo kantaa virusta? Todennäköisesti nuo turistit ovat siis kantaneet virusta jo matkatessaan jne.

 

Mitähän tästä kaikesta pitäisi oikeastaan ajatella?

 

Avaan tätä vyyhteä vähän: ensinnäkin, sattumoisin, suositun Netflixin toissapäivänä julkaisema uusi sarja kertoo viruspandemiasta. Traileri alkaa v. 1918 espanjantaudin muistuttamisella – ja hyvin pian ohjaa katsojan ajatukset rokotteisiin. Tutkijan mukaan uusi pandemia olisi tulossa – ei tietoa mistä se alkaisi ja miten – mutta varmasti se tulisi ...

 

Niinpä. En ainakaan itse kuitenkaan heti keksi tieteellistä perustelua sille, miksi kannatti kaivaa Alaskassa tuon v. 1918 espanjantaudin uhreja ylös, ja rakentaa tuo mahdollisesti 100 miljoonaa tappanut virus uudelleen. Tutkijat onnistuivat rekonstruktiossaan: vuonna 2005 Science-lehti piti sitä yhtenä “breakthroughs of the year”; Lancetin mukaan taas se arvotettiin tittelillä "paper of the year". Ihmisentappajaviruksen uudelleenrakentaminen siis oli titteleiden kohteena (?): ”odottamattomia palkintoja menneisyydestä”, totesivat ... 

 

No oliko tuosta rekonstruktiosta sitten jotain varsinaista haittaa? Jää nähtäväksi. Ja ”virheitähän” tapahtuu: Baxter lähetti Eurooppaan lintuinfluenssarokotetta, joka oli päätymässä pariinkymmeneen maahan, ja ainoastaan erään tsekkitutkijan varmistuskoe freteillä esti massiivisen pandemian: rokotteessa oli elävä virus mukana – ja kun sellaisen läpipääsy vahingossa on lääkevalmistusprosessissa täysin mahdotonta.

 

Mutta mitäpä ajattelet seuraavasta: The Bill and Melinda Gates Foundation oli isännöimässä pandemiaharjoitusta v. 2019 lopulla, missä simuloitiin globaalin koronaviruksen leviämistä. Gatesit sattumoisin myös rahoittavat ryhmää joka omistaa patentin kuolettavaan koronavirukseen, ja Gatesit myös työskentelevät tehden rokotetta tämän Wuhanista lähteneen kriisin hoitamiseksi.

 

Kyseisessä harjoituksessa simuloitiin 65 miljoonaa kuollutta. 

 

Center for Health and Security oli tuossa simulaatiossa mukana, ja kertoo marraskuun 2019 videossaan keinoja ratkaista juurikin koronaviruspandemia (!). Heidän mielestään viruskriisiin löytyy toimiva ratkaisu: globalismi ...

 

On näemmä taas aiheellista muistuttaa mieliin Bill Gatesin puhe kymmenen vuoden takaa. Huomioiden palavan Australian ja pandemiapelon nyt, onpa ”ennustavaa esitelmöintiä”.

 

Kohdasta 3:40 alkaa se kiistelty osuus. Billin laatiman ”yhtälön” tekijöistä jonkun pitäisi päätyä lähes nollaan (...naurua...). Bill sanoo: ”Maailmassa on tänään 6,8 miljardia ihmistä. Se on menossa kohti 9 miljardia. Nyt, jos me teemme oikein hyvää työtä uusien rokotteiden kanssa, terveydenhuollossa, lisääntymisterveyspalveluissa, me saattaisimme pienentää sitä lukua, ehkä, 10-15%”.

 

Itse kysyisin näin päin: millä mandaatilla tämä tietokoneohjelmistoilla rikastunut tavan kansalainen kokee oikeudekseen nousta jumalaksi, ja olla päättämässä tms. järjestelemässä 1,35 miljardin ihmisen elämän: ”pienennetäänkö heidät pois” rokotteilla, eugeniikalla, eutanasialla vai abortilla?

 

Aldous Huxley’tä mukaellen, tätä nyt sitten on se uljas uusi maailmanjärjestys. Onneksi on Jumala.

 

”Sentähden peljätkööt Häntä ihmiset; Hän ei katso keneenkään, joka on omasta mielestään viisas” (Job 37:24).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu