Koronashow jatkaa uudelle ”tuotantokaudelle”

 

On valitettava tosiasia, että brasilialainen lääkäri on kuollut koronalääketesteissä. 

 

Mutta mikä tekee tapauksesta vieläkin valitettavamman on se tosiasia, että testatulla lääkkeellä ei välttämättä olisi ollut yhtään mitään tekemistä itse koronan hoidon kanssa.

 

Jos edellinen kuulosti kummalliselta, niin mietipäs: USA:n ”THL” on laitos nimeltään CDC, joka syystä esiintyy aiheeseen liittyvissä uutisoinneissa ym jatkuvasti. CDC:n viime heinäkuussa voimaan tulleen dokumentin, ”CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” sivulla 39 sanotaan: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…”. CDC:llä ei siis ollut tiedossaan Covid-viruksen onnistunutta eristämistä. Mitäh!?

 

Ja jollei sellaista löydy mistään päin maailmaa, mille, miten ja mihin perustuen pian jaettava Covid- lääke on tehty? Ja mitä siellä Brasiliassakin oikein testaillaan?

 

Eilen kirjoitin siitä, miten savuverholla nimeltä Covid-19, rakennetaan silti salassa aivan uutta maailmaa, jollaisesta herra nimeltä Orwell kertoi

 

Ja show vaan jatkuu: voi hyvänen aika mitä Israelin pääministeri Netanyahu tuossa puhuu – ongelmien ratkaisemiseksi. Eikä jäänyt huomioimatta tuo tahaton (?) käsimerkkinsä kohdassa 0:48. 

 

Varsin ”valaiseva” tuo kyseinen, kristityn juutuubbarin kooste muutenkin ... 8 minuutin kohdalla puhutaan rappareiden ”lapsisuojeluprogrammista”, joka kattaa nyt jo lähes 250 000 lasta. Anteeksi – mutta lapsista ”kirjastoitujen” datojen osalta tulee ihan väkisin mieleen pedofiilien ”nettikauppa” ...

 

Ja kohdan 17:17 ”Batman- pätkä” se vasta ”avautuukin” aivan uudella koronatavalla: pahis-Bane luetteloi ”koronaa” maskitetusta sosiaalietäisyydestä ”masked singeriin” => ja tottakai, lohikäärme voitti ... Ja Billy Idol (!) laulaa taustalla vanhassa hitissään: ”Eyes without a face (maskinaama), got no human grace” …

 

Pitävät meitä siis jatkuvasti pilkkanaan – ja pellenä: toinen Hollywood- elokuva ”Tartunta” tuossa pätkässä kertoo ”väittelyn” kautta paljon oleellista faktaa nykyisestä Covid- p(l)andemiasta, mukaanlukien äsken mainittu sosiaalietäisyys jne. Mutta jännin yksityiskohta on tuo fiktion ja faktan sekoitus: elokuvanäyttelijä Gupta on siis myös tosielämän Covid- toimittaja-Gupta !!!

 

Mistäpä muuten tulee tämä termi ”salaliittoteoria”? Ennenkuin uskot tarkoituksella julkaistuun valhetietoon asiasta, niin luepa se alkuperäinen dokumentti

 

CIA siis kehitti tuon ”lyömäase- hokeman” jokaista vastaan, joka esitti hankalia kysymyksiä J. F. Kennedyn salamurhasta ja hallituksen mahdollisesta osallistumisesta siihen.

 

Lukijani, jos olet tosikristitty, mietipä miksi Herra käski, "muistakaa Lootin vaimoa" (Luuk. 17:32)? Miksi hänestä tehtiin suolapatsas? Koska hän katsoi taaksepäin, kun Herra käski enkelin kautta heitä olemaan katsomatta. Mitä hän katsoi taaksepäin? Hänen elämäänsä sellaisena kuin se oli. Hän kaipasi takaisin vanhaan elämäänsä maan päällä – palata takaisin ”normaaliin”. Muista Lootin vaimoa.

 

Emme ”palaa enää takaisin”.

 

”kuinka paljoa enemmän on Kristuksen veri, hänen, joka iankaikkisen Hengen kautta uhrasi itsensä viattomana Jumalalle, puhdistava meidän omantuntomme kuolleista teoista palvelemaan elävää Jumalaa!” (Hepr. 9:14).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu