Korona – vai kaiken keskitys?

 

Pääkuvaan viitaten, elämme kummallisessa, ”sattumien” aikakaudessa ...

 

Sain juuri poliisilta tekstiviestin kuinka liikkumista Uudenmaan ja muiden maakuntien välillä rajoitetaan. Poliisi valvoo lentoliikennettä maakuntakentillä, matkustajien annettava selvitys – "Vastuullisen käyttäytymisen tulee nyt lähteä jokaisesta itsestään", kertoi MTV- uutinen. 

 

Aivan. Koska globaali pandemia ei kysy kenet sairastuttaa, ja kun sitä nyt eivät mitkään muut keinot tunnu estävän, on itsearvoisen tärkeää että ihan kaikki käyttäytyvät kurinalaisesti, kuten istuva presidenttimmekin painottaa. Tosin täytyy aina muistaa, että tällaisen vaarallisuusasteen tilanteetkaan eivät sitten tietenkään koske eliittiä; Espanjasta tms tullessa ei heidän tarvitse olla kahta kammottavaa viikkoa eristyksessä. Emmekä tietenkään lähde suututtamaan kaukaa tulleita, potentiaalisia työntekijöitä; hehän nostaisivat valtaisat mellakat, jos heidän mukavuuksiinsa mitenkään puututaan, se nyt on täysin selvä. 

 

Voi pojat – Hitler taitaa parhaillaan heittelehtiä haudassaan, kateudesta vihreänä: onhan nyt syntymässä se Raamatun ennustama, kaiken alleen alistava vahva valtakunta, erilainen kuin kaikki muut (Dan. 7:23), jota johtaa ns. kasvoton eliitti. Miten sitä vastaan ylipäänsä voisit sotia (Ilm. 13:14)? Suomessakin otetaan nyt vastaväitteittä vastaan ihan mitä tahansa – koska ”sitten jälkeenpäin olisimme viisaita sanomaan, että aloitettiin kuitenkin pikkuisen liian myöhään”. Aloitettiin mitä

 

Nythän Pohjois-Amerikan sairaaloiden käytävätkin ovat täynnä väkeä, joilla EI OLE tuota virusta. Ja jenkeissä jo 3,3 miljoonaa ihmistä (lisää?) on ilmoittautunut työttömäksi – ja kun nk. ostovoima oli ennestäänkin jo suorastaan olematon. Suomessakin se putki jo näkyy – ja ruma konkurssiaalto edessä. Nyt kuntatasollakin potkitaan jo pihalle, jolloin leipä loppuu kuin seinään.

 

Saatat naurahtaa, että vedetäänpä nyt huomiota pois itse ongelmasta. Taitaa ollakin niinpäin, että ”ongelmalla” vedetään pois huomiota siitä, mitä itse asiassa ollaankin touhuamassa. Sen lisäksi että kukaan ei nyt oikein voi kännykkävideoimalla seurata, mitä kaikkea kivaa ympäristössä tällä hetkellä puuhataan, niin nyt jo näemme, kuinka Suomenkin hallitsijat ovat jo osoittaneet, juuri viime viikkoina, että he voivat ns. tuosta vaan:

 

-         sulkea sinun toimeentulosi lähteet, kuten yritysten toimintamahdollisuudet

-         voimakkaasti rajoittaa sinun liikkumistasi

-         voivat sulkea sähkönsaannin ja valtaosin jopa vedensaanninkin

-         rajoittaa sinun oikeuttasi kokoontua

-         pakottaa kaikkea tuota vangitsemisilla, sakoilla – ja asein (vrt. tiesulut) 

 

Vieläkö koet olevasi vapaa? Ja tietenkin on sitten aina myös niitäkin, joita säädökset eivät suojaa. Muista Waco.

 

Joko iso kuva alkaa muodostua? Koko vuosituhannen meille on vuoron perään peloteltu ties mitä tappajaa – jotka toki tekivätkin valtaisia tuhoja – mutta nyt ne viimein näyttävät onnistuneen löytämään sellaisen Troijan hevosen, jonka koko Maan väestö kantaa kotiinsa. Ja hallitsevat pelolla – eikä kukaan kritisoi. Ja jos kritisoi, ne toiset uhrit ”teurastavat” sinut mediassa. Aivan kuten Malcolm X sanoikin: ”Jollet pidä varaasi, niin lehdet (media) saavat sinut vihaamaan niitä joita alistetaan ja rakastamaan niitä jotka alistavat. Todellakin, tarvittiin vain sopiva kriisi, ja uusi ”maailmanmalli” voitiin implementoida  .

 

Eli: samat ihmiset jotka ”myyvät” tätä paniikkia, myyvät myös ratkaisua siihen. Niinpä niin. Nyt se on alkanut: ihan kaikki keskitetään uuden maailmanjärjestyksen alle. Ja ne jotka eivät siihen taivu, keskitetään vähän toisin.

 

”Tulet tuntemaan totuuden – ja totuus tekee sinut hulluksi” (Aldous Huxley). Joskin minä kuitenkin valitsen sen paremman totuuden: ”Pyhitä heidät totuudessa; Sinun Sanasi on totuus” (Joh. 17:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu