Kehoa kyttäävä kryptovaluuttajärjestelmä

 

Pukki sai taas kuulla kunniansa. Käänsin sanasta sanaan Robert F. Kennedy Jr.:in tekstin Bill Gatesista. Suomi24- keskustelussa molemmat, niin kirjoittaja kuin kääntäjäkin, leimattiin sekopäiksi. Sitä varmaan on myös sitten Intian hallituskin, kun on Kennedyn esittämistä syistä vienyt Gatesin Intian korkeimpaan oikeuteen.

 

No, Pukki kunnon kristittynä ottaa tämänkin vastaan kategoriassa ”Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta” (Matt. 5:10): jos jollakin on jäänyt epäselväksi, niin Pukki kertoo Raamatun valossa siitä pimeydestä, jota ei valtamedia kerro.

 

Mutta valtamedia kyllä suolaa kaikki ”pukit”: nyt kohteeksi joutui tenniksellä 14 miljoonaa ansainnut Marat Safin: levittää kuulemma villiä salaliittoteoriaa – vihjailee varjohallituksesta ja mikrosirujen rokottamisesta ihmisiin.

 

Koko artikkeli kannattaa lukea, koska on hyvin ja kiihkottomasti koostettu: koronaviruspandemia on "tilanteen valmistelua", jonka yksi ja ainoa tavoite on saada ihmiset rokotettua mikrosiruilla. ”Vuonna 2015 Bill Gates, Microsoftin perustaja ja yksi maailman rikkaimmista ihmisistä, varoitti jo meitä siitä, että ensin edessä on epidemia, sen jälkeen pandemia ja lopulta vihollisemme on virus”, Safin kirjoitti. Hän huomautti, ettei usko Gatesin olleen mikään ennustaja: ”Hän (Gates) tiesi sen, mihin kaikki valmistautuivat”, Safin totesi ja vakuutti Davosin vuosittaisen liikemaailman talousfoorumin olleen se paikka, jossa simulaatiot tehtiin kaksi viikkoa ennen kuin viruksesta tiedettiin edes maailmassa.

 

Ja mitäpä verovaroillani toimiva YLE näistä: ”Internetin ja sosiaalisen median avulla salaliittoteoriat leviävät ympäri maailmaa ja lennokkaimmatkin hankkeet voivat saavuttaa laajan yleisön”. Ja Safin’kin siis vain ”uskotteli”, YLE:n mielestä.

 

Mutta kun Safin sanoi, että on olemassa "miehiä", jotka ovat isommassa asemassa kuin kaikki nämä johtajat (=Putin, Trump ja Merkel jne) ja että nämä tahot ovat henkilöitä, jotka hallitsevat käytännössä maailman rahavirtoja ja ovat maailman todellisia omistajia - he voivat muuttaa asioita, miten parhaaksi näkevät ...

 

... niin mitäpä jos kuuntelisimme näitä ”johtajia”, ihan ”omin sanoin”: ensin Obama vaatii, että kaikkien on ”chipattava itsensä sisälle”, sitten Trump vaahtoaa että biometrinen systeemi tulee maalla, merellä ja ilmassa: tulee olemaan kelvollinen jäljitysjärjestelmä.

 

Seuraavaksi tulee sankari- Gates itse – ja taas meinaa köyhä- sanan kohdalla Pilin pokka pettää. Sitten McAfee korostaa vapautta kryptovaluuttojen mahdollistamana. Ja loppuun Elon Musk kertoo että käteinenhän menee veks.

 

Eli, nämä Safinin mainitsemat ”miehet” heittävät jo koko homman avoimena päin näköämme – koska koko maailmahan nukkuu, tai on koronahorroksessa tms.

 

Ja mitä nyt sitten on tulossa? Uusi patentti, ”Cryptocurrency system using body activity data”, päivätty 26.3.2020 kertoo, että ko. kryptovaluuttasysteemi pyörii kehon dataa hyödyntäen ja sitä seuraten. Tuo järjestelmä voi tarkistaa, että kyseinen ruumis täyttää pari asetettua vaatimusta (vaikkapa otettu rokote jne), että pääsisi edelleen ko valuuttajärjestelmään. Ja sitten se kliimaksi: tarkastelee ajatuksia, energiaa, toimintoja, tunteita ja ruumiin liikkeitä. Ei voi ostaa, myydä, matkustaa, työskennellä – tai ylipäänsä ”olla olemassa” ilman sitä implantoituna ihmisruumiiseen.

 

Tuon patentin julkaisunumero on WO/2020/060606, eli vanha tuttu – 666 ... ja osaatko arvata kuka patentin omistaa?  

 

Microsoft.

 

Päätän tällä kertaa lähetykseni tähän.

 

”Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin” (Ilm. 14:11).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu