Koronavirus – kuka hyötyy?

 

Joku saattaa yo. otsikkoa tavatessaan parahtaa että nyt on kyllä Pukilla lähtenyt poro nelipyöräluisuun ...

 

Mutta niin ihmeelliseltä kuin se saattaa kuulostaakin, niin Wuhanista alkaneella katastrofilla on hyötyjänsäkin. Ja siihen tuleekin jatkossa kiinnittää huomionsa – koska väitän että vastaavat mullistukset vain jatkavat paisumistaan kuten synnytyskivut (Matt. 24:6-8) - kuka hyötyy?

 

Ensinnäkin, olisiko yksikään pikkuhitler voinut villeimmissä päiväunissaan kuvitella tilannetta, jossa 10% maailman väestöstä saadaan karanteeniin tosta vaan - ja osa heistä jopa lukitaan laivaan vaikkei mitään tartuntaa ole välttämättä edes löytynytkään? Eipä ihme että yksi ”viattomista uhreista” totesikin: ”Olen terve ja kahden viikon karanteenini on melkein ohi. Miksi haluaisin mennä linja-autoon ja lentokoneeseen sellaisten ihmisten kanssa, joilla voi olla koronavirustartunta, kun olen elänyt melkein kaksi viikkoa eristäytyen noiden ihmisten seurasta”, tviittasi Matt Smith. Ja toinen heti perään: ”On kuin istuisi vankilassa asiasta, jota ei ole tehnyt. He pitävät meitä panttivankeina täysin syyttä”, kuvaili puolestaan Karey Mansicalco.

 

Kun tämä ”kokeilu” meni näin hyvin ja pahemmin niskottelematta ”läpi”, niin jatkoa seurannee. Sillä natsien reikäkorttiharjoituksesta juutalaisilla ollaan siis jo verrattaen paljon pitemmällä.

 

Kiinassa, kuten Pohjois-Koreassakin, ns. toisinajattelijoiden kohtalo on usein ollut karmea: heillä on saatettu testata biologisia aseita – eikä elinkauppakaan ole kokonaan ollut pois keskusteluista. Nyt kysymys kuuluukin: jos koronaviruksen hoitoon pikapikaa pystytetty jättilaitos on oikea sairaala, niin miksi se muistuttaa pikemminkin vankilaa

 

Olipas muuten jännä sattuma: ensin Kiinassa pystytettiin joka nurkalle ja paikkaan kamerat. Sitten otettiinkin kohta käyttöön tämä väestön sosiaaliluokitus: jos kamera havaitsi sinut kävelemässä päin punaisia tai sitten kunnon kansalainen näki sinut panemassa normaalijätteet bioaskiin, niin johan alkoi peukku kääntyä saldollasi alaspäin. Olikohan tuollakin voimamummolla luokitus pielessä? Ainakaan koronaa siinä ei tultu poistamaan: herrasmiesten maskit näet ovat lähinnä estämässä tunnistusta eikä heillä ole hanskojakaan (... ei niissä hommissa kukaan halua ”asiakkaaksi”...). Tässä myös oiva testitulos saatuna: ”joku” haetaan, ja muut kurkkii verhojen takaa. Aivan samaa siis tapahtuu kuin natsien aikaan: kun Gestapon mustat autot kaarsivat kadulle, hävisivät lapsia myöten joka ainoat koteihinsa. Ne autot veivät vammaisia, masentuneita jne epäkelpoja mennessään – eikä takaisin tultu.

 

On tietysti hyvä että itse kukin varautuu katastrofeihin kuten vaikkapa myrskyn seurauksiin: hyvä pitää kotona perussetti ruokatarvikkeita ja pullovettä ym. varalla. Nyt kun mm. USA:ssa ihmiset ovat ostaneet useat kuivamuona- ja prepperyritykset tyhjiksi, niin eräs niistä kertoo että hallitus haluaisi saada kaiken jäljellä olevan omiin varastoihinsa. Ymmärrämme, etteivät ole hankkimassa niitä homehtumaan; kellä varastot ovat, se hallitsee ”pelin”.

 

Ja monet muutkin tuottajat elävät kysyntähuippua: vaikka Kiinan hallinto vakuuttaa, että tavarantuotanto ei hankaloidu, ”äänestää kansa teoillaan”: riisit, pastat, käsidesit ja siivoustarvikkeet viedään käsistä – vessapaperit jopa aseella ryöstäen. Ei ole kovin kaukana siis se raamatullinen hetki, jolloin maksaa ”Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin” (Ilm. 6:6) – eli päiväpalkka menee leipäpalaseen. Eikä sekään ole ollenkaan uutta, että aikaansaadaan tällaisia planned shortage’ja eli suunniteltuja pulatilanteita: aivan tarkoituksella tehdään jonkin asian saatavuus vaikeaksi tai sitä on tosi vähän tarjolla => hinnat nousevat pilviin.

 

No entäs sitten tämä käteisraha? Tietyt tahot ovat jo pitkään haaveilleet sitä, että käteisestä päästäisiin kokonaan eroon. Ensin ”päästiin eroon” pankkivirkailijoista ja -konttoreista, kun nämä vaihdettiin pankkiautomaatteihin. Sitten kun pöly laskeutui, olikin yht’äkkiä hirveän kallista ladata seteleitä noihin automaatteihin – ja ihmisten tyhjennettyä ne, kuskata ja latata niitä yhä uudelleen. Pois se! ... ja bittiraha tilalle.

 

Mutta sehän ei sitten ihan helposti toteudukaan. Oli jopa suunnitelma valmiina, että romahdutetaan koko maailman talous, jolloin myös rahojen kurssit menevät täysin sekaisin. Ja sitten kun tarvii tehdä globaali reformaatio korjaukseen, sanotaankin että aiemman kurssihärdellin pystytys on liian raskas prosessi ja eri valtiotahot toistensa kurkussa kiinni rahan arvotusten kanssa – bingo, otetaankin yhteinen amero kaikille, ja seinätöpselistähän sitä bitcoinia saa ...

 

Eipä hätää – tähänkin apuun astuu nykyinen koronakriisi: Guangzhoun yksikkö Kiinan kansanpankista julisti viime lauantaina, että kaikki se käteisraha mikä saapuu sairaaloista, kalatoreilta sekä julkisesta bussiliikenteestä, tullaan yksinkertaisesti tuhoamaan, niin pian kuin mahdollista (... korvaapas tuossa sana ”käteisraha” sanalla ”ihmispaljous” ...).

 

Sitten tulee tietysti kuitenkin vastaan se bitcoinien pysyvä ongelma: miten estää tunnuslukukorttien ja -laitteiden joutuminen vääriin käsiin? Tehdään se niin, että pannaan ihon alle käteen siru, joka on ko. pankkitilin tunnistusvälineenä. Ja jos koronavirus vie kansalaisen kesken kesäkahlailun tuonpuoliseen, nähdään sirun avulla myös se kuka siinä uikkareissa uinuu – kuten siruttivat Aasian tsunamissa kuolleetkin.

 

Luonnollisesti, suurimpia hyötyjiä tässä härdellissä on lääke- ja rokoteteollisuus. Jos jo aiemmin oli vaikea valita kahdesta pahasta pienempi (vrt. sikapiikki versus tulee mitä tulee), niin nyt jo kanssamatkaajat tekevät sinulle lähes mahdottomaksi päättää itse ratkaisusi. Ja voi meitä pienlapsivanhempia: jätämme kuulemma rokottamatta ne lapset joita emme rakasta ...

 

No niin, nyt onkin aika antaa tarkka vastaus siihen, kuka hyötyy? Ne ovat ne, joiden hallussa on kaikki raha. Ja kun sinulla on mittaamattomasti rahaa, sinulla on yleensä myös tavallista paljon enemmän älykkyyttä. Ja se parivaljakko myös yleensä aikaansaa sen kolmannenkin: valtavan vallanhalun. Ei siis riitä että on muita enemmän ymmärrystä ja rahaa; pitää myös saada päättää niiden ”muiden” asioista.

 

Edesmennyt elokuvatuottaja ja ravintoloitsija Aaron Russo kertoi ”noiden” lopullisesta päämäärästä: he aikovat saada aikaiseksi yhden maailmanhallituksen jossa pankkiirit ovat vallassa, ja jokaisella ihmisellä on ihonalainen mikrosiru johon kaikki hänen rahansa on kytketty, eikä käteistä enää ole. Näin Nick Rockefeller oli suoraan kertonut tälle ystävälleen Russolle (joka ei sitten kauaa elänyt tämän ulostulonsa jälkeen).

 

”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa” (Ef. 6:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu