Koronapandemia = Rockefellerin skenaario vuodelta 2010

 

Luulitko että tämä maailmanlaajuinen koronavankila tuosta vain ilmestyi, pyytämättä ja yllättäen? Seuraavan, vuoden 2010:n manifestin osan luettuasi saatat ajatella toisin.

 

LOCK STEP  

 

Hallituksen tiukemman, ylhäältä alas -hallinnan ja autoritaarisemman johdon maailma, jossa on vain rajallista innovaatiota ja kasvava kansalaisten alaspainaminen

 

Vuonna 2012 pandemia, jota maailma oli odottanut vuosia, iski lopulta. Toisin kuin vuoden 2009 H1N1, tämä uusi, villihanhista peräisin oleva influenssakanta oli erittäin virulentti ja tappava. Jopa pandemiaan valmistautuneet maat olivat nopeasti järkyttyneitä, kun virus levisi ympäri maailmaa. Tartunta iski lähes 20 prosenttiin maailman väestöstä ja tappoi 8 miljoonaa - vain seitsemän kuukauden aikana - joista suurin osa oli terveitä nuoria aikuisia. Pandemialla oli myös tappava vaikutus talouksiin: sekä ihmisten että tavaroiden kansainvälinen liikkuvuus pysähtyi, heikentäen teollisuutta - kuten matkailua, ja rikkoen maailmanlaajuisia toimitusketjuja. Jopa paikallisesti, normaalin vilkkaat kaupat ja toimistorakennukset pysyivät kuukausien ajan tyhjinä, ilman työntekijöitä ja asiakkaita.

 

Pandemia peitti planeetan: suhteettomia määriä kuoli Afrikassa, Kaakkois-Aasiassa ja Keski-Amerikassa, missä virus levisi tulipalon lailla ilman virallisia eristämisprotokollia. Mutta jopa kehittyneissä maissa eristäminen oli haaste. Yhdysvaltojen alkuperäinen politiikka, jonka mukaan "voimakkaasti pidätetään" kansalaisia ​​lentämästä, osoittautui tappavaksi sen lievennyksessä, nopeuttaen viruksen leviämistä ei vain Yhdysvalloissa, mutta myös rajojen yli. Muutamat maat, etenkin Kiina, menestyivät kuitenkin paremmin. Kiinan hallituksen pikainen, kaikkien kansalaisten pakolliseen karanteeniin asettaminen ja täytäntöönpano, samoin kuin sen välitön ja melkein hermeettinen kaikkien rajojen sulkeminen, pelasti miljoonia ihmishenkiä, pysäyttäen viruksen leviämisen huomattavasti aikaisemmin kuin muissa maissa, ja mahdollistaen nopeamman pandemian jälkeisen toipumisen.

 

Kiinan hallitus ei ollut ainoa, joka ryhtyi äärimmäisiin toimenpiteisiin suojellakseen kansalaisiaan riskeiltä ja altistumiselta. Pandemian aikana kansalliset johtajat ympäri maailmaa käyttivät auktoriteettiaan ja asettivat tiukkoja sääntöjä ja rajoituksia kasvonaamioiden pakollisesta käytöstä ruumiinlämpötilan tarkistuksiin eri yhteisötiloissa, kuten rautatieasemilla ja supermarketeissa. Pandemian häviämisen jälkeen tämä autoritaarisempi kansalaisten ja heidän toimiensa kontrollointi ja valvonta jäi päälle ja jopa kiristyi. Suojautuakseen näiden kasvavasti globaalien ongelmien leviämiseltä - pandemioista ja kansainvälisestä terrorismista ympäristökriiseihin ja kasvavaan köyhyyteen - johtajat ympäri maailmaa ottivat tiukemman vallan.”

 

Joten, tiedä ja käsitä: pandemia ei ole ohi. Koskaan se ei oikea pandemia ole todellisuudessa ollutkaan – mutta uuden maailmanjärjestyksen työkaluna sen mahdollistamia kyykytyksiä tarvitaan edelleen. Eli, karantenisointi jatkuu.

 

Koska ne haluavat piikittää sinuun biometrisen ID2020:n.  Sillä Raamatun mukaan sinut suunniteltiin Jumalan temppeliksi – ja Saatana haluaa sisään ensin.

 

”Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1. Kor. 3:16).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu